• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Satayspyd med svinemørbrad direkte på grillen

Satayspyd med svinemørbrad direkte på grillen

Satayspyd
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
11
SHARES
FacebookMessenger11PinterestEmailSMSSubscribe

Satayspyd er inspireret af peanutbutter-saucen satay. Se opskriften på svinemørbrad i sataymarinade, som kun skal grilles i 10 minutter.

Satayspyd er en hurtig måde at grille kød på. Og så smager de grillede stykker svinemørbrad jo bare helt vildt godt, når de har ligget i denne marinade.

Spyddene er inspireret af den varme peanutsauce satay, så kødet får masser af smag af blandt andet ingefær, hvidløg og peanuts.

Det kan være svært at variere grillmad, men med denne opskrift har du altid en sikker baghånd.

Og så er spyddene klar i en fart, så man ikke skal stå for længe ved grillen, mens resten hygger sig omkring havebordet.

Her er andre opskrifter og indlæg, der måske kan friste:

  • Svinemørbrad på grill med stegetid og kernetemperatur
  • Svinemørbrad med pasta, salvie og fløde
  • Skønne grøntsagsspyd på grillen

Opskrift på satayspyd med svinemørbrad

Satayspyd
Karen SenecaKaren Seneca

Satayspyd - grillet svinemørbrad i peanutbutter

5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Marineringstid 30 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 4 stk
Ret: Grill
Køkken: Asiatisk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 stk svinemørbrad - skiver
  • 1 spsk ketchup
  • 2 spsk peanutbutter
  • 1 spsk brun farin
  • 4 spsk rapsolie
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 fed hvidløg - presset
  • 1 spsk ingefær - friskrevet
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 stk grillspyd

Fremgangsmåde
 

  1. Begynd med at rense mørbraden for sener og hinder. Skær den nu i skiver og slå hver enkelt stykke let med håndfladen.
  2. Pres hvidløg, riv ingefæren og bland alle ingredienserne til marinaden.
  3. Læg kødet ned marinaden og sæt på køl i en halv time.
  4. Kulgrill: Tænd kullene, så snart du sætter kødet på køl. Gasgrill: Tænd på fuldt blus ti minutter før, spyddene skal steges.
  5. Sæt kødstykkerne på spyd. Sørg for, at det er den brede side, du stikker spyddet igennem, så de kan grilles hurtigt.
  6. Kom nu spyddene på grillen, lad dem stege over direkte varme i et par minutter på hver side. Juster selv flammen, da det er forskelligt fra grill til grill, hvor meget blus der er på flammerne.
  7. Steg ca. fem til ti minutter for lavere blus, efter du har grillet spyddene et par minutter på hver side. Igen afhænger det af grillens kraft, så det nøjagtige tidsrum afgør du selv.
  8. NB: Bruger du træspyd, skal du huske at lade dem ligge i vand, inden du sætter kødet på spyddene.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips og serveringsideer

Du kan sagtens marinere kyllingestykker i samme marinade. Hvis du er vild med smagen af peanut satay, kan du lave dobbelt portion og varme halvdelen op som sauce.

Server for eksempel til en god ris-salat eller en kold nudelsalat med blandt andet mango.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required