• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Tilbehør

Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

billede med persillekartofler
Persillekartofler kan laves med de lækre aspargeskartofler. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og vend dem med olivenolie og persille. Foto: Madensverden.dk.

Opdateret:  23. februar 2024 - Udgivet:  17. august 2016

Del gerne:
52
SHARES
FacebookMessenger52PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.
  2. Opskrift på persillekartofler
  3. Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Servering
  7. Vegetarfrikadeller med couscous og kikærter
  8. Græsk farsbrød
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift

En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.

Aspargeskartofler er da noget af det allermest lækre, man kan servere, når det handler om kartofler.

Her er de vendt med friskhakket persille og en god olivenolie tilsat flagesalt. Nemt og sundt.

De kan serveres til hvad som helst - fra vegetarfrikadeller til stegt flæsk og oksesteg.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på persillekartofler

billede med persillekartofler

Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.
Bedømmelse
5 fra 4 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g aspargeskartofler
  • 1 håndfuld persille - friskhakket
  • 2 spsk olivenolie
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  • Det er bedst at anvende aspargeskartofler, der ikke er alt for store. I så fald kan du med fordel dele de største.
  • Vask kartoflerne rene, og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Vandet skal blot lige dække kartoflerne, og så passer det med cirka en teskefulde salt til kogningen.
  • Kog aspargeskartoflerne møre, og det tager omkring 15 minutter. Tag gryden af blusset, og lad kartoflerne trække i vandet i fem minutter yderligere.
  • Hæld vandet fra, og kom kartoflerne op i en skål eller et fad.
  • Kom friskhakket persille. lidt olie og lidt flagesalt ved, og vend det hele rundt.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Persillekartoflerne er godt tilbehør til mange retter med kød. Du kan blandt andet servere dem til grillet kalkunbryst, en god flæskesteg eller okseculotte.

Her er opskrifter til inspiration:

Vegetarfrikadeller med couscous og kikærter

5 fra 2 stemmer
Vegetarfrikadeller kan laves på mange måder, men den bedste konsistens fås med en fars af couscous og kikærter blendet med grøntsager.
Gå til opskrift
Vegetardeller

Græsk farsbrød

4.7 fra 42 stemmer
Græsk farsbrød er en nem ret til aftensmad med inspiration fra Grækenland. Farsbrødet er bla. med grøntsager og feta, Her lavet i fad med kartofler.
Gå til opskrift
billederesultat for græsk farsbrød
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Charlotte

    juli 26, 2018 at 4:36 pm

    Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie og persille:

    Hvad skal man bruge olien til (ingredienslisten)?

    Mvh. Charlotte

    Svar
    • Madensverden.dk

      juli 26, 2018 at 5:07 pm

      Hej Charlotte

      Ups - den var glemt i beskrivelsen. Den skal med sammen med persillen - og jeg har rettet opskriften til nu. Mange tak 🙂

      Alt det bedste

      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required