• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › One pot pasta

One pot pasta

Billede resultat for one pot pasta
4.5 fra 19 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
183
SHARES
FacebookMessenger183PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2024 - Udgivet: 3. april 2022

Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.

Her får du min nemme opskrift på en one pot pasta, der blandt andet indeholder hakket oksekød og gulerødder.

Hvis du også er træt af at skulle bruge to gryder til din pastaret, ja så er denne her lige noget for dig.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Relaterede opskrifter er på verdens bedste kødsovs og en spaghetti bolognese. Prøv også min pasta med kødsovs.

Opskrift på nem one pot pasta

Billede resultat for one pot pasta
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

One pot pasta - nem opskrift

4.53 fra 19 stemmer
Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 487
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 400 g oksekød - hakket
  • 1 løg - hakket
  • 4 fed hvidløg - hakket
  • 3 gulerødder - i små tern
  • 1 tsk basilikum - tørret
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 spsk balsamico
  • 1 dåse tomater - hakkede
  • 6 dl vand
  • 1 terning bouillon - efter eget valg
  • 300 g pasta - tørret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Varm en gryde op, hvor du har plads til hele retten. Jeg bruger min store stegegryde, som fungerer perfekt til opskriften.
  2. Kom lidt olie i og brun nu kødet grundigt. Jeg har her skrevet lidt om, hvordan du bruner hakket kød - og hvorfor det er så vigtigt.
  3. Løg og hvidløg hakkes fint, mens gulerødderne skæres i små tern.
  4. Det hele kommes ved kødet sammen med balsamico, basilikum og oregano. Lad det stege videre et par minutter.
  5. Tilsæt så hakkede tomater, vand og en bouillonterning, og lad det lige koge op. Kog videre i fem minutter.
  6. Tilsæt tørret pasta og kog nu under låg, indtil pastaen er næsten mør, men stadig har bid. Kogetiden afhænger af, hvilken pastatype du har valgt. Så se lige på pakken.
  7. Smag din one pot pasta til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier: 487kcalKulhydrater: 82gProtein: 28gFedt: 5gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 4mgNatrium: 24630mgKalium: 768mgKostfibre: 4gSukker: 21gVitamin A: 7657IUVitamin C: 5mgCalcium: 112mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening
Billede resultat for tilberedning af one pot pastagryde
Kødet brunes godt af i en one pot pasta, og derefetr kommes løg og hvidløg ved. Foto: Madensverden.dk.

Servering

Den færdige pastaret kan serveres som den er, eller nydes med en nem tomatsalat og nybagt ciabattabrød.

Billede resultat for strozzapreti pasta
Her er anvendt en økologisk strozzapreti pasta, men alle typer af tørret pasta kan som sådan bruges. Foto: Madensverden.dk.

Valg af pasta

Du kan bruge alle typer af tørret pasta til denne ret, men gå uden om frisk pasta lige her. Den tørrede pasta opsuger væde og smag bedre.

Pastaskruer og pastapenne er perfekte, men spaghetti er også fint. De kan dog være lidt mere besværlige at spise, men det er op til dig.

Jeg har anvendt en økologisk strozzapreti caserecci, der skal koges i 12 minutter for, at have det helt rigtige bid. Men brug hvad du har af pasta i køkkenskabet.

Billede resultat for one pot pastaret
One pot pasta er smart, fordi du kun skal bruge en enkelt gryde til hele opskriften. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Vibeke Stegelmann

    juli 10, 2022 at 12:31 pm

    Halløj, vil du fortælle, hvor du har købt pastaerne, da jeg ikke kan finde dem. Pft!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juli 10, 2022 at 5:11 pm

      Hej Vibeke
      Det vil jeg i hvert fald. De her er købt i SuperBrugsen, men du kan sagtens bare bruge alm. pastaskruer, pastapenne eller lignende 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
      • Vibeke Stegelmann

        juli 11, 2022 at 10:45 am

        Tak! Jeg ville bare prøve lidt nyt og fandt dem faktisk i Irma.

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required