Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce

Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce

4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
91
SHARES
FacebookMessenger91PinterestEmailSMS

Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.

Pasta med spinat er en hurtig pastaret, der vendes i en æggesauce, som du laver af pasteuriserede æg og kogevandet fra pastaen.

Italienerne er gode til at bruge pastavand som jævner, hvor vi ofte smider det ud herhjemme. Det er en skam, for det er en rigtig god ide at udnytte pastavandet.

Jeg har her anvendt et hvidløgsfed, men du kan undlade det, hvis du ikke er så glad for hvidløg. Eller komme et mere ved, hvis du elsker hvidløg.

Opskriften er til fire personer.

Indhold
  • Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.
  • Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Serveringstips og opskrifter
  • Kommentarer

Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce

Holger Rørby Madsen
4.9 fra 8 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 300 g pasta
  • 1 bouillonterning
  • 1 broccoli
  • 2 pasteuriserede æg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl kogevand fra pastaen
  • 75 g spinat

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Bacontern steges sprøde på en pande med en smule olie. Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Pastaen koges i letsaltet vand tilsat en bouillonterning, og tages til side. Gem to deciliter af kogevandet!
  3. Broccoli skæres ud i mindre buketter, og stokken sorteres fra. Dampes i letsaltet vand i et minut, og dryppes af.
  4. Spinat skylles og slynges tør.
  5. Kom de to pasteuriserede æg op i en stor skål, og pisk dem let. Pres hvidløgsfed i og pisk det med. Pisk derefter gradvist kogevandet ind i æggesaucen, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  6. Vend pasta og broccoli i, og til sidst kommes spinaten i.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter

Anret pastaen med grøntsager og sauce på et fad, hvor de sprøde bacontern drysses over til sidst.

Serveres med et stykke hjemmebagt brød for eksempel focaccia eller et ciabatta brød. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Pasta med kalkun, bacon og cocktailpølser
  • Pasta med grønkål og bagte tomater
  • Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret
  • Kylling med broccoli og pasta i flødesovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required