Pølsepande
Ingredienser
- 500 g pasta (gerne pastapenne eller lignende)
- 1 stort løg (eller 2 små, grofthakket)
- olivenolie
- 350 g pølser (i ca. 3 cm. tykke skiver)
- 75 g rucola
- 1 tsk oregano (tørret)
- 1 håndfuld basilikum
- 2,5 dl madlavningsfløde
- kogevand (fra pastaen)
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Sæt vand over til pasta, og når det bulderkoger, kommes pasta i. Pasta koges altid i saltet vand.
- Løg hakkes groft og sauteres af i en stor pande i en god sjat olivenolie. Løget skal ikke tage farve.
- Skær pølserne ud - jo bedre pølser, jo bedre pølsepande. Her har jeg anvendt wienerpølser fra Højer Pølser, som jeg synes er gode, men der findes også mange andre gode pølser i butikkerne eller hos din slagter.
- Kom pølsestykkerne ned til løgene, og lad det svitse med et par minutter.
- Derefter plukkes rucola groft og kommes ved sammen med oregano og basilikum. Tilsæt mængde som du selv synes.
- Med en hulske kommes den kogte pasta nu over i panden, og der må gerne følge lidt kogevand med. Tilsæt også madlavningsfløde.
- Lad det varme igennem og tilsæt gerne mere kogevand, hvis det er nødvendigt.
- Smag din pølsepande til med salt og friskkværnet peber. Især rigeligt med peber.
Opskrift på pølsepande
Pølsepande er en nem og hurtig opskrift på aftensmad, som hele familien kan lide.
Det er selvfølgelig ikke gourmetmad med dybe smagsnuancer, men det behøver det jo heller ikke altid at være.
Og denne opskrift er perfekt til de travle hverdage, og pølser og pasta er jo ofte populære hos de fleste.
Her er pølsepanden lavet med blandt andet rucola, men er du ikke så glad for den, kan den evt. udskiftes med spidskål. Det smager også godt.
Se flere opskrifter:
Tips
Den færdige pølsepande serveres straks som den er, men gerne med en salat til - eller/og lækre stykker ciabattaboller.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Comments
No Comments