• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Airfryer › Skinke i airfryer med tid og temperatur

Skinke i airfryer med tid og temperatur

skinke i airfryer
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
128
SHARES
FacebookMessenger128PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. april 2024 - Udgivet: 29. januar 2024

Nem opskrift på skinke i airfryer med den rigtige stegetid og kernetemperatur. Skinken er mør og den får en rigtig lækker stegeskorpe.

Du skal prøve at lave skinke i airfryer, for her får du faktisk en virkelig lækker skinke, der både er mør og med en velsmagende stegeskorpe.

Skinken lægges på blot på risten, og der er ikke så meget andet du skal gøre. Husk dog at fjerne net eller plast om skinken inden tilberedning.

Her har jeg lavet den i min Philips Airfryer Combi 7000 XXL, der har indbygget stegetermometer, men har du en anden model kan du blot anvende et andet stegetermometer.

Stegetiden kan variere afhængig af model, men kernetemperaturen skal være på 75 grader. Opskriften er beregnet til 4 personer.

Opskrift på skinke i airfryer

skinke i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Skinke i airfryer

5 fra 4 stemmer
Nem opskrift på skinke i airfryer med den rigtige stegetid og kernetemperatur. Skinken er mør og den får en rigtig lækker stegeskorpe.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 55 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Kalorier: 608
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 kg skinke

Fremgangsmåde
 

  1. Inden du laver skinke i airfryer vil jeg anbefale dig at pille nettet af skinken.
  2. Læg skinken på risten i airfryeren.
  3. Luk skuffen og giv nu skinken ca. 55 minutter ved 180 grader. Tiden er vejledende, men skinken er tilberedt når den har en kernetemperatur på 75 grader. Så brug et stegetermometer.

Næringsindhold

Kalorier: 608kcalProtein: 54gFedt: 42gMættet fedt: 15gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 20gKolesterol: 155mgNatrium: 2968mgKalium: 715mgCalcium: 18mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så nemt er at tilberede en skinke i airfryer, og nu kan du lade skinke hvile på et skærebræt i 10 minutter inden udskæring.

Klassisk tilbehør er selvfølgelig flødekartofler og en lækker spidskålssalat.

Se også mine populære opskrifter på:

Glaseret skinke i ovn - sådan laver du glasering til kød

Kogetid på røget skinke (komplet guide)

Glaseret hamburgerryg i Airfryer

Biksemad i airfryer med eller uden æg

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Mie Ibsen

    marts 02, 2025 at 8:43 am

    Kan man ikke lægge skinken i et ildfast fad I stedet for i skuffen ?

    Svar
    • Hanne

      maj 23, 2025 at 5:17 pm

      selvf kan du det , jeg bruger en grillrist så får den luft omkring kødet

      Svar
  2. Kirsten Husum

    november 04, 2024 at 6:05 pm

    Tak for opskriften
    Landskinke 55 min 180 grader 75 grader
    kernetemperatur i Air Fryer . Super skøn svær . Saftig og velsmagende kød👍

    Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer: Nem opskrift uden smør
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • ferskentærte i airfryer
    Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine, uge 36, 2025

Ugens vine, uge 36, 2025: Fra Rioja Reserva til hvid og rosé fra Røsnæs

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.

Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)

Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.

Frisk kartoffelsalat med spinat

Madplan uge 36

Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage

Billede af asiatisk nakkefilet.

Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)

Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.

Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller

Forsiden lige nu

Billede af selleristeaks af hele skiver knoldselleri.
Selleristeaks (lavet af hele skiver paneret knoldselleri)→ Se opskriften
provencalsk pastaret
Provencalsk pastaret uden kød→ Se opskriften
billederesultat for blomkålstærte
Blomkålstærte (opskrift på tærte med blomkål, spinat og bacon)→ Se opskriften
vegetarisk wok med grøntsager og kokosmælk
Vegetarisk wok - nem grøntsagswok med kokosmælk→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
broget hverdagsgryde
Broget hverdagsgryde (nem og klassisk gryderet)→ Se opskriften
Madplan uge 36
Ugens madplan uge 36 med velsmagende aftensmad til alle ugedage→ Se opskriften
kyllingefarsbrød
Kyllingefarsbrød - sundt farsbrød med hakket kylling→ Se opskriften
Teriyaki gulerødder med salat
Teriyaki gulerødder med salat og nødder→ Se opskriften
salat med hvedekerner
Salat med hvedekerner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required