• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst

Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst

pasta i spinatsauce med kylling
Del gerne:
45
SHARES
FacebookMessenger45PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2024 - Udgivet:  20. maj 2021

Pasta i spinatsauce er både nem og hurtig aftensmad med pastapenne, der smager super godt. Pastaretten serveres med skiver af smørstegt kyllingebryst.

Opskriften på pasta i spinatsauce er beregnet som en hovedret til fire personer.

Ingredienser til pasta i spinatsauce

Ca. 500 gram kyllingebryst filet
Smør
Salt og friskkværnet peber
Tørret basilikum

400 gram pastapenne
1 bundt forårsløg
1 rødløg
2 fed hvidløg
200 gram frisk spinat
1,5 deciliter grøntsagsbouillon
3 deciliter madlavningsfløde
En halv citron
1 potte frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Kyllingerbryst fileterne steges møre i rigeligt smør på en varm pande. Stegetiden er cirka 6-7 minutter på hver side, og kyllingefileterne vendes nogle gange undervejs, så de får en god stegeskorpe. Pas med ikke at stege ved så hård varme, at smørret branker! Krydres undervejs med salt, peber og basilikum.
  2. Kog pastapenne som anvist på pakken. Pasta koges i rigeligt vand tilsat lidt salt.
  3. Forårsløg snittes i en centimeter tykke skiver, mens rødløget halveres og snittes i tynde skiver. Hvidløg skæres ligeledes i tynde skiver.
  4. Find en dyb stegepande/sauterpande frem, og kom en god sjat olie på. Steg nu forårsløg, rødløg og hvidløg ganske let, da de gerne må have noget friskhed.
  5. Kom den friske spinat på pande (køb gerne en spinat, der allerede er skyllet og klar til brug). Tilsæt også grøntsagsbouillon, og lad spinaten falde sammen.
  6. Kom madlavningsfløde i og lad det creme ind i et par minutter. Smag til med lidt friskpresset citronsaft, salt og peber.
  7. Vend de kogte pastapenne i sammen med finthakket persille, og lad din pasta i spinatsauce varme igennem i et par minutter under omrøring.
  8. Skær de stegte stykker kyllingebryst i skiver, og anret øverst.

Pasta i spinatsauce med smørstegt kyllingebryst serveres straks, og gerne sammen med et stykke hjemmebagt, italiensk brød.

Se også mine opskrifter på:

Pasta med pesto

Ovnbagt pasta med kylling

Kylling og pasta i tomatflødesovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her