Ramen med svinekød er nem at lave med denne opskrift. Her er brugt skiver af flæskesteg, men du kan bytte dem ud med det, du har.
Ramen med svinekød er en hurtig, superlækker aftensmad, hvor du kan bruge gårsdagens rester. I denne opskrift er der brugt skiver af gårdagens flæskesteg.
Det er HelloFresh, der har udviklet opskriften, som vi har fået lov at dele med jer.
HelloFresh, der sælger måltidskasser, har lavet forskellige opskrifter, der viser, hvordan man får mest muligt ud af sine rester.
Til denne ret skal du bruge tynde skiver flæskesteg, men du kan også smalle strimler af en kotelet, tynde skiver mørbrad eller lignende.
Der er ingen regler, den japanske suppe skal nok blive god uanset udskæringen.
Opskrift på ramen med svinekød
Ramen med svinekød - den japanske hit-suppe
Ingredienser
- 2 stk æg
- 300 g nudler
- 3 l hønsebouillon
- 3 dl soya sauce
- 1 dl eddike
- 2 tsk miso - mørk
- 4 stk forårsløg - fintsnittede
- 100 g gulerødder - fintsnittede
- 100 g rødkål - snittet
- 16 skiver flæskesteg fra dagen før - skiver
Fremgangsmåde
- Kog æggene i 7 min. og køl dem af i koldt vand.
- Kog nudlerne som anvist på pakken.
- Varm hønsebouillonen op sammen med soya, eddike og miso paste i et par minutter.
- Kom nudlerne i en skål.
- Anret de forskellige grøntsager samt skiver af flæskestegen ovenpå.
- Hæld den varme suppe i skålen og læg et halvt æg på toppen.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Ramen med svinekød serveres med det samme. Du kan sagtens bruge andre kåltyper for eksempel rød spidskål.
Og kødet - ja, der tager du bare, hvad du har af gode rester. Kylling og tofu kan også bruges.
Se andre opskrifter fra det japanske køkken:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: