Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Kager › Poptarts

Poptarts

Poptarts
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
7
SHARES
FacebookMessenger7PinterestEmailSMS

Poptarts er amerikanske små tærter med fyld af jordbærsyltetøj og pyntet med glasur og krymmel. De smager bare super lækkert.

Poptarts er en ekstremt populær tærte fra USA. De kan købes med mange forskellige smage men denne version, som opskriften er inspireret af, er den mest kendte smag: jordbærsyltetøj og sukkerglasur.

Tærterne er faktisk super nemme at lave. Du begynder med en klassisk tærtedej, som du skærer ud i små rektangler. Derefter smøres de med syltetøj, får et låg af endnu et stykke dej, og så skal de bages og pyntes.

Man kan på en måde sige, at de er Amerikas svar på hindbærsnitter, og når man spiser dem, synes jeg også, at tankerne hælder derhen.

Opskrift på hjemmelavede Poptarts

Poptarts

Rakel Seneca
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 40 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 1 time t 10 minutter min
Poptarts er amerikanske små tærter med fyld af jordbærsyltetøj og pyntet med glasur og krymmel. De smager bare super lækkert.
Antal: 8 serveringer
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g smør (koldt)
  • 375 g hvedemel
  • 2 spsk sukker
  • 3 stk æggeblommer
  • 4 spsk vand
  • 1 dl jorbærsyltetøj
  • 60 g flormelis
  • 1 tsk vand
  • krymmel

Fremgangsmåde

  1. Start med putte koldt smør, hvedemel og sukker i en food processor. Blend det sammen, så det bliver til en dej. Tilføj nu to æggeblommer og vandet. Blend det godt sammen.
  2. Pak dejen ind i plast og stil den på køl i 30 minutter.
  3. Forvarm ovnen til 200 grader almindelig ovn og gør en bageplade klar med bagepapir.
  4. Tag nu dejen ud af køleskabet og rul den ud, så den har en tykkelse på en halv centimeter. Skær helt ensartede rektangler ud og læg halvdelen af dem på bagepladen.
  5. Put cirka en spiseske jordbærsyltetøj på hver af de stykker dej på bagepladen, efterlad en halv centimeter plads ved alle kanterne. Tag nu den sidste æggeblomme og pensel kanterne.
  6. Put nu endnu et stykke dej ovenover syltetøjet, så det danner en sandwich. Brug en gaffel til forsigtigt at trykke de to stykker dej sammen i alle siderne.
  7. Pensel æggeblomme ud over alle de færdigsamlede poptarts. Bag dem i cirka 20 minutter, eller indtil de er fint gyldne.
  8. Lad dem køle helt ned, før de pyntes. Lav glasuren ved at blande flormelis og en smule vand sammen. Pynt nu tærterne med glasur og krymmel.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tip

Prøv også at bruge andre smage i syltetøjet, både hindbær, brombær og rabarber passer fint.

Se også vores andre opskrifter på tærter:

  • Banoffee pie med banan og karamel
  • Key lime pie - amerikansk limetærte
  • Jordbærgalette - nem, lækker dessert
Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af sveskekringle.
    Sveskekringle (nem kringle med svesker, remonce og creme)
  • Præstegårdskage
    Præstegårdskage (traditionel skærekage med æbler)
  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required