Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Grillmad › Satayspyd med svinemørbrad direkte på grillen

Satayspyd med svinemørbrad direkte på grillen

Satayspyd
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
12
SHARES
FacebookMessenger12PinterestEmailSMS

Satayspyd er inspireret af peanutbutter-saucen satay. Se opskriften på svinemørbrad i sataymarinade, som kun skal grilles i 10 minutter.

Satayspyd er en hurtig måde at grille kød på. Og så smager de grillede stykker svinemørbrad jo bare helt vildt godt, når de har ligget i denne marinade.

Spyddene er inspireret af den varme peanutsauce satay, så kødet får masser af smag af blandt andet ingefær, hvidløg og peanuts.

Det kan være svært at variere grillmad, men med denne opskrift har du altid en sikker baghånd.

Og så er spyddene klar i en fart, så man ikke skal stå for længe ved grillen, mens resten hygger sig omkring havebordet.

Her er andre opskrifter og indlæg, der måske kan friste:

  • Svinemørbrad på grill med stegetid og kernetemperatur
  • Svinemørbrad med pasta, salvie og fløde
  • Skønne grøntsagsspyd på grillen

Opskrift på satayspyd med svinemørbrad

Satayspyd - grillet svinemørbrad i peanutbutter

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Marineringstid: 30 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Antal: 4 stk
Ret: Grill
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 stk svinemørbrad (skiver)
  • 1 spsk ketchup
  • 2 spsk peanutbutter
  • 1 spsk brun farin
  • 4 spsk rapsolie
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 fed hvidløg (presset)
  • 1 spsk ingefær (friskrevet)
  • citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 stk grillspyd

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at rense mørbraden for sener og hinder. Skær den nu i skiver og slå hver enkelt stykke let med håndfladen.
  2. Pres hvidløg, riv ingefæren og bland alle ingredienserne til marinaden.
  3. Læg kødet ned marinaden og sæt på køl i en halv time.
  4. Kulgrill: Tænd kullene, så snart du sætter kødet på køl. Gasgrill: Tænd på fuldt blus ti minutter før, spyddene skal steges.
  5. Sæt kødstykkerne på spyd. Sørg for, at det er den brede side, du stikker spyddet igennem, så de kan grilles hurtigt.
  6. Kom nu spyddene på grillen, lad dem stege over direkte varme i et par minutter på hver side. Juster selv flammen, da det er forskelligt fra grill til grill, hvor meget blus der er på flammerne.
  7. Steg ca. fem til ti minutter for lavere blus, efter du har grillet spyddene et par minutter på hver side. Igen afhænger det af grillens kraft, så det nøjagtige tidsrum afgør du selv.
  8. NB: Bruger du træspyd, skal du huske at lade dem ligge i vand, inden du sætter kødet på spyddene.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips og serveringsideer

Du kan sagtens marinere kyllingestykker i samme marinade. Hvis du er vild med smagen af peanut satay, kan du lave dobbelt portion og varme halvdelen op som sauce.

Server for eksempel til en god ris-salat eller en kold nudelsalat med blandt andet mango.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede med grillede blomkålssteaks.
    Grillede blomkålssteaks - super nemme og sunde
  • Billede af nakkesteg på spyd.
    Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)
  • Billede af grillede grøntsager.
    Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill
  • Billede med marmoreret grillfilet.
    Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required