Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater

Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater

sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
51
SHARES
FacebookMessenger51PinterestEmailSMS

Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.

Sommerfuglepasta med hakket kylling er en virkelig lækker pastaret, som hele familien vil elske.

Pastaretten er ganske simpel at lave, og den indeholder blandt andet tomater, bladselleri og rucola.

Der er ingen fløde i pastaretten, men i stedet en lækker sky med bouillon og balsamico. Så det er på alle måder en let aftensmad.

Opskrift med sommerfuglepasta

Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Prøv en lækker ret med sommerfuglepasta og hakket kylling. En skøn opskrift med Penne Farfalle, kylling, tomater og flere lækre ingredienser.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • olivenolie til stegning
  • 1 rødløg finthakket
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 3 stængler bladselleri i tynde skiver
  • 300 g tomater små, halveres
  • 1 spsk balsamico
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning gerne hønse
  • 50 g rucola
  • Lidt citronsaft friskpresset
  • salt og friskkværnet peber
  • 400 g pasta Penne Farfalle, sommerfuglepasta

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til sommerfuglepasta. Kog pastaen som anvist på pakken.
  2. Klargør grøntsager som anvist.
  3. Varm en pande op og kom en sjat olie på. Tilsæt det hakkede kyllingekød, og steg det grundigt. Sørg for at fordele kødet godt.
  4. Kom så løg og hvidløg ved, og lad det sautere et minuts tid.
  5. Kom så bladselleri og tomater ved sammen med balsamico og steg et par minutter mere.
  6. Tilsæt vand og en bouillonterning, og lad det koge op, hvorefter du skruer lidt ned for varmen. Lad det simre 4-5 minutter.
  7. Vend den kogte sommerfuglepasta i, og smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  8. Lige inden servering vendes rucola i, som plukkes groft.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater serveres straks. Anret gerne i et pænt fad.

Pastaretten kan nydes som den er, men et godt stykke brød passer godt til.

En salat med olie og eddike dressing er også populær til.

Se også disse opskrifter:

Frisk pasta med laks og spinat på 20 min.
Min opskrift på frisk pasta med laks og spinat, som du nemt kan lave på 20 min. Laksen steges i ovnen mens du laver pastaretten færdig.
Se opskriften her
billederesultat for pasta med laks og spinat
Ribeye med pasta, asparges og en cremet sauce
Her får du min opskrift på ribeye med pasta og asparges. En fantastisk ret med mør bøf og pasta i en cremet sauce. Nem og hurtig at lave.
Se opskriften her
ribeye med pasta og asparges
Kyllinge carbonara - pasta carbonara med kylling
Her får du en opskrift på kyllinge carbonara. En nem portion pasta carbonara med kylling efter italiensk inspiration. God som aftensmad.
Se opskriften her
kyllinge carbonara
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required