Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Ribscoulis med kirsebær - sauce til dessert og is

Ribscoulis med kirsebær - sauce til dessert og is

Ribscoulis med kirsebær
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

Ribscoulis med kirsebær og vanilje laves på ganske få minutter, og så har du en frisk sauce til alt fra grød og skyr til is, kager og desserter.

Ribscoulis har den mest sommerlige smag, man kan tænke sig. Derfor er det så skønt at have coulis i køleskabet, så der altid er en sauce til desserter.

Man kan sagtens lave denne coulis uden kirsebær, men jeg bruger en håndfuld for at søde saucen.

Når man bruger søde, mørke kirsebær, er det nemlig ikke nødvendigt at komme ret meget sukker i. Og hermed bliver smagen mere frisk.

Opskrift på ribscoulis med kirsebær

Ribscoulis med kirsebær

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Ribscoulis med kirsebær og vanilje laves på ganske få minutter, og så har du en frisk sauce til alt fra grød og skyr til is, kager og desserter.
Antal: 1 kande
Ret: Dessert, Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 håndfuld kirsebær
  • 250 g ribs
  • 0,5 dl sukker
  • 1 spsk vaniljesukker (el. en stang)
  • vand (efter behov)

Fremgangsmåde

  1. Begynd med at udstene kirsebærrene og skylle både dem og ribsene.
  2. Kom en sjat vand i en gryde sammen med sukker og vaniljesukker.
  3. Når sukkeret er smeltet, hælder du bærrene i gryden.
  4. Lad blandingen koge i fem minutter. Tag gryden af og blend. Bagefter sier du frugtmassen gennem en si.
  5. Sæt din coulis på køl, så du har den, når du skal bruge den. Opbevares i op til en uge.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Serveringsforslag og opskrifter

Skal I have en hurtig dessert, kan du serverer portionsanrettet vaniljeis i glas og toppe med coulis samt hakkede mandler eller hasselnødder.

Du kan også bruge coulis til for eksempel i panna cotta og koldskål. Vi har også en opskrift på en dejlig koldskålsis, som klæder frugtsaucen.

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anita Bechmann Pedersen skriver

    juli 13, 2023 at 3:07 pm

    Kan man hælde det på glas og gemme det?

    Svar

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required