Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Sommerfuglepasta med hakket kylling er en virkelig lækker pastaret, som hele familien vil elske.
Pastaretten er ganske simpel at lave, og den indeholder blandt andet tomater, bladselleri og rucola.
Der er ingen fløde i pastaretten, men i stedet en lækker sky med bouillon og balsamico. Så det er på alle måder en let aftensmad.
Opskrift med sommerfuglepasta
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Ingredienser
- 400 g hakket kylling
- olivenolie - til stegning
- 1 rødløg - finthakket
- 3 fed hvidløg - finthakket
- 3 stængler bladselleri - i tynde skiver
- 300 g tomater - små, halveres
- 1 spsk balsamico
- 2 dl vand
- 1 bouillonterning - gerne hønse
- 50 g rucola
- Lidt citronsaft - friskpresset
- salt og friskkværnet peber
- 400 g pasta - Penne Farfalle, sommerfuglepasta
Fremgangsmåde
- Sæt vand over til sommerfuglepasta. Kog pastaen som anvist på pakken.
- Klargør grøntsager som anvist.
- Varm en pande op og kom en sjat olie på. Tilsæt det hakkede kyllingekød, og steg det grundigt. Sørg for at fordele kødet godt.
- Kom så løg og hvidløg ved, og lad det sautere et minuts tid.
- Kom så bladselleri og tomater ved sammen med balsamico og steg et par minutter mere.
- Tilsæt vand og en bouillonterning, og lad det koge op, hvorefter du skruer lidt ned for varmen. Lad det simre 4-5 minutter.
- Vend den kogte sommerfuglepasta i, og smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- Lige inden servering vendes rucola i, som plukkes groft.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater serveres straks. Anret gerne i et pænt fad.
Pastaretten kan nydes som den er, men et godt stykke brød passer godt til.
En salat med olie og eddike dressing er også populær til.
Se også disse opskrifter:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: