• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Forside › Aftensmad › Pasta med spejlæg - pastaskruer med bacon

Pasta med spejlæg - pastaskruer med bacon

Pasta med spejlæg, hvor spejlægget anrettet ovenpå pastaskruerne, der er vendt i en lækker flødesovs. Det er en nem og meget lækker pastaret. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
90
SHARES
FacebookMessenger90PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. januar 2020 - Udgivet: 17. november 2017

Pasta med spejlæg lyder måske som en lidt underlig ret, men den er virkelig lækker. Pastaskruer vendes i en flødesovs, og pyntes med spejlægget.

Oversigt over indhold
  • Pasta med spejlæg lyder måske som en lidt underlig ret, men den er virkelig lækker. Pastaskruer vendes i en flødesovs, og pyntes med spejlægget.
  • Kommentarer

Pasta med spejlæg er en af de nemme og lækre retter på travle hverdage, og den smager altså vidunderligt godt.

Jeg fik retten i Italien for nogle år siden, og ægget falder godt sammen med pastaen.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til pasta med spejlæg

250 gram champignon
200 gram bacon i tern
1 bundt forårsløg
3 fed hvidløg
4 deciliter fløde
400 gram pastaskruer
1 bundt persille
4 æg
1 teskefuld tørret oregano
Lidt frisk eller tørret chili
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Champignon børstes rene for jord, og du skal ikke skylle dem under vandhanen, da de s suger vand til sig. Del dem i kvarte, og svits dem godt og grundigt i en varm stegegryde uden fedtstof. Læg til side.
  2. Så steger du baconternene næsten sprøde i gryden ved en god varme, men pas på baconen ikke bliver for branket.
  3. Forårsløg skæres i mindre skiver og hvidløgsfed snittes fint. Kommes ved baconen og svitses et minuts tid.
  4. Kom champignon tilbage i gryden sammen med oregano og lidt chili efter behag.
  5. Tilsæt fløden og lad det koge op, hvorefter du skruer ned igen og lader det simre mens pastaen koges al dente. Altså med lidt bid.
  6. Persillen hakkes fint, og det meste kommes i gryden sammen med afdryppet pasta. Lidt persille gemmes til pynt. Vend det rundt og smag til med salt og rigeligt med friskkværnet peber. Peberet giver pasta en super smag.
  7. Spejlæg steges på en middelvarme pande i lidt olie, og krydres også med lidt salt og peber.

Anret med pastaretten nederst i lune, dybe tallerkner, læg forsigtigt et spejlæg over og drys med lidt hakket persille. Som du kan se på billedet.

Se også mine opskrifter på:

Klassisk biksemad med spejlæg

Italiensk lasagne

Pasta med svamperagout

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af blomkålslasagne.
    Blomkålslasagne (sund lasagne med blomkål og oksekød)
  • Billede af asiatisk nakkefilet.
    Asiatisk nakkefilet (med nudler, broccoli og peberfrugt)
  • Billede af cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller.
    Cremet spidskål med porre og ovnbagte kyllingeboller
  • Billede af millionsalsiccia.
    Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her