Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nem pastaret

Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter

nem pastaret
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.3k
SHARES
FacebookMessenger1.3kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Nem pastaret
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på nem pastaret
  • Servering
  • Kommentarer

Nem pastaret

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Min bedste opskrift på en nem pastaret med fløde og bacon. En god pastaret behøver ikke tage lang tid, og denne lækre omgang pasta kan laves på 20 min.
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g pasta
  • 200 g bacon gerne tørsaltet
  • 1 rødløg
  • 2,5 dl fløde
  • 50 g rucola
  • 3 spsk kyllingefond koncentreret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges i saltet vand, og dryppes derefter af. Gem lidt af kogevandet fra pastaen.
  2. Den tørsaltede bacon skæres ud i tern. Ikke for små. Skær eventuelt også sværen fra, for så smager en nem pastaret endnu bedre.
  3. Varm en gryde op ved middel varme, og steg baconstykkerne næsten sprøde. Det tager 3-4 minutter.
  4. Rødløg pilles, halveres og snittes i skiver, som derefter svitses med baconstykkerne i et minuts tid.
  5. Tilsæt fløde og et par spiseskefulde kyllingefond, lad det creme en smule ind og kom også rucola ved. Rucolaen falder hurtigt sammen, og når den har gjort det, kommes pastaen tilbage i gryden.
  6. Vend det rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Vupti, så er du klar med en nem pastaret.

Næringsindhold

Kalorier650kcalKulhydrater74gProtein27gFedt28gMættet fedt16gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt6gKolesterol162mgNatrium1651mgKalium381mgKostfibre1gSukker3gVitamin A1275IUVitamin C4mgCalcium87mgJern5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på nem pastaret

Har du ikke en opskrift på en meget nem pastaret, som smager super godt? Netop spørgsmål om hurtige og nemme pastaretter er noget af det, som I oftest spørger mig om på mailen. Og tak for det.

En nem pastaret er nemlig god, fordi den dels ikke kræver det vilde indkøb, den er hurtig at lave og så er det noget alle kan lide.

Netop derfor har jeg udviklet denne nemme opskrift på pasta med fløde og bacon, og den kan altså laves på ca. 20 minutter.

Du skal nemlig frisk pasta, som kun koges 1-2 minutter. Køb også et stykke bacon og skær selv nogle grove tern ud - det er bedre end de små bacontern, som ellers køber. Opskriften er beregnet som en let hovedret til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Pastaret uden kød
  • Cacio e pepe
  • Pasta med kødsovs
  • Spaghetti Carbonara

Servering

Anret pastaretten på lune tallerkner, pynt med lidt rucola og server et stykke godt, italiensk brød til.

Jeg vil anbefale dig mit hjemmebagte og meget nemme ciabattabrød eller det klassiske focacciabrød. Det er da en nem pastaret! Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Andreas skriver

    oktober 04, 2024 at 9:59 am

    Du skriver "Gem lidt af kogevandet fra pastaen". Hvorfor?
    Jeg troede først, at det skulle bruges senere, men det bliver aldrig nævnt igen.

    Svar
    • Tina skriver

      januar 18, 2025 at 12:00 pm

      Det er for at man evt. kan tilsætte det til retten, når man har vendt sovsen i - hvis den virker for “tør”.

      Svar
  2. Sanne skriver

    august 08, 2024 at 6:36 pm

    Virkelig nem og lækker!

    Svar
  3. Allan Vittrup skriver

    september 27, 2023 at 12:24 pm

    Jeg laver den selv, hver gang jeg har fløde tilovers. Der skal ikke nogen former for tomat i disse lyse fløderetter, men jeg krydrer dog altid med paprika, ligesom frisk basilikum gør også retten godt.

    Svar
  4. Frida skriver

    juli 20, 2023 at 12:34 pm

    Super lækker pastaret😋 tænkte om i ike kunne lave en app det kunne være godt😊

    Svar
  5. Trine skriver

    maj 05, 2021 at 10:46 pm

    Rigtig god og let opskrift. Dog ville jeg bruge noget mindre pasta 🙂

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required