Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Pasta med grønkål og bagte tomater

Pasta med grønkål og bagte tomater

Lækker pasta med grønkål, hvor grønkålen steges let sammen med sprøde stykker bacon. Serveres med bagte tomater. Foto: Madensverden.dk.
4.7 fra 3 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
70
SHARES
FacebookMessenger70PinterestEmailSMS

Pasta med grønkål og bagte tomater er sund og nem aftensmad, hvor pastaen serveres med sprødstegt bacon, grønkål og bagte cherrytomater.

Pasta med grønkål og bagte tomater er en lidt anderledes pastaret, fordi grønkålen jo ikke er en normal følgesvend med pasta.

Men de to ingredienser passer altså super godt sammen, og her er der desuden tilføjet bagte cherrytomater og sprøde stykker bacon.

Og så ellers ikke så meget andet, udover friskkværnet peber.

Alt i alt: En enkel ret, men både en sund og velsmagende ret, som kan laves både til hverdag og i weekenden.

Er du fan af italienske oste som parmesan og Grana Padano, kan du selvfølgelig drysse revet ost henover retten.

Enten kan du gøre det lige før servering, eller også kan du servere en skål med fintrevet ost, så I selv kan drysse osten henover jeres egne tallerkner.

Opskrift på pasta med grønkål og bacon

Pasta med grønkål og bagte tomater

Holger Rørby Madsen
4.7 fra 3 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Pasta med grønkål er sund og nem aftensmad, hvor pastaen serveres med sprødstegt bacon, grønkål og bagte cherrytomater.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g cherrytomater
  • tørret oregano
  • 150 g grønkål
  • 200 g bacon
  • olivenolie
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at klargøre de små tomater til ovnen. Cherrytomaterne halveres og sættes på en bageplade med skæresiden opad.
  2. Krydr dem med lidt salt og tørret oregano, og bag dem 45 minutter i ovnen ved 160 grader varmluft.
  3. Køb en hakket og skyllet grønkål, eller skyl grønkålen godt og snit den fint. Undgå de træge stykker af stokken.
  4. Bacon skæres i tynde strimler, og jeg har her anvendt en tørsaltet bacon. Derfor skal der tilsættes lidt olie under stegningen.
  5. Steg baconstykkerne næsten sprøde på en pande ved ikke alt for høj varme.
  6. I mens koges pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken.
  7. Når baconen er ved at være klar, kommes den hakkede grønkål ved og vendes rundt. Grønkålen skal steges med i 2-3 minutter, så den falder sammen, men heller ikke mere end det. Krydr med friskkværnet peber.
  8. Hæld vandet fra pastaen.
  9. Anret med pasta nederst, derefter bacon og grønkål, og øverst de ovnbagte cherrytomater. Hæld til sidst lidt olivenolie over retten og servér straks.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Server retten med et lækkert brød. Det kan være alt fra TikTok-dillen blomsterfocaccia til et sprødt ciabattabrød.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required