Indhold
Gryde med kalvemørbrad
Ingredienser
- 450 g kalvemørbrad (i mundrette tern)
- 200 g champignon (kvarte)
- 120 g bacon
- 2 peberfrugter (grove strimler)
- 1 rødløg (i grove tern)
- 2 fed hvidløg
- 3 gulerødder (skiver)
- 1 dåse hakkede tomater
- 6 dl vand
- 3 tsk paprika
- 1 tsk timian (tørret)
- 2 spsk hvedemel
Fremgangsmåde
- Svits hver for sig champignon, bacon og peberfrugt på en varm pande. Kom det i en skål.
- Svits så kalvemørbraden i lidt smør i en gryde, og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt så melet, og rør det godt rundt. Melet sørger for at jævne gryderetten.
- Kom så de øvrige ingredienser i gryden (også champignon, bacon og peberfrugter), og krydr godt med sort peber. Salt ikke maden endnu, da bacon i forvejen er saltet meget!
- Lad gerne gryderetten med kalvemørbrad simre under låg i et par timer, og smag til med salt og eventuel mere peber.
Få tilsendt opskriften på mail
Opskrift på kalvemørbrad i gryde
Kalvemørbrad er en dyr spise, det indrømmer jeg gerne. Men indimellem kan de købes på tilbud, og så får man faktisk en del mad ud af dette fremragende stykke kød.
Brug mellemdelen til helstegt mørbrad eller gode bøffer, men enderne kan du passende gemme til denne gryderet.
Og kødet bliver jo mørt som smør. Kig på det - og det falder fra hinanden.
Server kalvemørbradsgryden med løse brune ris og lidt groft brød.
Du kan selvfølgelig bruge målene i denne opskrift, men du skal ikke være bange for at tilsætte mere kød, bacon eller grønsager.
Se flere opskrifter:
- Oksemørbradgryde med champignon og gulerødder
- Baronens gryde (original opskrift fra Madens Verden)
- Gullasch med kartoffelmos (klassisk opskrift på gullash)
- Bøf Stroganoff (med kartoffelmos eller ris)
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode





Comments
No Comments