Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brunch, morgenmad og frokost › Påske smørrebrød med torskerogn og æg

Påske smørrebrød med torskerogn og æg

påske smørrebrød med torskerogn og æg
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMS

En nem opskrift på påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er lækker til påskebordet, men som smager godt året rundt.

Så er der påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er en lille skøn servering til påskebordet og andre festlige lejligheder.

Mængen af de enkelte ingredienser kan varieres som man synes, og det er et dejligt stykke smørrebrød med masser af smag.

Bemærk, at opskriften er beregnet pr. person, men især mængden af torskerogn kan jo skæres lidt ned, hvis du synes det.

Opskrift på smørrebrød med torskerogn

Påske smørrebrød med torskerogn og æg

Ellen Jensen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En nem opskrift på påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er lækker til påskebordet, men som smager godt året rundt.
Antal: 1 person
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 æg
  • 200 g torskerogn 1 dåse
  • 40 g mayonnaise
  • 25 g creme fraiche
  • 2 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 avocado
  • citronsaft
  • 1 skive rugbrød
  • salat
  • karse

Fremgangsmåde

  1. Til påske smørrebrød med torskerogn og æg starter du med, at koge 1 æg. Koges ca. 7 minutter, hvorefter det køles af. med at kog ægget i 7 min. Pil så ægget og del det i både.
  2. 200 g torskerogn skæres ud i tykke skiver og steges på en varm pande. Torskerognen skal have lidt farve. Kom gerne lidt olie på panden. Lad dem køle lidt af.
  3. Sennepsdressing røres sammen af 40 g mayonnaise, 25 g creme fraiche og 2 tsk sennep. Smages til med salt og friskkværnet peber.
  4. Skær 1 avocado i skiver, og dryp skiverne med lidt friskpresset citronsaft, så de ikke bliver brune.
  5. 1 skive rugbrød smøres med lidt smør, og derefter bygges op med salat, torskerogn, æg, avocado og karse. Dressingen serveres ved siden af.

Næringsindhold

Kalorier950kcalKulhydrater35gProtein49gFedt70gMættet fedt13gFlerumættet fedt23gEnkelumættet fedt29gTransfedt0.1gKolesterol266mgNatrium3092mgKalium1938mgKostfibre16gSukker4gVitamin A646IUVitamin C22mgCalcium115mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Påske smørrebrød med torskerogn og æg serveres straks.

En lille snaps passer fint til. Velbekomme.

Relaterede opskrifter

Smørrebrød med æg og rejer
Her får du min opskrift på smørrebrød med æg og rejer. En klassisk ret fra det danske køkken, som laves med æg i skiver og masser af rejer.
Se opskriften her
billederesultat for smørrebrød med æg og rejer
Smørrebrød med fiskefilet
Her er min opskrift på smørrebrød med fiskefilet. Klassisk smørrebrød med smørstegt rødspætte og pynt, og som kan laves med eller uden rejer.
Se opskriften her
billederesultat for smørrebrød med fiskefilet
Skidne æg
Skidne æg er en traditionel dansk æggeret, hvor kogte æg serveres i en sennepssovs. Trods navnet er retten et sikkert hit på påskebordet.
Se opskriften her
Billede for skidne æg.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)
  • billede med hjemmelavet hønsesalat
    Hjemmelavet hønsesalat med kylling og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required