• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce

Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce

4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
90
SHARES
FacebookMessenger90PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 27. januar 2021 - Udgivet: 27. januar 2021

Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.

Pasta med spinat er en hurtig pastaret, der vendes i en æggesauce, som du laver af pasteuriserede æg og kogevandet fra pastaen.

Italienerne er gode til at bruge pastavand som jævner, hvor vi ofte smider det ud herhjemme. Det er en skam, for det er en rigtig god ide at udnytte pastavandet.

Jeg har her anvendt et hvidløgsfed, men du kan undlade det, hvis du ikke er så glad for hvidløg. Eller komme et mere ved, hvis du elsker hvidløg.

Opskriften er til fire personer.

Oversigt over indhold
  • Opskrift på pasta med spinat, hvor du også bruger bacon og broccoli. Pastaretten laves med en lækker æggesauce, og er uden fløde.
  • Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Serveringstips og opskrifter
  • Kommentarer
Holger Rørby Madsen

Pasta med spinat, bacon og broccoli i skøn sauce

4.88 fra 8 stemmer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Pasta
Køkken: Italiensk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 150 g bacon i tern
  • 300 g pasta
  • 1 bouillonterning
  • 1 broccoli
  • 2 pasteuriserede æg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 dl kogevand fra pastaen
  • 75 g spinat

Fremgangsmåde
 

  1. Bacontern steges sprøde på en pande med en smule olie. Læg til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
  2. Pastaen koges i letsaltet vand tilsat en bouillonterning, og tages til side. Gem to deciliter af kogevandet!
  3. Broccoli skæres ud i mindre buketter, og stokken sorteres fra. Dampes i letsaltet vand i et minut, og dryppes af.
  4. Spinat skylles og slynges tør.
  5. Kom de to pasteuriserede æg op i en stor skål, og pisk dem let. Pres hvidløgsfed i og pisk det med. Pisk derefter gradvist kogevandet ind i æggesaucen, og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  6. Vend pasta og broccoli i, og til sidst kommes spinaten i.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter

Anret pastaen med grøntsager og sauce på et fad, hvor de sprøde bacontern drysses over til sidst.

Serveres med et stykke hjemmebagt brød for eksempel focaccia eller et ciabatta brød. Velbekomme.

Flere inspirerende opskrifter:

  • Pasta med kalkun, bacon og cocktailpølser
  • Pasta med grønkål og bagte tomater
  • Pasta med grønkål - opskrift på lækker vegetarret
  • Kylling med broccoli og pasta i flødesovs
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required