Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn

Paneret inderfilet med paprika og karry i ovn

paneret inderfilet i ovn
5 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook206PinterestSMSEmailMessenger
206
DELINGER

Her er min opskrift på paneret kylling i ovn. Det kylling inderfilet, som du panerer med rasp, paprika og karry. Steges helt uden fedt.

Paneret inderfilet er lækre stykker kylling, der nemt laves i din ovn.

Paneringen laves selvfølgelig med rasp, og her vender du både paprika og karry i, hvilket giver de krydrede inderfileter, der smager himmelsk godt.

Det er sådan set ligesom nuggets, og du kan servere dem sammen med pommes frites og en lækker spidskålssalat. Det er altså skøn aftensmad, som hele familien vil synes om.

Bemærk: De panerede inderfileter er lavet helt uden fedtstof.

Se flere opskrifter:

  • Kylling i rød pebersauce med ris eller kartoffelmos
  • Fiskefilet opskrift (sådan laver du paneret rødspættefilet)
  • Paneret og grillet skærising - en rigtig god spisefisk
  • Salat med paneret kylling, ærter og asparges
  • Paneret kylling med stuvede ærter

Opskrift på paneret inderfilet

Paneret inderfilet

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 35 minutter min
Her er min opskrift på paneret kylling i ovn. Det kylling inderfilet, som du panerer med rasp, paprika og karry. Steges helt uden fedt.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kylling (inderfilet)
  • 2 æg
  • rasp
  • 2 tsk paprika
  • 2 tsk karry
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med bagepapir.
  2. Pisk to æg sammen i en dyb tallerken eller lignende. Du kan evt. også piske en smule mælk i.
  3. I en anden tallerken kommes rasp, som blandes sammen med paprika og karry. Jeg plejer at bruge ca. 200 gram rasp, men det kommer sig ikke så nøje. Der skal bare være rasp nok. Kom også rigeligt med salt og friskkværnet i raspen, og vend det rundt.
  4. Rengør inderfileterne, så der ikke urenheder når du skal serveres paneret inderfilet. Det er nemlig ikke så lækkert.
  5. Vend nu først kyllinge inderfileterne i æg, og derefter i den krydrede rasp.
  6. Læg de panerede inderfileter på bagepladen, og lad dem bare lige tørre i 5-10 minutter.
    panerede kyllinge inderfileter på bageplade
  7. Bages derefter midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 minutter, så paneringen er sprød.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Note

Paneret inderfilet fra kylling serveres straks som sprøde og lækre nuggets.

Her altså lavet i ovn, men er du ikke så fedtforskrækket, kan de også laves på et par andre måder.

Inden du kommer de panerede kyllingefileter i ovnen, kan de sprayes med lidt olie, hvilket gør dem lidt mere sprøde.

Du kan også tilberede paneret inderfilet i olie i en gryde eller dyb pande, hvor de nærmeste frituresteges.

Her kommes olie i og varmes op, hvorefter du steger kyllingestykkerne indtil de er sprøde - typisk 3-4 minutter på hver side, men tiden afhænger af hvor varm din olie er.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af braiseret nakkefilet.
    Braiseret nakkefilet (kan laves i gryde eller ovn)
  • Billede af bondegryde.
    Bondegryde med kartofler, gulerødder og god sovs
  • Billede af rugmelstærte med kål.
    Rugmelstærte med masser af kål (sund, nem og uden kød)
  • Billede af kartoffelpizza hvid pizza.
    Kartoffelpizza (hvid pizza med kartofler og rosmarin)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required