• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Remoulade

Remoulade

billederesultat for remoulade
4.8 fra 100 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
237
SHARES
FacebookMessenger237PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  1. maj 2024 - Udgivet:  1. februar 2018

Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.

Remoulade klæder enhver fiskefilet eller smørrebrød med roastbeef og stegte løg.

Ja, man kan jo næsten ikke spise fiskefilet uden en god klat remoulade til.

Og den er meget nem at lave selv. Her jeg lavet den på en bund af hjemmelavet mayonnaise, så du kan lave det hele helt fra bunden.

Gurkemeje og karry

Jeg har tilsat en smule gurkemeje i denne opskrift, og det er for at få lidt mere farve i remouladen.

Om du vil bruge karry eller alle andre ingredienser er op til dig, for remoulade kan laves i mange varianter.

Remoulade med blomkål

Du kan også anvende fintreven blomkål, hvidkål eller spidskål.

Og gulerødder er også gode i remouladen, så prøv dig bare frem.

Her er dog hvordan jeg foretrækker den. Se også min opskrift på hjemmelavet mayonnaise.

Se også mine opskrifter på:

  • Aioli
  • Big Mac dressing
  • Hjemmelavet Thousand Island

Opskrift på remoulade

billederesultat for remoulade
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Remoulade

4.76 fra 100 stemmer
Remoulade kan laves på mange måder, og her er min bedste opskrift. Lavet af hjemmelavet mayonnaise, kapers og syltede agurker.
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 427
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 portion mayonnaise - se opskrift på hjemmelavet mayonnaise her
  • 1 spsk syltede løg - fra glas, finthakkede
  • 1 spsk kapers - som du også hakker helt fint
  • 2 spsk syltede agurker - der ligeledes hakkes fint
Smag remouladen til med
  • citronsaft
  • karry
  • gurkemeje - giver remouladen en flottere farve

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at lave en grundportion mayonnaise - se opskriften i linket længere oppe.
  2. Hak syltede løg, kapers og syltede agurker fint, så du ikke har store klumper i remouladen. det er ikke så lækkert at få store stykker fyld i munden.
  3. Rør det sammen med den hjemmelavede mayonnaise.
  4. Smag din remoulade til med lidt karry og citronsaft, indtil du har den smag, der passer dig bedst.
  5. Rør også gerne lidt gurkemeje i, så du opnår en flot, gul farve.
  6. Så er remouladen klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier: 427kcalKulhydrater: 1gProtein: 1gFedt: 47gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 28gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 0.1gKolesterol: 26mgNatrium: 512mgKalium: 25mgKostfibre: 0.2gSukker: 1gVitamin A: 57IUVitamin C: 0.4mgCalcium: 10mgJern: 0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Holdbarhed

Hvis ikke du bruger det hele med det samme, så stil resten i køleskabet.

Her kan den holde sig i et par dage, og den er jo blandt andet fremragende ovenpå en lun fiskefilet.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Anita

    april 25, 2025 at 4:46 pm

    Hejsa
    Hvad er en portion mayonnaise i købe variant?

    Svar
  2. Linda Estes

    marts 03, 2025 at 7:44 pm

    Hej
    Cirka hvor meget (dl) Mayonaise bliver der ud af den hjemmelavede opskrift, det er rart at vide
    hvis jeg f.ek.s ikke har tid til at lave den selv men bruger koebt Mayo i stedet for?
    mange Tak!

    Svar
  3. Johnny Paulick

    december 18, 2022 at 11:59 am

    Jeg har nu prøvet at lave Remulade... Da jeg som barn hentede hjemmerørt remolade fra en fiskeforretning omkring Istegade i københavn... Har ikke fået tilsvarende siden.. Men det var en skuffelse.. 🙁 Og den smagte ikke engang i nærheden af den Remulade man kan købe.. ( Gråsten ) .. Og har undersøgt forskellige opskrifter, det er jo stort set det samme man kommer i dem.. ( brugte en købe mayonæse )

    Svar
  4. Bo Andersen

    oktober 07, 2020 at 8:35 pm

    Hej, Jeg har boet i USA siden 1989. Jeg bringer som regel dansk køberemoulade over, men nu kan vi jo ikke rejse. Jeg har prøvet mange upskrifter, men jeg har aldrig fundet en, som kommer tæt på smagen af køberemoulade. Gør din det, eller hvad er dine-Jeres tanker? På forhånd tak. Hilsen Bo

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      oktober 08, 2020 at 10:38 am

      Hej Bo
      Tak for din besked, det var da ikke rart at undvære remoulade 🙂
      Jeg ved ikke om den ligner køberemoulade, for det har jeg sådan set ikke forsøgt at efterligne.
      Men jeg har lavet en remoulade, som jeg synes den skal smage.
      Og den håber jeg du kan lide 🙂
      De bedste hilsner
      Holger

      Svar
    • Ole

      april 25, 2022 at 2:07 pm

      Jeg holder det som regel så simpelt som muligt, men til enhver tid, er det nemt at slå en købe remoulade!

      Lav en Mayonnaise, tilsæt 1 tsk Karry, syltede Drueagurker (Brug et rivejern) og 1 tsk Dijon Sennep, mere behøver du faktisk ikke 🙂 Hvis du til gengæld vil gøre det ekstra interessant, så tilføj 1 tsk Estragon 🙂

      Svar
      • Claus Agerskov

        februar 01, 2024 at 7:39 pm

        er det værd at komme blomkål i?

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften
billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required