Meget nem kuller opskrift med lynstegt spidskål, hvor det hele laves på panden. Anvend kuller med skind, da det gør tilberedningen nemmere.
Denne kuller opskrift er beregnet til fire personer som hovedret.
Ingredienser til min kuller opskrift
600 gram kuller med skind
2 skalotteløg
En halv spidskål
200 gram små tomater, gerne datterino tomater
1 bundt frisk persille
Lidt citronsaft
Fremgangsmåde
- Skær kullerfileterne i portionsstykker, og lav et par rids i skindet, så de ikke bukker op under stegningen. Krydr fisken på kødsiden med lidt salt og peber og lad dem stå og trække i cirka 15 minutter.
- Imens snitter du spidskålen helt tyndt, mens skalotteløg hakkes fint. De små tomater deles en gang på midten. og persillen hakkes groft.
- Varm en god sjat olivenolie på en varm pande, og steg kullerfileterne cirka tre minutter på skindsiden. Når kødet er næsten hvidt, vendes kulleren om, og steges 30 sekunder på kødsiden. Tag dem straks af.
- Overfyld aldrig panden når du steger kød og fisk, og steg så hellere ad flere omgange. Det er muligvis også nødvendigt her.
- Vask panden af og kom lidt olie på igen.
- Sautér hurtigt skalotteløg, og kom derefter spidskål på panden. Svits et minuts tid. og tilsæt så tomaterne. Giv det yderligere et minut, og vend til sidst den hakkede persille i. Krydr med salt og peber, og tilsæt også en lille slat citronsaft.
- Anret den lynstegte spidskål på lune tallerkner, og læg forsigtig kuller ovenpå den stegte kål.
Se også mine opskrifter på:
Del dine ideer og tanker med os andre her: