Panerede mørbradbøffer er en både hurtig og nem måde, at tilberede en svinemørbrad. Lækker hverdagsmad, du kan servere med pommes frites.
Her er min opskrift på panerede mørbradbøffer, som er skøn måde at tilberede svinemørbrad på.
Her skæres mørbraden ud i bøffer, som efterfølgende paneres i æg og rasp, inden de steges lækre på panden.
Opskriften er beregnet til fire personer, men det kan sagtens være du skal lave to mørbrad, hvis I er meget glade for kød.
Længere nede finder du forslag til tilbehør den panerede svinemørbrad. Se også min populære opskrift på klassisk mørbradgryde.
Opskrift på panerede mørbradbøffer
Panerede mørbradbøffer (opskrift på paneret mørbrad)
Ingredienser
- 1 svinemørbrad - afpudses for fedt og sener
- 2 æg
- rasp
- 1 tsk paprika
- salt og friskkværnet peber
- smør - og olie til stegning
Fremgangsmåde
- Svinemørbrad afpudses og deles i 7-8 mørbradbøffer.
- Slå æggene ud i en dyb tallerken, og pisk dem sammen. Evt. med en sjat mælk.
- Kom rasp i en anden dyb tallerken sammen med paprika, salt og friskkværnet peber. Vendes sammen.
- Vend nu først mørbradbøfferne i de sammenpiskede æg, og derefter i raspen. Lægges til side.
- Varm en pande op ved en god varme, og kom en god klat smør og olie på på. Spar ikke på fedtstoffet, når du steger panerede mørbradbøffer og andet kød med panering.
- Når smørret er brust af, lægges mørbradbøfferne på. Brun dem nu på begge sider, og skru lidt ned for varmen. Stegetiden er cirka tre minutter på hver side.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De panererede mørbradbøffer serveres straks.
Tilbehør kan sagtens være hjemmelavede pommes frites i ovn, dampede ærter og en lækker og sund blomkålsbearnaise som sovs.
Se også disse opskrifter:
Mørbradbøffer med bacon og bearnaise mayo
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: