Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nem one pot pasta med hakket oksekød

Nem one pot pasta med hakket oksekød

Billede resultat for one pot pasta
4.5 fra 19 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
189
SHARES
FacebookMessenger189PinterestEmailSMS

Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.

Indhold
  • Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.
  • Opskrift på nem one pot pasta
  • One pot pasta - nem opskrift
  • Servering
  • Valg af pasta
  • Kommentarer

Her får du min nemme opskrift på en one pot pasta, der blandt andet indeholder hakket oksekød og gulerødder.

Hvis du også er træt af at skulle bruge to gryder til din pastaret, ja så er denne her lige noget for dig. Opskriften er beregnet til fire personer.

Relaterede opskrifter er på verdens bedste kødsovs og en spaghetti bolognese.

Opskrift på nem one pot pasta

One pot pasta - nem opskrift

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.5 fra 19 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
Denne opskrift er på en one pot pasta, hvor hele pastaretten laves i samme gryde. Den er med hakket oksekød, og one pasta er en hurtig ret.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad, Pasta
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g oksekød hakket
  • 1 løg hakket
  • 4 fed hvidløg hakket
  • 3 gulerødder i små tern
  • 1 tsk basilikum tørret
  • 1 tsk oregano tørret
  • 1 spsk balsamico
  • 1 dåse tomater hakkede
  • 6 dl vand
  • 1 terning bouillon efter eget valg
  • 300 g pasta tørret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Varm en gryde op, hvor du har plads til hele retten. Jeg bruger min store stegegryde, som fungerer perfekt til opskriften.
  2. Kom lidt olie i og brun nu kødet grundigt. Jeg har her skrevet lidt om, hvordan du bruner hakket kød - og hvorfor det er så vigtigt.
  3. Løg og hvidløg hakkes fint, mens gulerødderne skæres i små tern.
  4. Det hele kommes ved kødet sammen med balsamico, basilikum og oregano. Lad det stege videre et par minutter.
  5. Tilsæt så hakkede tomater, vand og en bouillonterning, og lad det lige koge op. Kog videre i fem minutter.
  6. Tilsæt tørret pasta og kog nu under låg, indtil pastaen er næsten mør, men stadig har bid. Kogetiden afhænger af, hvilken pastatype du har valgt. Så se lige på pakken.
  7. Smag din one pot pasta til med salt og peber.

Næringsindhold

Kalorier487kcalKulhydrater82gProtein28gFedt5gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gKolesterol4mgNatrium24630mgKalium768mgKostfibre4gSukker21gVitamin A7657IUVitamin C5mgCalcium112mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening
Billede resultat for tilberedning af one pot pastagryde
Kødet brunes godt af i en one pot pasta, og derefetr kommes løg og hvidløg ved. Foto: Madensverden.dk.

Servering

Den færdige pastaret kan serveres som den er, eller nydes med en nem tomatsalat og nybagt ciabattabrød.

Billede resultat for strozzapreti pasta
Her er anvendt en økologisk strozzapreti pasta, men alle typer af tørret pasta kan som sådan bruges. Foto: Madensverden.dk.

Valg af pasta

Du kan bruge alle typer af tørret pasta til denne ret, men gå uden om frisk pasta lige her. Den tørrede pasta opsuger væde og smag bedre.

Pastaskruer og pastapenne er perfekte, men spaghetti er også fint. De kan dog være lidt mere besværlige at spise, men det er op til dig.

Jeg har anvendt en økologisk strozzapreti caserecci, der skal koges i 12 minutter for, at have det helt rigtige bid. Men brug hvad du har af pasta i køkkenskabet.

Billede resultat for one pot pastaret
One pot pasta er smart, fordi du kun skal bruge en enkelt gryde til hele opskriften. Foto: Madensverden.dk.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Vibeke Stegelmann skriver

    juli 10, 2022 at 12:31 pm

    Halløj, vil du fortælle, hvor du har købt pastaerne, da jeg ikke kan finde dem. Pft!

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 10, 2022 at 5:11 pm

      Hej Vibeke
      Det vil jeg i hvert fald. De her er købt i SuperBrugsen, men du kan sagtens bare bruge alm. pastaskruer, pastapenne eller lignende 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
      • Vibeke Stegelmann skriver

        juli 11, 2022 at 10:45 am

        Tak! Jeg ville bare prøve lidt nyt og fandt dem faktisk i Irma.

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required