Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Panerede mørbradbøffer (opskrift på paneret mørbrad)

Panerede mørbradbøffer (opskrift på paneret mørbrad)

Lækre panerede mørbradbøffer, der er sprøde udenpå og møre indeni. Samtidig er paneret mørbrad både nem og hurtig at lave. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.9 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
41
SHARES
FacebookMessenger41PinterestEmailSMS

Panerede mørbradbøffer er en både hurtig og nem måde, at tilberede en svinemørbrad. Lækker hverdagsmad, du kan servere med pommes frites.

Her er min opskrift på panerede mørbradbøffer, som er skøn måde at tilberede svinemørbrad på.

Her skæres mørbraden ud i bøffer, som efterfølgende paneres i æg og rasp, inden de steges lækre på panden.

Opskriften er beregnet til fire personer, men det kan sagtens være du skal lave to mørbrad, hvis I er meget glade for kød.

Længere nede finder du forslag til tilbehør den panerede svinemørbrad. Se også min populære opskrift på klassisk mørbradgryde.

Opskrift på panerede mørbradbøffer

Panerede mørbradbøffer (opskrift på paneret mørbrad)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Panerede mørbradbøffer er en både hurtig og nem måde, at tilberede en svinemørbrad. Lækker hverdagsmad, du kan servere med pommes frites.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudses for fedt og sener
  • 2 æg
  • rasp
  • 1 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • smør og olie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Svinemørbrad afpudses og deles i 7-8 mørbradbøffer.
  2. Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen. Evt. med en sjat mælk.
  3. Kom rasp i en anden dyb tallerken sammen med paprika, salt og friskkværnet peber. Vendes sammen.
  4. Vend nu først mørbradbøfferne i de sammenpiskede æg, og derefter i raspen. Lægges til side.
  5. Varm en pande op ved en god varme, og kom en god klat smør og olie på på. Spar ikke på fedtstoffet, når du steger panerede mørbradbøffer og andet kød med panering.
  6. Når smørret er brust af, lægges mørbradbøfferne på. Brun dem nu på begge sider, og skru lidt ned for varmen. Stegetiden er cirka tre minutter på hver side.

Næringsindhold

Kalorier276kcalKulhydrater7gProtein35gFedt11gMættet fedt4gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.2gKolesterol187mgNatrium205mgKalium643mgKostfibre0.5gSukker1gVitamin A248IUVitamin C2mgCalcium41mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De panererede mørbradbøffer serveres straks.

Tilbehør kan sagtens være hjemmelavede pommes frites i ovn, dampede ærter og en lækker og sund blomkålsbearnaise som sovs.

Se også disse opskrifter:

Mørbradbøffer med bacon og bearnaise mayo

Mørbradbøffer med paprikasovs på 15 minutter

Paneret kylling med stuvede ærter

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required