• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

billede med persillekartofler
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
52
SHARES
FacebookMessenger52PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 23. februar 2024 - Udgivet: 17. august 2016

En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.

Aspargeskartofler er da noget af det allermest lækre, man kan servere, når det handler om kartofler.

Her er de vendt med friskhakket persille og en god olivenolie tilsat flagesalt. Nemt og sundt.

De kan serveres til hvad som helst - fra vegetarfrikadeller til stegt flæsk og oksesteg.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på persillekartofler

billede med persillekartofler
Holger Rørby Madsen

Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie

5 fra 4 stemmer
En god opskrift på persillekartofler, der er lækre aspargeskartofler, som koges og vendes med olivenolie og friskhakket persille.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g aspargeskartofler
  • 1 håndfuld persille - friskhakket
  • 2 spsk olivenolie
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Det er bedst at anvende aspargeskartofler, der ikke er alt for store. I så fald kan du med fordel dele de største.
  2. Vask kartoflerne rene, og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Vandet skal blot lige dække kartoflerne, og så passer det med cirka en teskefulde salt til kogningen.
  3. Kog aspargeskartoflerne møre, og det tager omkring 15 minutter. Tag gryden af blusset, og lad kartoflerne trække i vandet i fem minutter yderligere.
  4. Hæld vandet fra, og kom kartoflerne op i en skål eller et fad.
  5. Kom friskhakket persille. lidt olie og lidt flagesalt ved, og vend det hele rundt.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Persillekartoflerne er godt tilbehør til mange retter med kød. Du kan blandt andet servere dem til grillet kalkunbryst, en god flæskesteg eller okseculotte.

Her er opskrifter til inspiration:

Vegetarfrikadeller med couscous og kikærter

5 fra 2 stemmer
Vegetarfrikadeller kan laves på mange måder, men den bedste konsistens fås med en fars af couscous og kikærter blendet med grøntsager.
Gå til opskrift
Vegetardeller

Græsk farsbrød

4.7 fra 42 stemmer
Græsk farsbrød er en nem ret til aftensmad med inspiration fra Grækenland. Farsbrødet er bla. med grøntsager og feta, Her lavet i fad med kartofler.
Gå til opskrift
billederesultat for græsk farsbrød
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Charlotte

    juli 26, 2018 at 4:36 pm

    Persillekartofler: Aspargeskartofler med olivenolie og persille:

    Hvad skal man bruge olien til (ingredienslisten)?

    Mvh. Charlotte

    Svar
    • Madensverden.dk

      juli 26, 2018 at 5:07 pm

      Hej Charlotte

      Ups - den var glemt i beskrivelsen. Den skal med sammen med persillen - og jeg har rettet opskriften til nu. Mange tak 🙂

      Alt det bedste

      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften
sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required