• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Rødspætteruller med parmaskinke
Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl rødspætterfilet med parmaskinke, og bag 15 minutter i ovnen. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  1. marts 2016

Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.
  2. Opskrift på rødspætteruller med parmaskinke
  3. Rødspætteruller med parmaskinke og pasta
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tip
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift

Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.

Rødspætteruller med parmaskinke er en god måde at få en del af ugens fiskeration på, og så er det naturligvis fisk uden ben.

Afhængig af hvor sulten du og dem omkring dig er, skal du beregne 1-2 rulle pr. næse. Derfor er opskriften sat til seks fiskefileter til fire personer.

Jeg har samtidig lavet en hurtig omgang pasta med sauterede grøntsager - det passer perfekt til fisken, og det er jo relativ fedtfattig og vitaminrig mad.

Her har jeg lavet rullerne med fileter af rødspætter, men du kan selvfølgelig også bruge andre fladfisk som issing, skrubber eller de meget lækre rødtunger (de er lidt dyrere, men rødtunge er fantastiske spisefisk).

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Opskrift på rødspætteruller med parmaskinke

Rødspætteruller med parmaskinke

Rødspætteruller med parmaskinke og pasta

Rødspætteruller med parmaskinke er en nem måde at lave fisk på. Omvikl fileterne med parmaskinke, og bag i 15 minutter. Inklusiv tilbehør.
Bedømmelse
5 fra 1 stemme
RetFisk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 6 stk rødspættefileter - gode og benfri fileter
  • 6 skiver parmaskinke
  • 300 g pastapenne
  • 1 stk squash - i mindre tern
  • 3 stk gulerødder - i helt små tern
  • 3 stk jordskokker - i mindre stykker
  • 8 stk cherrytomater - delt i halve
  • 1 bundt persille - friskhakket

Fremgangsmåde

  • Tjek at rødspættefileterne er helt fri for ben. Fold dem sammen på langs - og rul dem så sammen fra den brede end.
  • Vikl et stykke parmaskinke om rødspætten, og sæt forsigtigt rødspætterullen ned på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.
  • Dryp hver rulle med lidt olivenolie, og krydr med en smule salt og friskkværnet peber.
  • Bages nu 15 minutter i ovnen ved 200 grader varmluft, hvorefter de er klar til servering.
  • Pastapenne med sauterede grøntsager kan du lave mens fisken er i ovnen.
  • Kog pastapenne som anvist på pakken, og når de er al dente (med bid), kommer du koldt vand ned i vandet med pastaen, så kogningen stopper. Lad pastaen stå.
  • Kom lidt olivenolie på en varm pande, og sauter først gulerødderne i tre minutter. Kom så jordskokkerne på panden, og lad det stege med i tre minutter mere. Så kommer du squash og tomater på, og giver den yderligere tre minutter.
  • Kom lidt salt og friskkværnet peber på, og vend de sauterede grøntsager sammen med en håndfuld friskhakket persille.
  • Kom pastapenne med grøntsager på en tallerken - og sæt rødspætterullen oven på.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
331
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
9
mg
3
%
Natrium
 
86
mg
4
%
Kalium
 
208
mg
6
%
Kulhydrater
 
56
g
19
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin A
 
187
IU
4
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
18
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Servér eventuelt dine rødspætteruller med parmaskinke sammen med hjemmebagt brioche, som er et skønt og nemt madbrød, der ikke skal æltes.

Se også mine opskrifter på:

Fisk i fad med grøntsager

Panerede og pandestegte fiskefileter

Stjerneskud fra Fanefjord Skovpavillon

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Michael Vanggaard

    marts 03, 2018 at 9:15 am

    Fantastisk ret, nem at lave og smager utrolig godt
    Jeg har aldrig tænkt at blande parmaskinke og fisk før, men det er en god kombination som jeg vil anbefale at prøve.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required