Se her hvordan du laver en lækker sommersalat med spidskål, vidunderlige ribs, pærer og de sunde edamame bønner. God salat til grillmad.
Opskriften på sommersalat med spidskål er beregnet som salat til fire personer.
En nem, hurtig og fisk salat med skøn smag, som du kan servere som tilbehør til mange retter. Og så er den jo smuk at se på. God fornøjelse.
Se også mine opskrifter på:
- Salat med kikærter og spidskål
- Spidskålssalat med avocado
- Råkostsalat med spidskål
- Lækker sommersalat med avocado og jordbær
Opskrift på sommersalat med spidskål
Sommersalat med spidskål, ribs, ærteskud og edamame
Ingredienser
- 0,5 spidskål
- 150 g edamamebønner
- 2 håndfulde ærteskud
- 2 pærer
- 1 håndfuld ribs
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
- Fjern de yderste blade på spidskålen, og snit den helt fint og tyndt fra den spidse ende og ind. Du skal bruge cirka en halv spidskål.
- Læg den fintstrimlede spidskål i en flot salatskål.
- Kog edamame bønner som anvist i linket. Kom dem i salaten.
- Skær pærerne i tynde både, og put ligeledes dem i skålen.
- Ribs skylles og nippes, inden de følger med i salatskålen.
- Vask ærteskud og hak dem groft, og læg dem til de øvrige ingredienser.
- Bland olivenolie og citronsaft sammen, og vend den sammen med salaten.
- Lad den gerne stå og trække 10 minutter inden servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Servering
Sommersalat med spidskål passer godt til de fleste kødstykker fra grillen, så nyd den på de lune sommeraftener.
Eller når du bare har lyst til en skøn salat med masser af friskhed og smag af sommer.
I stedet for edamame bønner kan du anvende ærter. De smager også godt i salaten.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften - og kom gerne med din mening om den her.