Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Ovnbagt kuller - nem opskrift på fisk i ovn

Ovnbagt kuller - nem opskrift på fisk i ovn

Kulleren er en fætter til torsken, og en meget fin spisefisk. Her er det ovnbagt kuller, der anrettes med friskhakket persille. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
101
SHARES
FacebookMessenger101PinterestEmailSMS

En god opskrift på ovnbagt kuller, der er meget nem at lave. Kulleren er en fætter til torsken, og en fremragende spisefisk.

Ovnbagt kuller er en lækker og sund ret til aftensmad, og den er nem at lave.

Her bages de benfrie kullerfileter i ca. 10 minutter, hvorefter de er klar til servering. Det er da nemt.

Opskriften er beregnet til 4 personer. Se også min populære opskrift på pandestegte fiskefileter.

Se også mine opskrifter på:

  • Kuller på pande med lækker sauce hollandaise
  • Kuller opskrift med lynstegt spidskål
  • Skindstegt kuller med lynstegte grøntsager

Opskrift på ovnbagt kuller

Ovnbagt kuller - nem opskrift på fisk i ovn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
En god opskrift på ovnbagt kuller, der er meget nem at lave. Kulleren er en fætter til torsken, og en fremragende spisefisk.
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kuller filet
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie
  • 1 håndfuld persille hakket

Fremgangsmåde

  1. Kontrollér at kuller fileterne er helt fri for ben. Fiskeben er rædsomme at få i munden.
  2. Del så kulleren i portionsstykker, hvor du af hver filet kan lave 2-3 stykker. Er fisken tynd, kan du med fordel folde stykkerne sammen, så alle stykker fisk er nogenlunde lige store.
  3. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg fisken ned i fadet.
  4. Dryp lidt olie ud over kuller stykkerne, og giv dem også en smule citronsaft.
  5. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og lad det trække 5-10 minutter.
  6. Imens varmer du ovnen op til 200 grader varmluft.
  7. Stil nu fadet med fisken ind i ovnen, hvor den skal ovnbages i cirka 10 minutter. Kuller fileterne er færdige når de bliver hvide i kødet. Som du kan se på billedet.

Næringsindhold

Kalorier144kcalKulhydrater1gProtein25gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.01gKolesterol81mgNatrium902mgKalium442mgKostfibre0.1gSukker0.2gVitamin A170IUVitamin C4mgCalcium19mgJern0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Server den ovnbagte kuller med perlespelt og spidskål med parmaskinke.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required