• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta med tigerrejer, feta og tomater

Pasta med tigerrejer, feta og tomater

billede med pasta med tigerrejer
5 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
44
SHARES
FacebookMessenger44PinterestEmailSMSSubscribe

Prøv denne lækre opskrift på pasta med tigerrejer og feta. En skøn pastaret med tigerrejer, og den tager ikke lang tid at lave. God og sund aftensmad.

Pasta med tigerrejer er en nem og sund aftensmad, som du kan lave på ca. 20 minutter.

Både pasta og tigerrejer er normalt populær mad og ingredienser, og her er de altså sammen i en skøn hverdagsret, som du i øvrigt også kan servere som gæstemad.

Bemærk, at opskriften er beregnet som en hovedret til 2-3 personer, men du kan sagtens komme lidt lidt flere tigerreger og pasta i, og så er der nok til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Tigerrejer og grønsager i chilisauce
  • Borgfruens pastaret med hvidvin og cognac
  • Spaghetti med gulerødder - nem kødfri pastaret
  • Italiensk pastaret med broccoli, asparges og bacon

Opskrift på pasta med tigerrejer

billede med pasta med tigerrejer
newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden

Pasta med tigerrejer, feta og tomater

5 fra 3 stemmer
Prøv denne lækre opskrift på pasta med tigerrejer og feta. En skøn pastaret med tigerrejer, og den tager ikke lang tid at lave. God og sund aftensmad.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 644
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 250 g tigerrejer - rå tigerrejer med skal - fra frost
  • 1 dåse hakkede tomater - gerne fire roasted tomatoes med chipotle
  • 100 g feta - smuldret
  • 3 fed hvidløg - knust og finthakket
  • olivenolie - til stegning
  • 200 g spaghetti
  • 1 håndfuld basilikumblade - hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Kog spaghetti til den er al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra.
  2. Pil skallerne af rejerne og skær dem op i ryggen. Fjern tarmen.
  3. Varm lidt olivenolie op på en pande og kom rejerne på sammen med hvidløg.
  4. Ryst panden/rør i det hele tiden så hvidløget ikke bliver branket og så rejerne skifter farve.
  5. Steg i 2 minutter.
  6. Hæld tomaterne ved og lad det lige varme igennem.
  7. Kom basilikum i, vend rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Kog endelig ikke saucen for meget igennem, så bliver rejerne MEGET kedelige, de skal kun lige være nok!
  8. Vend den friskkogte, afdryppede spaghetti i og drys med smuldret feta.

Næringsindhold

Kalorier: 644kcalKulhydrater: 88gProtein: 39gFedt: 15gMættet fedt: 7gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.01gKolesterol: 202mgNatrium: 1579mgKalium: 813mgKostfibre: 6gSukker: 8gVitamin A: 681IUVitamin C: 21mgCalcium: 418mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Pasta med tigerrejer og feta serveres straks.

Gerne sammen med et stykke af det nemme ciabattabrød.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Cristina

    marts 24, 2021 at 5:34 pm

    Hvor kan man købe Rosted tomat chipotle henne. Kan nærmest ik finde andet end Roasted chili chipotle

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Bobler

Ugens vine, uge 24 med bobler og brus til studenter og fester

Uge24-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 24: Ugens bedste vine til sol og studenter!

Billede af lammekoeteletter.

Lammekoteletter med hvidløg og rosmarin

Forsiden lige nu

Madplan uge 25
Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter→ Se opskriften
italiensk bøf
Italiensk bøf→ Se opskriften
billede med et stykke gateau marcel kage
Gateau Marcel - nem og lækker opskrift på glutenfri kage→ Se opskriften
billede med svinemørbrad
Svinemørbrad på grill (med stegetid og kernetemperatur)→ Se opskriften
billede med smørstegte kartofler
Smørstegte kartofler→ Se opskriften
hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør
Hasselback svinemørbrad med hvidløgssmør→ Se opskriften
Billede resultat for bagte nye kartofler
Bagte nye kartofler med rosmarin i ovn eller grill→ Se opskriften
salat med nye ærter og agurk
Salat med nye ærter, agurk og ærteskud→ Se opskriften
hyldeblomst panna cotta
Hyldeblomst panna cotta - opskrift på en skøn dessert→ Se opskriften
Billede med parmaskinke.
Parmaskinke - alt om den lækre italienske skinke→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required