Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe
Ingredienser
- 2 stk æg
- 300 g nudler
- 3 l hønsebouillon
- 3 dl soya sauce
- 1 dl eddike
- 2 tsk miso mørk
- 4 stk forårsløg fintsnittede
- 100 g gulerødder fintsnittede
- 100 g rødkål snittet
- 16 skiver flæskesteg fra dagen før skiver
Fremgangsmåde
- Kog æggene i 7 min. og køl dem af i koldt vand.
- Kog nudlerne som anvist på pakken.
- Varm hønsebouillonen op sammen med soya, eddike og miso paste i et par minutter.
- Kom nudlerne i en skål.
- Anret de forskellige grøntsager samt skiver af flæskestegen ovenpå.
- Hæld den varme suppe i skålen og læg et halvt æg på toppen.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på ramen med svinekød
Ramen med svinekød er en hurtig, superlækker aftensmad, hvor du kan bruge gårsdagens rester. I denne opskrift er der brugt skiver af gårdagens flæskesteg.
Det er HelloFresh, der har udviklet opskriften, som vi har fået lov at dele med jer.
HelloFresh, der sælger måltidskasser, har lavet forskellige opskrifter, der viser, hvordan man får mest muligt ud af sine rester.
Til denne ret skal du bruge tynde skiver flæskesteg, men du kan også smalle strimler af en kotelet, tynde skiver mørbrad eller lignende.
Der er ingen regler, den japanske suppe skal nok blive god uanset udskæringen.
Se også: Ramen (nem og lækker opskrift på japansk ramensuppe)
Tips
Ramen med svinekød serveres med det samme. Du kan sagtens bruge andre kåltyper for eksempel rød spidskål.
Og kødet - ja, der tager du bare, hvad du har af gode rester. Kylling og tofu kan også bruges.
Se andre opskrifter fra det japanske køkken:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments