Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Supper › Ramen med svinekød

Ramen med svinekød (den japanske hit-suppe)

Ramen med svinekød
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
15
SHARES
FacebookMessenger15PinterestEmailSMS

Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Ramen med svinekød er nem at lave med denne opskrift. Her er brugt skiver af flæskesteg, men du kan bytte dem ud med det, du har.
Antal: 4 personer
Ret: Suppe
Køkken: Asiatisk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 2 stk æg
  • 300 g nudler
  • 3 l hønsebouillon
  • 3 dl soya sauce
  • 1 dl eddike
  • 2 tsk miso mørk
  • 4 stk forårsløg fintsnittede
  • 100 g gulerødder fintsnittede
  • 100 g rødkål snittet
  • 16 skiver flæskesteg fra dagen før skiver

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene i 7 min. og køl dem af i koldt vand.
  2. Kog nudlerne som anvist på pakken.
  3. Varm hønsebouillonen op sammen med soya, eddike og miso paste i et par minutter.
  4. Kom nudlerne i en skål.
  5. Anret de forskellige grøntsager samt skiver af flæskestegen ovenpå.
  6. Hæld den varme suppe i skålen og læg et halvt æg på toppen.

Næringsindhold

Kalorier403kcalKulhydrater68gProtein21gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gKolesterol5mgNatrium7333mgKalium530mgKostfibre4gSukker8gVitamin A4471IUVitamin C16mgCalcium100mgJern3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på ramen med svinekød

Ramen med svinekød er en hurtig, superlækker aftensmad, hvor du kan bruge gårsdagens rester. I denne opskrift er der brugt skiver af gårdagens flæskesteg.

Det er HelloFresh, der har udviklet opskriften, som vi har fået lov at dele med jer.

HelloFresh, der sælger måltidskasser, har lavet forskellige opskrifter, der viser, hvordan man får mest muligt ud af sine rester.

Til denne ret skal du bruge tynde skiver flæskesteg, men du kan også smalle strimler af en kotelet, tynde skiver mørbrad eller lignende.

Der er ingen regler, den japanske suppe skal nok blive god uanset udskæringen.

Se også: Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)

Tips

Ramen med svinekød serveres med det samme. Du kan sagtens bruge andre kåltyper for eksempel rød spidskål.

Og kødet - ja, der tager du bare, hvad du har af gode rester. Kylling og tofu kan også bruges.

Se andre opskrifter fra det japanske køkken:

Japanske dumplings - gyoza

Hjemmelavet sushi

Misosuppe

Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af ramen.
    Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
  • Billede af kartoffel porre suppe.
    Cremet kartoffel porre suppe (med eller uden bacon)
  • billede med grøntsagsfond af rester
    Grøntsagsfond af rester - lækkert, billigt og nemt
  • billederesultat for grøn aspargessuppe
    Grøn aspargessuppe (suppe med asparges på 25 min.)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required