Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Spaghetti med bacon og cremet flødesauce

Spaghetti med bacon og cremet flødesauce

Billede resultat for spaghetti med bacon og cremet flødesauce
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
200
SHARES
FacebookMessenger200PinterestEmailSMS

Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.

En af mine favoritter fra det italienske køkken er spaghetti med bacon og cremet flødesauce, som både smager fantastisk - og samtidig er ret nem at tilberede.

Brug kogevand fra pasta

Når du laver flødesauce til pasta er det altid en god idé, at tilsætte lidt af kogevandet fra pastaen, så pastaretten ikke bliver for tør.

Og pastaen suger jo altid en del væde.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på spaghetti med bacon og cremet flødesauce

Spaghetti med bacon og cremet flødesauce

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Sådan laver du spaghetti med bacon og cremet flødesauce, der er lavet af tørsaltet bacon, og nænsomt tilberedt med grønne asparges.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 200 g bacon gerne tørsaltet
  • 1 rødløg grofthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1 bundt grønne asparges i mindre stykker
  • 2,5 dl hønsefond
  • 2,5 dl fløde
  • 2,5 dl kogevand fra pasta
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at skære det tørsaltede baconstykke ud i grove tern. Kom en god slat olivenolie i en stor sauterpande, og steg nu baconen sprød ved middel varme - det tager tager cirka fem minutter.
  2. Kom så rødløg og hvidløg ved, og lad det svitse med et minuts tid, inden du hælder hønsefonden ved.
  3. Lad det simre i tre minutter, kom de grønne asparges ved og lad det simre videre et par minutter. Tilsæt så fløden.
  4. Kog spaghettien i letsaltet vand, men den må ikke koge for længe. Den skal have en del bid, da den koges færdig i flødesaucen.
  5. Med en tang fisker du den over i flødesaucen, og rører rundt, så flødesaucen smyger sig spaghettien, og den samler masser af smag.
  6. Lad det simre 3-4 minutter, hvor du løbende tilsætter lidt af kogevandet fra pastaen, så den ikke koger tør. Hellere lidt for meget væde end for lidt!

Næringsindhold

Kalorier250kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Din spaghetti med bacon og cremet flødesauce smages til med lidt salt og rigeligt friskkværnet peber, da peberet giver spaghettiretten en rigtig god smag og karakter.

Se også disse opskrifter:

Spaghetti Carbonara - nem opskrift på pasta carbonara
Spaghetti carbonara som den skal laves med bacon og æg. En autentisk opskrift fra Rom, hvor man laver verdens bedste pastai alla carbonara.
Se opskriften her
spaghetti carbonara
Pasta med kødsovs
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med pasta med kødsovs
Pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Her får du min opskrift på pasta med hvidløg og olie, som italienerne kalder spaghetti aglio e olio. Super nem og hurtig pastaret uden kød.
Se opskriften her
billederesultat for pasta med hvidløg og olie - spaghetti aglio e olio
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Rolf Kristensen skriver

    maj 29, 2024 at 9:56 am

    finfin fin fin god god

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required