• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pizza calzone med kødsauce - opskrift på indbagt ufo-pizza

Pizza calzone med kødsauce - opskrift på indbagt ufo-pizza

pizza calzone indbagt
Lækker og hjemmelavet pizza calzone, der er fyldt med en vidunderlig kødsauce. En lækker og indbagt pizza. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  1. august 2024 - Udgivet:  2. juli 2023

Del gerne:
658
SHARES
FacebookMessenger658PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen.
  2. Opskrift på nem pizza calzone
  3. Pizza calzone - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Servering
Gå til opskrift

Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen.

Her er min bedste opskrift på en lækker pizza calzone, en lukket og indbagt pizza, der også kaldes en ufo-pizza.

Det er en rigtig skøn pizza, der altid er et hit til aftensmad.

Opskriften giver mindst fire gode pizza calzone.

Se også de populære pizzaopskrifter på:

  • Små pizza calzone i airfryer
  • Pizza med kødboller
  • Pizza Bianco
  • Hjemmelavet pizza: Opskrift, dej og topping

Opskrift på nem pizza calzone

pizza calzone indbagt

Pizza calzone - nem opskrift

Pizza calzone, som den skal laves. En indbagt pizza, der fyldes med en delikat kødsauce, og derefter bages den ved højeste varme i ovnen.
Bedømmelse
4.6 fra 11 stemmer
RetPizza
Arbejdstid: 1 time time
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 20 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 skiver bacon - håndskårne skiver, tørsaltet bacon
  • 250 g hakket oksekød - med max. 10 procent fedt
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl kalvefond
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk basilikum - tørret
  • 1 tsk balsamico
  • 1 tsk sukker
  • 1 nip spidskommen
  • salt og friskkværnet peber

Pizzasauce

  • 1 portion pizzasauce - eventuelt en hjemmelavet tomatsauce

Dej

  • 1 portion pizzadej - se opskrift i linket
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Lav pizzadej som beskrevet i linket ovenfor. Det er den bedste pizzadej du kan få.
  • Hak skalotteløg og hvidløgsfed fint, og svits dem i lidt olivenolie ved middel varme i en gryde.
  • Skær bacon i små tern, og kom dem ved løg og hvidløg i gryden. Lad det svitse to minutter.
  • Smuldr så det hakkede oksekød i, og brun det godt. Husk, at især bruningen giver masser af smag til kødsaucen, så lad det svitse 4-5 minutter, hvor du vender det løbende.
  • Kom hakkede tomater ved sammen med kalvefond, og lad det koge op.
  • Tilsæt så oregano, basilikum, sukker, balsamico og lidt spidskommen, og lad det småsimre i 10 minutter.
  • Smag til med salt og friskkværnet peber, og lad kødsaucen køle helt af.
  • Rul pizzadej ud i en normal cirkel - som du plejer at lave pizza.
  • Smør den med lidt pizzasauce.
  • Læg så en god portion kødsauce lige op til midten af pizzaen, og drys med lidt tørret oregano. Du kan også lægge lidt ost i.
  • Fold så pizzaen sammen til en lukket pizza, og klem siden sammen, så den lukker helt tæt.
  • Læg den på en bagesten i en ovn ved højeste varme - gerne 275-300 grader - og bag din pizza calzone i cirka 20 minutter.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
501
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
44
mg
15
%
Natrium
 
2194
mg
95
%
Kalium
 
622
mg
18
%
Kulhydrater
 
65
g
22
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
24
g
48
%
Vitamin A
 
456
IU
9
%
Vitamin C
 
16
mg
19
%
Calcium
 
69
mg
7
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Video

Kom med din mening

Servering

Nu har du en virkelig lækker og meget sprød lukket pizza med super dejligt fyld.

Server eventuelt med frisk tomatbåde og rucula - der dryppes med balsamico og olivenolie.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Stina

    december 02, 2023 at 6:53 pm

    Hej (igen)

    Hvad skal ovnen stå på? Varmluft eller traditionel ovn? 🙂

    Mvh Stina

    Svar
  2. Stina

    december 02, 2023 at 4:00 pm

    Hej,

    Hvis man ikke ejer en bagesten, er en bageplade så ok, og ændres der så i grader af ovnen?

    Mvh Stina

    Svar
  3. Lina Hansen Christesen

    november 27, 2018 at 9:58 pm

    Kunne den fryses ned?

    Svar
    • Madensverden.dk

      november 28, 2018 at 7:53 am

      Hej Lina

      Et godt spørgsmål, for det har jeg faktisk ikke prøvet. Pizzaen er simpelthen blevet spist inden 🙂

      Umiddelbart kan man sikkert godt, så prøv dig endelig frem.

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar
  4. Carlos

    november 07, 2018 at 5:24 pm

    Hvis man by ikke hat en industry ovn. Kan dejen så fryses køles. Hvis ja hvor længe?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required