Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter

Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter

billederesultat for pasta med svampe
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
39
SHARES
FacebookMessenger39PinterestEmailSMS

Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.

Pasta med svampe er en klassisk opskrift fra det italienske køkken, og her er min variant af den populære pastaret.

Jeg har tilført lidt bacon og rucola, og det er virkelig lækker ret til aftensmad som de travle hverdage. Retten tager nemlig ikke lang tid at lave.

Opskriften på pasta med svampe er beregnet til fire personer som en hovedret.

Opskrift på pasta med svampe

Pasta med svampe, bacon og flødesauce på 15 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Min opskrift på pasta med svampe. En nem og hurtig pastaret, der også laves med bacon i tern, rucola og en cremet flødesovs. Klar på 15 min.
Antal: 4
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 150 g bacon (i tern)
  • 250 g champignon
  • 200 g tomater (gerne blommetomater)
  • 2 håndfulde rucola
  • 1 håndfuld persille
  • 2,5 dl fløde
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges al dente i vand tilsat salt. Kogetid ses på pakken. Her har jeg brugt pasta af typen casarecce, men du kan også anvende pastapenne eller pastaskruer.
  2. Bacon skæres ud i tern og steges på en varm pande.
  3. Champignon børstes rene for jord og snittes i mindre stykker, hvorefter de kommes ved baconen. Steges grundigt. I stedet for champignon kan andre svampe anvendes, herunder bla. østershatte eller kantareller. Eller bland med forskellige slags, det bliver din pasta med svampe kun bedre af.
  4. Blommetomater skæres i kvarte og kommes ved den stegte bacon og champignon, hvorefter grofthakket rucola tilsættes.
  5. Hæld fløden ved og lad det creme lidt ind.
  6. Kom så pastaen ved, og hvis flødesaucen er blevet for tyk, kan du med fordel tilsætte lidt af kogevandet fra pastaen.
  7. Vend finthakket persille i og smag din pasta med svampe til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier275kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den lækre svamperet med pasta nydes med et stykke ciabatta eller manitobabrød til.

En klassisk tomatsalat er også god til pasta med svampe, som sagtens kan spises af både børn og voksne.

Til børn er det en god ide, at skære champignon eller andre svampe i små stykker.

Svampene giver i øvrigt pastaretten en lækker umami smag.

Se også mine pastaopskrifter på:

Hjemmelavet pasta
Nem og lækker opskrift på hjemmelavet pasta, hvor du kan se og lære at lave frisk pasta fra bunden. Og intet slår en hjemmelavet pastadej.
Se opskriften her
Billede af hjemmelavet pasta.
Pasta med kødsovs
Opskrift på pasta med kødsovs, der er en af de mest populære retter i Danmark. En klassisk spaghetti bolognese til både børn og voksne.
Se opskriften her
billede med pasta med kødsovs
Pasta funghi - nem og kødfri pastaret med svampe
Her får du min opskrift på pasta funghi, der er en italiensk pastaret med svampe (champignon). Pastaretten er uden kød og smager super godt.
Se opskriften her
billederesultat for pasta funghi
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Henry iversen skriver

    august 21, 2023 at 1:08 pm

    Jeg er medlem men det er stort set umuligt at få adgang,
    Sitet vil ikke acceptere password
    Jeg har skiftet password ud flere gange- virker ikke-

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      august 21, 2023 at 2:57 pm

      Hej Henry
      Send mig lige en mail på hej@madensverden.dk - så fikser jeg det straks 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required