Her er min opskrift på sunde spidskålswraps med kylling og grøntsager. Det er wraps af blade fra spidskål, der serveres med det lækre fyld.
Spidskålswraps med kylling og grøntsager er både nem og sund aftensmad, som heller ikke tager lang tid at lave.
Det lækre fyld med kylling og grønt steges nemt på panden, hvorefter det serveres i wraps af friske blade spidskål.
Du kan enten anvende inderfilet fra kylling eller hakket kylling - begge dele er godt.
Mængden af grøntsager kan du også justere, som du selv synes.
Eller anvend andre grøntsager, og på den måde er det en god måde at få tømt køleskabet på.
Opskrift på spidskålswraps med kylling
Ingredienser
- 500 gram kylling kylling inderfilet eller hakket kylling
- Lidt olie til stegning
- 1 stort rødløg finthakket
- 2 fed hvidløg finthakket
- 1 dåse majs ca.. 175 gram
- 2 røde peberfrugter i små tern
- 1 spidskål gerne stor
- 2 spiseskefulde hoisin sauce
- 2 spiseskefulde soja
- 1 citron lidt citronsaft
- salt og friskkværnet peber
- 1 potte persille finthakket
Sådan gør du
- Start med at gøre alle grøntsagerne klar som beskrevet.
- Pil de yderste blade forsigtigt af spidskålen og skyl dem under den kolde hane. Det er dine spidskålswraps, og du skal bruge ca. 1 til hver person. Resten af spidskålen snittes fint.
- Kyllingeinderfilet skæres i så små stykker som muligt. Du kan også sagtens anvende hakket kylling.
- Varm en pande op ved høj varme varme og op kom lidt olie på.
- Tilsæt kyllingekødet og gennemsteg det. Det tager få minutter. Rør rundt undervejs.
- Kom hoisin sauce ved sammen med soja, og steg et minuts tid mere.
- Kom så alle grøntsager ved og steg et par minutter mere, hvor indholdet rystes eller vendes rundt.
- Smag fyldet til dine spidskålswraps med kylling til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lidt reven ingefær passer også fint til, men kan undlades.
- Fordel nu fyld i spidskålsbladene, og så er de lækre og sunde spidskålswraps med kylling og grøntsager klar til servering.
Næringsindhold
Tips
Spidskålswraps med kylling serveres straks, og du kan evt. nyde et stykke af mine grovflutes til.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments