Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pulled beef

Pulled beef (perfekt opskrift med temperatur og stegetid)

Billede af pulled beef.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
43
SHARES
FacebookMessenger43PinterestEmailSMS
Indhold
  • Pulled beef i ovn
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på pulled beef
  • Servering
  • Kommentarer

Pulled beef i ovn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 7 timer t
Samlet tid: 7 timer t 15 minutter min
Pulled beef er en anden variant af pulled pork, og som navnet siger er den lavet af oksekød. I dette tilfælde har jeg langtidsstegt en oksetykkam.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kg oksetykkam
  • 2 spsk paprika
  • 2 spsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 dl øl (mørkt)
  • 75 g brun farin

Fremgangsmåde

  1. Kom paprika, salt, brun farin, olie og mørkt øl i en skål, og rør det godt sammen, så den brune farin er rørt helt ud.
  2. Smør nu marinaden godt ind i kødet. Ælt det grundigt ind, så stegen suger masser af smag til sig.
  3. Læg oksetykkammen i et ildfast fad med låg. Du kan bruge en gryde med låg, en stegeso eller hvad du nu har, men det er vigtigt, at den lukker tæt under stegningen i ovnen. Ellers bliver dit kød for tørt.
  4. Nu skal kødet så stege ved lav varme i ovnen. Tænd den på 125 grader, og lad oksetykkammen hygge sig der i cirka 7 timer.
  5. Et par gange undervejs kan du skovle lidt sky op over stegen, men det er ikke nødvendigt.

Næringsindhold

Kalorier491kcalKulhydrater19gProtein56gFedt19gMættet fedt5gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt10gKolesterol155mgNatrium3629mgKalium867mgKostfibre0.1gSukker19gVitamin A146IUVitamin C6mgCalcium51mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på pulled beef

Pulled beef er en af mine favorittter. Mange elsker den smørmøre pulled pork, men du kan lave samme ret med oksekød.

Her har jeg taget fat i et stykke oksetykkam, der har fået lov til at stege lang tid ved lav varme i ovnen.

Og til sidst kan du med et par gafler trække kødet fra hinanden, og det smager helt fantastisk.

Denne steg har jeg lavet i ovnen, men den kan sagtens også laves i gasgrill eller kuglegrill. Her er det dog vigtigt, at du giver den så lav varme som muligt. Og du skal helst ned på ikke over 125 grader.

Grilltiden er også cirka syv timer, men netop fordi det kan være svært at styre varmen, skal du nok regne med, at du skal have stegen ud lidt før.

Se flere opskrifter:

  • Grydestegt oksetykkam - langtidsstegt med æbler
  • Oksesteg stegt som vildt
  • Gammeldags oksesteg (i ovn, stegeso eller gryde)

Servering

Tag stegen ud når den er færdig, og lad den hvile i en halv times tid. Den skal ikke dækkes til.

Nu kan du trække kødet fra hinanden med et par gafler. Servér pulled beef med en varm bønnesalat og ovnbagte kartofler.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    oktober 09, 2025 at 8:26 pm

    Tak fordi du bruger min opskrift på pulled beef. Kom gerne med din mening om den her.

    Svar
  2. Pia Andersen skriver

    oktober 09, 2025 at 7:34 pm

    Hej
    Hvorfor kan jeg ikke gemme denne opskrift?

    Hilsen Pia

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      oktober 09, 2025 at 8:27 pm

      Hej Pia
      Godt du skriver. Den lå i det gamle system, men nu har jeg opdateret den, Og dermed kan du printe den 🙂
      Tak for hjælpen - sig endelig til hvis du falder over andre du ikke kan printe.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required