Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola

Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola

billederesultat for pølsepande
4.8 fra 11 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
162
SHARES
FacebookMessenger162PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.

Pølsepande er en nem og hurtig opskrift på aftensmad, som hele familien kan lide.

Det er selvfølgelig ikke gourmetmad med dybe smagsnuancer, men det behøver det jo heller ikke altid at være.

Og denne opskrift er perfekt til de travle hverdage, og pølser og pasta er jo ofte populære hos de fleste.

Her er pølsepanden lavet med blandt andet rucola, men er du ikke så glad for den, kan den evt. udskiftes med spidskål. Det smager også godt.

Opskrift på pølsepande

Pølsepande - nem opskrift med pølser, pasta og rucola

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 11 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du min opskrift på pølsepande, der er en nem ret til aftensmad med pølser, pasta og rucola. En populær ret til både børn og voksne.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g pasta (gerne pastapenne eller lignende)
  • 1 stort løg (eller 2 små, grofthakket)
  • Lidt olivenolie
  • 350 g pølser (i ca. 3 cm. tykke skiver)
  • 75 g rucola
  • 1 tsk oregano (tørret)
  • 1 håndfuld basilikum
  • 2,5 dl madlavningsfløde
  • kogevand (fra pastaen)
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Sæt vand over til pasta, og når det bulderkoger, kommes pasta i. Pasta koges altid i saltet vand.
  2. Løg hakkes groft og sauteres af i en stor pande i en god sjat olivenolie. Løget skal ikke tage farve.
  3. Skær pølserne ud - jo bedre pølser, jo bedre pølsepande. Her har jeg anvendt wienerpølser fra Højer Pølser, som jeg synes er gode, men der findes også mange andre gode pølser i butikkerne eller hos din slagter.
  4. Kom pølsestykkerne ned til løgene, og lad det svitse med et par minutter.
  5. Derefter plukkes rucola groft og kommes ved sammen med oregano og basilikum. Tilsæt mængde som du selv synes.
  6. Med en hulske kommes den kogte pasta nu over i panden, og der må gerne følge lidt kogevand med. Tilsæt også madlavningsfløde.
  7. Lad det varme igennem og tilsæt gerne mere kogevand, hvis det er nødvendigt.
  8. Smag din pølsepande til med salt og friskkværnet peber. Især rigeligt med peber.

Næringsindhold

Kalorier300kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdige pølsepande serveres straks som den er, men gerne med en salat til - eller/og lækre stykker ciabattaboller.

Se også disse opskrifter med pølser:

Pølsegryde
Her er en virkelig lækker pølsegryde, der er hurtig at lave, og den er meget børnevenlig. Alligevel er pølsegryden også god til voksne.
Se opskriften her
Billed resultat for pølsegryde
Pølsemix i ovn
Pølsemix kan sagtens laves i ovn, og her er opskriften på den klassiske ret, der laves med kartofler, pølser og løg. Pølsemix krydres med paprika og karry.
Se opskriften her
billede med pølsemix i ovn
Svensk pølseret
Opskrift på svensk pølseret, der er en autentisk og populær ret med pølser, kartofler og løg. Et sikkert hit i enhver børnefamilie.
Se opskriften her
billede med svensk pølseret
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required