• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Pasta med valnødder og rucola - nem italiensk opskrift

Holger Rørby Madsen
Den lækre og brede pappardelle pasta med valnødder er en nem og dejlig aftensmad. Til sidst vender du også lidt rucola i pastaretten. Foto: Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Pasta

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du pasta med valnødder. Brug en bred pappardelle pasta, som du vender med valnødder og rucola.
  2. Ingredienser til pasta med valnødder
  3. Fremgangsmåde

Sådan laver du pasta med valnødder. Brug en bred pappardelle pasta, som du vender med valnødder og rucola.

Opskriften på pasta med valnødder er beregnet til fire personer.

Ingredienser til pasta med valnødder

400 gram pappardelle bredbåndet pasta (tørret)
70 gram valnødder
2 gode håndfulde frisk rucola
6 skive parmaskinke
3 deciliter hønsefond
1 deciliter fløde
1 skefuld tørret oregano
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at hakke valnødderne groft med en skarp kniv.
  2. Kom lidt olie på en varm pande, og svits valnødderne et par minutter.
  3. Sæt imens pastaen over. Den skal koges al dente i letsaltet vand. Efter kogning kommes koldt vand i gryden, så du straks stopper kogningen.
  4. Parmaskinke skæres i tynde strimler, og kommes ved valnødderne. Steg yderligere et par minutter.
  5. Hæld så hønsefonden ved, og lad det koge ind til det halve. Tilsæt så fløde.
  6. Med en tang tager du pastaen fra kogevandet, og kommer den i panden.
  7. Rucola skylles, og skæres groft.
  8. Vend derefter rucolaen i pastaen, og smag til med oregano, salt og peber.

Pasta med valnødder serveres med hjemmebagt focaccia.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med ærter og bacon

Pasta med pesto

One pot pasta med kylling

Din vurdering
  • Pasta med valnødder
Sending
Stem her
5 (1 stemme)
Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 0
  • 5
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Opskrift på Sol over Gudhjem med røget sild
Gåsesteg: Hvor længe skal en gås steges pr. kilo? »

Populært indhold lige nu

et billede med havregrynskager

Havregrynskager - opskrift på småkager med havregryn

et billede med kæmpe kanelsnegl

Kæmpe kanelsnegl opskrift

billede med laks i ovn og ovnbagt laks

Ovnbagt laks - opskrift med stegetid på laks i ovn

billede med spidskålssalat med æble og avocado

Spidskålssalat med æble og avocado

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

Nyeste opskrifter og artikler

  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!