• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Supper › Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe

Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe

Ramen med svinekød
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. september 2023 - Udgivet:  9. november 2020

Indhold

  1. Ramen med svinekød er nem at lave med denne opskrift. Her er brugt skiver af flæskesteg, men du kan bytte dem ud med det, du har.
  2. Opskrift på ramen med svinekød
  3. Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe
  4. Tips

Ramen med svinekød er nem at lave med denne opskrift. Her er brugt skiver af flæskesteg, men du kan bytte dem ud med det, du har.

Ramen med svinekød er en hurtig, superlækker aftensmad, hvor du kan bruge gårsdagens rester. I denne opskrift er der brugt skiver af gårdagens flæskesteg.

Det er HelloFresh, der har udviklet opskriften, som vi har fået lov at dele med jer.

HelloFresh, der sælger måltidskasser, har lavet forskellige opskrifter, der viser, hvordan man får mest muligt ud af sine rester.

Til denne ret skal du bruge tynde skiver flæskesteg, men du kan også smalle strimler af en kotelet, tynde skiver mørbrad eller lignende.

Der er ingen regler, den japanske suppe skal nok blive god uanset udskæringen.

Opskrift på ramen med svinekød

Ramen med svinekød
Karen SenecaKaren Seneca

Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe

5 fra 7 stemmer
Ramen med svinekød er nem at lave med denne opskrift. Her er brugt skiver af flæskesteg, men du kan bytte dem ud med det, du har.
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Suppe
Køkken: Asiatisk
Kalorier: 403
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 stk æg
  • 300 g nudler
  • 3 l hønsebouillon
  • 3 dl soya sauce
  • 1 dl eddike
  • 2 tsk miso - mørk
  • 4 stk forårsløg - fintsnittede
  • 100 g gulerødder - fintsnittede
  • 100 g rødkål - snittet
  • 16 skiver flæskesteg fra dagen før - skiver

Fremgangsmåde
 

  1. Kog æggene i 7 min. og køl dem af i koldt vand.
  2. Kog nudlerne som anvist på pakken.
  3. Varm hønsebouillonen op sammen med soya, eddike og miso paste i et par minutter.
  4. Kom nudlerne i en skål.
  5. Anret de forskellige grøntsager samt skiver af flæskestegen ovenpå.
  6. Hæld den varme suppe i skålen og læg et halvt æg på toppen.

Næringsindhold

Kalorier: 403kcalKulhydrater: 68gProtein: 21gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 5mgNatrium: 7333mgKalium: 530mgKostfibre: 4gSukker: 8gVitamin A: 4471IUVitamin C: 16mgCalcium: 100mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Ramen med svinekød serveres med det samme. Du kan sagtens bruge andre kåltyper for eksempel rød spidskål.

Og kødet - ja, der tager du bare, hvad du har af gode rester. Kylling og tofu kan også bruges.

Se andre opskrifter fra det japanske køkken:

Japanske dumplings - gyoza

Hjemmelavet sushi

Misosuppe

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required