• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Påske smørrebrød med torskerogn og æg

Påske smørrebrød med torskerogn og æg

påske smørrebrød med torskerogn og æg
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 27. marts 2024 - Udgivet: 27. marts 2024

En nem opskrift på påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er lækker til påskebordet, men som smager godt året rundt.

Så er der påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er en lille skøn servering til påskebordet og andre festlige lejligheder.

Mængen af de enkelte ingredienser kan varieres som man synes, og det er et dejligt stykke smørrebrød med masser af smag.

Bemærk, at opskriften er beregnet pr. person, men især mængden af torskerogn kan jo skæres lidt ned, hvis du synes det.

Opskrift på smørrebrød med torskerogn

påske smørrebrød med torskerogn og æg
Ellen Jensen

Påske smørrebrød med torskerogn og æg

5 fra 1 stemme
En nem opskrift på påske smørrebrød med torskerogn og æg, der er lækker til påskebordet, men som smager godt året rundt.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 1 person
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Kalorier: 950
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 æg
  • 200 g torskerogn - 1 dåse
  • 40 g mayonnaise
  • 25 g creme fraiche
  • 2 tsk sennep
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 avocado
  • citronsaft
  • 1 skive rugbrød
  • salat
  • karse

Fremgangsmåde
 

  1. Til påske smørrebrød med torskerogn og æg starter du med, at koge 1 æg. Koges ca. 7 minutter, hvorefter det køles af. med at kog ægget i 7 min. Pil så ægget og del det i både.
  2. 200 g torskerogn skæres ud i tykke skiver og steges på en varm pande. Torskerognen skal have lidt farve. Kom gerne lidt olie på panden. Lad dem køle lidt af.
  3. Sennepsdressing røres sammen af 40 g mayonnaise, 25 g creme fraiche og 2 tsk sennep. Smages til med salt og friskkværnet peber.
  4. Skær 1 avocado i skiver, og dryp skiverne med lidt friskpresset citronsaft, så de ikke bliver brune.
  5. 1 skive rugbrød smøres med lidt smør, og derefter bygges op med salat, torskerogn, æg, avocado og karse. Dressingen serveres ved siden af.

Næringsindhold

Kalorier: 950kcalKulhydrater: 35gProtein: 49gFedt: 70gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 23gEnkelumættet fedt: 29gTransfedt: 0.1gKolesterol: 266mgNatrium: 3092mgKalium: 1938mgKostfibre: 16gSukker: 4gVitamin A: 646IUVitamin C: 22mgCalcium: 115mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Påske smørrebrød med torskerogn og æg serveres straks.

En lille snaps passer fint til. Velbekomme.

Relaterede opskrifter

Smørrebrød med æg og rejer

4.8 fra 13 stemmer
Her får du min opskrift på smørrebrød med æg og rejer. En klassisk ret fra det danske køkken, som laves med æg i skiver og masser af rejer.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med æg og rejer

Smørrebrød med fiskefilet

4.8 fra 11 stemmer
Her er min opskrift på smørrebrød med fiskefilet. Klassisk smørrebrød med smørstegt rødspætte og pynt, og som kan laves med eller uden rejer.
Gå til opskrift
billederesultat for smørrebrød med fiskefilet

Skidne æg

4.8 fra 29 stemmer
Skidne æg er en traditionel dansk æggeret, hvor kogte æg serveres i en sennepssovs. Trods navnet er retten et sikkert hit på påskebordet.
Gå til opskrift
billederesultat for skidne æg
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kødboller med blomkål og ærter.

Kødboller med blomkål og ærter (lækker sommer gryderet)

Ugens bobler, uge 25, 2025

Ugens bobler, uge 25: Her er ugens bedste bobler

Uge25-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 25: De bedste 20 vintilbud udvalgt blandt 150

Madplan uge 25

Ugens madplan uge 25 med lækre sommerretter

billede med guf guf kage

Guf guf kage - nem opskrift på bradepandekage med kokos

Billede af ribsteaks med marinerede grøntsager.

Ribsteaks i ovn med marinerede grøntsager

Forsiden lige nu

billede med blomkålsgryde med kylling
Lækker blomkålsgryde med kylling og grøntsager→ Se opskriften
hverdagsmad
Hverdagsmad - opskrifter på lækre hverdagsretter→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
billede med sojakylling med nem kartoffelsalat
Sojakylling med nem kartoffelsalat→ Se opskriften
Ugens bobler, uge 25, 2025
Ugens bobler, uge 25: Her er ugens bedste bobler→ Se opskriften
billede med spidskålspakker
Spidskålspakker - lækre pakker med spidskål og uden kød→ Se opskriften
spinatpandekager
Spinatpandekager - den lækre og nemme opskrift→ Se opskriften
blomkålscurry
Blomkålscurry - indisk vegetar mad med blomkål→ Se opskriften
surdejsboller
Surdejsboller - nemme morgenboller bagt med surdej→ Se opskriften
Billede med nye kartofler, der lige er gravet op
Er nye kartofler eller gamle kartofler sundest?→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required