• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pastaskruer med broccoli

Pastaskruer med broccoli

pastaskruer med broccoli
4.5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
29
SHARES
FacebookMessenger29PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. april 2024 - Udgivet: 8. april 2016

Her får du min opskrift på pastaskruer med broccoli, der tilberedes på panden sammen med kylling brystfilet og lidt fløde. Nem aftensmad, som alle elsker.

Pastaskruer med broccoli er en ret, der er ret hurtig at tilberede når først man er gået i gang.

Opskriften her er til to personer, men skal du bruge mere er den nem at gange op.

Jeg har her anvendt pastaskruer fra Rummo (kan blandt andet købes i SuperBrugsen), fordi jeg synes det er god pasta. Du kan selvfølgelig også bruge andre pastaskruer.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Traditionel pasta med kødsovs
  • One pot pasta med bacon og pølser
  • Italiensk lasagne opskrift

Opskrift på pastaskruer med broccoli

pastaskruer med broccoli
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Pastaskruer med broccoli, kylling og flødesauce

4.50 fra 2 stemmer
Her får du min opskrift på pastaskruer med broccoli, der tilberedes på panden sammen med kylling brystfilet og lidt fløde. Nem aftensmad, som alle elsker.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 583
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 300 g kyllingebryst
  • 300 g broccoli - buketter, dampes
  • 400 g pastaskruer
  • 1 rødløg - finthakket
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 2 dl hønsefond - af 2 dl. vand og 1 bouillonterning
  • 1 dl fløde
  • 2 tsk oregano - tørret
  • salt og friskkværnet peber.

Fremgangsmåde
 

  1. Gør kylling brystfileterne rene for fedt for snavs, og del dem på langs, så hver filet bliver til to stykker kylling. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  2. Kom en god klat smør på panden, og steg ny kyllingekødet i ca. 4 minutter på hver side - i alt cirka 8 minutter. Steg ved middel varme, så du ikke branker kød og smør, da du skal bruge fedtstoffet i retten om lidt.
  3. Kog pastaskruerne som anvist på pakken, og hæld vandet fra. Gem gerne lidt af pastavandet til saucen.
  4. Broccolibukketterne skal blot dampes i et halvt minut i letsaltet vand. Hæld vandet gennem et dørslag, og kom koldt vand på broccolien, så du stopper kogningen.
  5. Tag kyllingefileterne op af panden, og læg dem på et skærebræt. Kom løg og hvidløg i panden, og lad det svitse ved middel varme i et par minutter.
  6. Tilsæt så hønsefond og fløde, og lad det creme lidt ind i fem minutter.
  7. Skær de halverede brystfileter ud i mundrette stykker, og kom dem i pastasaucen sammen med pastaskruerne og den dampede broccoli. Du kan også tilsætte lidt af pastavandet, da det gør saucen mere cremet.
  8. Tilsæt også et par teskefulde tørret oregano, og smag til pastaretten til med salt og friskkværnet peber. Der skal formentlig ikke mere salt i, da hønsefonden jo er godt saltet.

Næringsindhold

Kalorier: 583kcalKulhydrater: 84gProtein: 32gFedt: 13gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.01gKolesterol: 76mgNatrium: 711mgKalium: 821mgKostfibre: 6gSukker: 6gVitamin A: 875IUVitamin C: 70mgCalcium: 102mgJern: 3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad retten simre et par minutter, så smagen når at sætte sig, og servér pastaskruer med broccoli i dybe tallerkener.

Serveres gerne med et stykke hjemmebagt focaccia brød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kaiser18

    april 19, 2024 at 4:37 pm

    Det er lidt forvirrende, øverst i opskriften står der til to personer, længere nede står der beregnet til 4 Pers.? Men bortset fra det en super god mad.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Uge26-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris

Vandbakkelse med hyldeblomstskum

Vandbakkelse med hyldeblomstskum - skøn sommerkage

Billede af Hugo Spritz

Hugo Spritz - skøn sommerdrink med hyldeblomst og prosecco

ugens madplan uge 26

Ugens madplan uge 26 med lækker aftensmad og sankthans-menu

Billede af salat med hestebønner.

Salat med hestebønner, tomat og avocadoolie

Forsiden lige nu

mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
Billede af mad til studenterkørslen
Mad og kage til studenterkørslen - 20 nemme opskrifter→ Se opskriften
Bagte rabarber
Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)→ Se opskriften
Billede af salat med hestebønner.
Salat med hestebønner, tomat og avocadoolie→ Se opskriften
Fuldkornspasta og hvid pasta
Fuldkornspasta og ris - hvor sundt er det?→ Se opskriften
billede med æggekage med bacon og tomater
Æggekage opskrift med bacon, tomater og purløg→ Se opskriften
billede med drinks til studenterfesten sommerdrinks
Drinks til studenterfesten - 11 seje sommerdrinks→ Se opskriften
billederesultat for kyllingekødsovs
Kyllingekødsovs - lækker opskrift med hakket kylling→ Se opskriften
Uge26-bedstevinkøbMV
Ugens vine, uge 26: Her er de bedste vine til laveste pris→ Se opskriften
sommerstuvning med spidskål, ærter og gulerødder
Sommerstuvning med spidskål, ærter og gulerødder→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required