• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs

Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs

billederesultat for pastaret med bacon
En super skøn og lækker pastaret med bacon og broccoli i flødesovs, og retten tager ikke så lang tid at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  4. april 2024 - Udgivet:  3. august 2020

Del gerne:
39
SHARES
FacebookMessenger39PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du min opskrift på en lækker pastaret med bacon og broccoli. En lækker flødesovs med masser af smag, og retten tager ikke så lang tid at lave.
  2. Opskrift på pastaret med bacon
  3. Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
Gå til opskrift

Her får du min opskrift på en lækker pastaret med bacon og broccoli. En lækker flødesovs med masser af smag, og retten tager ikke så lang tid at lave.

En skøn pastaret med bacon er altid et hit til aftensmad - uanset om er det til børn eller voksne.

Og denne opskrift er ret nem og hurtig at lave, og den består af ret få ingredienser. Men altså med masser af smag.

Brug gerne et stykke tørsaltet bacon, som du skærer ud i mindre stykker og steger sprødt på panden.

Her har jeg anvendt en frisk og hjemmelavet pasta - men en købt og tørret er bestemt også fin.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer. Serveres gerne med lidt brød og salat til.

Prøv også mine opskrifter på:

  • Pasta med bacon og spidskål
  • Ppasta med kylling i flødesovs
  • Pasta med pølser champignon i flødesovs

Opskrift på pastaret med bacon

billederesultat for pastaret med bacon

Nem pastaret med bacon og broccoli i flødesovs

Her får du min opskrift på en lækker pastaret med bacon og broccoli. En lækker flødesovs med masser af smag, og retten tager ikke så lang tid at lave.
Bedømmelse
4.6 fra 7 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 20 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 200 g bacon - gerne et helt stykke skæret ud i mindre tern
  • 1 rødløg - finthakket
  • 2 fed hvidløg - finthakket
  • 50 g rucola - grofthakket
  • 1 lille broccoli - i buketter
  • 5 dl fløde
  • citronsaft - frikspresset
  • salt og friskkværnet peber
  • 500 g pasta - gerne frisk pasta
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Fremgangsmåde

  • Køb et godt stykke bacon, og skær tykke skiver. Du skal bruge ca. 200 gram, som skæres ud i mindre stykker.
  • Steg baconstykkerne sprøde og møre på en varm pande. Det er bunden til din pastaret med bacon.
  • Imens skæres broccoli i mindre buketter, og dampes et minuts tid i letsaltet vand. Tag broccolibuketterne op af vandet.
  • Kog pasta som anvist på pakken. Er det frisk pasta er kogetiden meget kort, typisk blot 2-3 minutter.
  • Når baconstykkerne er gennemstegte og har fået en god kulør, kommes rødløg og hvidløg ved. Lad det svitse et minuts tid.
  • Tilsæt så grofthakket rucola - du kan eventuelt bare plukke rucolaen groft i hænderne.
  • Tilsæt fløde og lad det koge 5-10 minutter indtil flødesaucen bliver cremet.
  • Kom så broccoli i, og smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
914
% Daglig værdi*
Fedt
 
51
g
78
%
Mættet fedt
 
30
g
188
%
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
233
mg
78
%
Natrium
 
1703
mg
74
%
Kalium
 
923
mg
26
%
Kulhydrater
 
86
g
29
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
3141
IU
63
%
Vitamin C
 
144
mg
175
%
Calcium
 
203
mg
20
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Den færdige pastaret med bacon og broccoli serveres straks.

Pasta anrettes nederst, hvorefter flødesovsen med bacon og broccoli kommes ovenpå. Pynt med lidt frisk rucola.

Kan serveres med hjemmebagt focaccia.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Billede med nikujaga.

Nikujaga - opskrift på en populær japansk gryderet

Billede med havkat.

Havkat - fakta og anvendelse af koteletfisk

Billede med champagne.

Champagne - hvad er det? Og hvad er forskellen?

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer og gem dine favoritter - bliv medlem af Madens Verden nu
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required