Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.
Pasta med spinat er en hurtig pastaret, der vendes i en æggesauce, som du laver af pasteuriserede æg og kogevandet fra pastaen.
Italienerne er gode til at bruge pastavand som jævner, hvor vi ofte smider det ud herhjemme. Det er en skam, for det er en rigtig god ide at udnytte pastavandet.
Jeg har her anvendt et hvidløgsfed, men du kan undlade det, hvis du ikke er så glad for hvidløg. Eller komme et mere ved, hvis du elsker hvidløg.
Opskriften er til fire personer.
Oversigt over indhold
Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce
Ingredienser
- 150 g bacon i tern
- 300 g pasta
- 1 bouillonterning
- 1 broccoli
- 2 pasteuriserede æg
- 1 fed hvidløg
- 2 dl kogevand fra pastaen
- 75 g spinat
Fremgangsmåde
- Bacontern steges sprøde på en pande med en smule olie. Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
- Pastaen koges i letsaltet vand tilsat en bouillonterning, og tages til side. Gem to deciliter af kogevandet!
- Broccoli skæres ud i mindre buketter, og stokken sorteres fra. Dampes i letsaltet vand i et minut, og dryppes af.
- Spinat skylles og slynges tør.
- Kom de to pasteuriserede æg op i en stor skål, og pisk dem let. Pres hvidløgsfed i og pisk det med. Pisk derefter gradvist kogevandet ind i æggesaucen, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
- Vend pasta og broccoli i, og til sidst kommes spinaten i.
Få tilsendt opskriften på mail
Serveringstips og opskrifter
Anret pastaen med grøntsager og sauce på et fad, hvor de sprøde bacontern drysses over til sidst.
Serveres med et stykke hjemmebagt brød for eksempel focaccia eller et ciabatta brød. Velbekomme.
Flere inspirerende opskrifter:
- Pasta med kalkun, bacon og cocktailpølser
- Pasta med grønkål og bagte tomater
- Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret
- Kylling med broccoli og pasta i flødesovs
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments