• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Aftensmad › Ovnbagt kuller - nem opskrift på fisk i ovn

Ovnbagt kuller - nem opskrift på fisk i ovn

Kulleren er en fætter til torsken, og en meget fin spisefisk. Her er det ovnbagt kuller, der anrettes med friskhakket persille. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
97
SHARES
FacebookMessenger97PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 28. februar 2025 - Udgivet: 27. oktober 2016

En god opskrift på ovnbagt kuller, der er meget nem at lave. Kulleren er en fætter til torsken, og en fremragende spisefisk.

Ovnbagt kuller er en lækker og sund ret til aftensmad, og den er nem at lave.

Her bages de benfrie kullerfileter i ca. 10 minutter, hvorefter de er klar til servering. Det er da nemt.

Opskriften er beregnet til 4 personer. Se også min populære opskrift på pandestegte fiskefileter.

Se også mine opskrifter på:

  • Kuller på pande med lækker sauce hollandaise
  • Kuller opskrift med lynstegt spidskål
  • Skindstegt kuller med lynstegte grøntsager

Opskrift på ovnbagt kuller

Kulleren er en fætter til torsken, og en meget fin spisefisk. Her er det ovnbagt kuller, der anrettes med friskhakket persille. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Ovnbagt kuller - nem opskrift på fisk i ovn

5 fra 1 stemme
En god opskrift på ovnbagt kuller, der er meget nem at lave. Kulleren er en fætter til torsken, og en fremragende spisefisk.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Kalorier: 144
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kuller - filet
  • 2 spsk citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
  • olivenolie
  • 1 håndfuld persille - hakket

Fremgangsmåde
 

  1. Kontrollér at kuller fileterne er helt fri for ben. Fiskeben er rædsomme at få i munden.
  2. Del så kulleren i portionsstykker, hvor du af hver filet kan lave 2-3 stykker. Er fisken tynd, kan du med fordel folde stykkerne sammen, så alle stykker fisk er nogenlunde lige store.
  3. Smør et ildfast fad med lidt olivenolie, og læg fisken ned i fadet.
  4. Dryp lidt olie ud over kuller stykkerne, og giv dem også en smule citronsaft.
  5. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og lad det trække 5-10 minutter.
  6. Imens varmer du ovnen op til 200 grader varmluft.
  7. Stil nu fadet med fisken ind i ovnen, hvor den skal ovnbages i cirka 10 minutter. Kuller fileterne er færdige når de bliver hvide i kødet. Som du kan se på billedet.

Næringsindhold

Kalorier: 144kcalKulhydrater: 1gProtein: 25gFedt: 4gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.01gKolesterol: 81mgNatrium: 902mgKalium: 442mgKostfibre: 0.1gSukker: 0.2gVitamin A: 170IUVitamin C: 4mgCalcium: 19mgJern: 0.3mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Server den ovnbagte kuller med perlespelt og spidskål med parmaskinke.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af hvid bolognese.
    Hvid bolognese uden tomater
  • Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
    Kyllingelår i fad med tomater og kartofler
  • Billede resultat for kalkun nuggets.
    Sprøde kalkun nuggets i panko rasp
  • Billede af hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat.
    Hel kylling i ovn med brun sovs og agurkesalat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af squashfritter.

Squashfritter - sprøde og lækre fritter af squash

uge34-bedsteVinkøbMV

Ugens vine, uge 34, 2025: 20 topkøb fra Australien til Champagne!

Ugens madplan uge 34

Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede af hvid bolognese.

Hvid bolognese uden tomater

Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.

Kyllingelår i fad med tomater og kartofler

Billede resultat for kalkun nuggets.

Sprøde kalkun nuggets i panko rasp

Forsiden lige nu

billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
billederesultat for vegetarisk pastaret
Vegetarisk pastaret med squash og tomater på 15 min.→ Se opskriften
billede til peberfrugt i peberfrugt
Peberfrugt i peberfrugt med kylling og blomkål→ Se opskriften
Billede med figner.
Figner - opskrifter med figen, sæson, og holdbarhed→ Se opskriften
billede med kefirboller
Kefirboller - koldhævede→ Se opskriften
Billede af kyllingelår i fad med tomater og kartofler.
Kyllingelår i fad med tomater og kartofler→ Se opskriften
Ugens madplan uge 34
Ugens madplan uge 34 med skøn aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for kalkun nuggets.
Sprøde kalkun nuggets i panko rasp→ Se opskriften
billede med brombærmarmelade
Brombærmarmelade - nem marmelade med brombær→ Se opskriften
Billede med havregryn.
Havregryn - fakta, opskrifter og derfor er havren så sund→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required