• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn

Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn

paneret inderfilet i ovn
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
199
SHARES
FacebookMessenger199PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  21. juni 2024 - Udgivet:  19. august 2021

Indhold

  1. Her er min opskrift på paneret kylling i ovn. Det kylling inderfilet, som du panerer med rasp, paprika og karry. Steges helt uden fedt.
  2. Opskrift på paneret inderfilet
  3. Paneret inderfilet
  4. Note

Her er min opskrift på paneret kylling i ovn. Det kylling inderfilet, som du panerer med rasp, paprika og karry. Steges helt uden fedt.

Paneret inderfilet er lækre stykker kylling, der nemt laves i din ovn.

Paneringen laves selvfølgelig med rasp, og her vender du både paprika og karry i, hvilket giver de krydrede inderfileter, der smager himmelsk godt.

Det er sådan set ligesom nuggets, og du kan servere dem sammen med pommes frites og en lækker spidskålssalat. Det er altså skøn aftensmad, som hele familien vil synes om.

Bemærk: De panerede inderfileter er lavet helt uden fedtstof.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i rød pebersauce med ris eller kartoffelmos
  • Fiskefilet opskrift (sådan laver du paneret rødspættefilet)
  • Paneret og grillet skærising - en rigtig god spisefisk
  • Salat med paneret kylling, ærter og asparges
  • Paneret kylling med stuvede ærter

Opskrift på paneret inderfilet

paneret inderfilet i ovn
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Paneret inderfilet

5 fra 6 stemmer
Her er min opskrift på paneret kylling i ovn. Det kylling inderfilet, som du panerer med rasp, paprika og karry. Steges helt uden fedt.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 35 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 175
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 600 g kylling - inderfilet
  • 2 æg
  • rasp
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Pisk to æg sammen i en dyb tallerken eller lignende. Du kan evt. også piske en smule mælk i.
  3. I en anden tallerken kommes rasp, som blandes sammen med paprika og karry. Jeg plejer at bruge ca. 200 gram rasp, men det kommer sig ikke så nøje. Der skal bare være rasp nok. Kom også rigeligt med salt og friskkværnet i raspen, og vend det rundt.
  4. Rengør inderfileterne, så der ikke urenheder når du skal serveres paneret inderfilet. Det er nemlig ikke så lækkert.
  5. Vend nu først kyllinge inderfileterne i æg, og derefter i den krydrede rasp.
  6. Læg de panerede inderfileter på bagepladen, og lad dem bare lige tørre i 5-10 minutter.
    panerede kyllinge inderfileter på bageplade
  7. Bages derefter midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, så paneringen er sprød.

Næringsindhold

Kalorier: 175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Paneret inderfilet fra kylling serveres straks som sprøde og lækre nuggets.

Her altså lavet i ovn, men er du ikke så fedtforskrækket, kan de også laves på et par andre måder.

Inden du kommer de panerede kyllingefileter i ovnen, kan de sprayes med lidt olie, hvilket gør dem lidt mere sprøde.

Du kan også tilberede paneret inderfilet i olie i en gryde eller dyb pande, hvor de nærmeste frituresteges.

Her kommes olie i og varmes op, hvorefter du steger kyllingestykkerne indtil de er sprøde - typisk 3-4 minutter på hver side, men tiden afhænger af hvor varm din olie er.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required