• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Æggeretter › Omelet med skinke, spinat og tomat (til frokost eller aftensmad)

Omelet med skinke, spinat og tomat (til frokost eller aftensmad)

Omelet med skinke og spinat er en lækker omelet, der er god til såvel frokost som aftensmad. God, fyldig og velsmagende, og her serveret på rugbrød. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
4.8 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
90
SHARES
FacebookMessenger90PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  30. juli 2023 - Udgivet:  7. maj 2021

Indhold

  1. Her får du min opskrift på en sund omelet med skinke, spinat og tomat. Omeletten er fyldig, og kan bruges til såvel frokost som aftensmad.
  2. Opskrift på omelet med skinke
  3. Omelet med skinke, spinat og tomat (til frokost eller aftensmad)
  4. Note

Her får du min opskrift på en sund omelet med skinke, spinat og tomat. Omeletten er fyldig, og kan bruges til såvel frokost som aftensmad.

Omelet med skinke, spinat og tomat er en klassiker, og den er bestemt værd at lave.

Omeletten tager ikke mange minutter at bikse sammen, og så er den et godt og sundt måltid.

Fyldet kan jo varieres som man synes, og der kan sagtens tilsættes eks. champignon i skiver, lidt ost, peberfrugt eller hvad man synes.

Jeg synes dog skinkeomeletten fungerer fint som den er her, og den er god til både børn og voksne.

Opskriften er beregnet pr. person, men nem at gange op. De enkelte ingredienser kan varieres som ønsket.

Se også disse opskrifter:

  • Omelet - nem og klassisk opskrift på omelette
  • Æggekage med bacon, tomater og purløg
  • Æggekage i ovn (verdens bedste æggekage)
  • Æggemuffins med spinat, bacon og peberfrugt

Opskrift på omelet med skinke

Omelet med skinke og spinat er en lækker omelet, der er god til såvel frokost som aftensmad. God, fyldig og velsmagende, og her serveret på rugbrød. Foto: Katrine Rørby Madsen, Madensverden.dk.
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Omelet med skinke, spinat og tomat (til frokost eller aftensmad)

4.79 fra 14 stemmer
Her får du min opskrift på en sund omelet med skinke, spinat og tomat. Omeletten er fyldig, og kan bruges til såvel frokost som aftensmad.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 2 personer
Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Kalorier: 181
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 æg
  • 50 g skinke - i tern
  • 1 håndfulde spinat - frisk og skyllet
  • 1 forårsløg - snittet fint
  • 4 små tomater - i kvarte
  • salt og friskkværnet peber
  • purløg - klippet, til pynt
  • smør - til stegning

Fremgangsmåde
 

  1. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen.
  2. Tilsæt salt, friskkværnet peber, skinke i tern, spinat og to små tomater i kvarte sammen med et snittet forårsløg. Røres sammen.
  3. Varm en pande op ved en god varme (7 på en skala fra 1-9), og kom en god klat smør på. Jeg bruger smør i stedet for olie, da jeg synes det giver en omelet med skinke og spinat en bedre smag. Du kan naturligvis også anvende olie. Lad smørret smelte og bruse af.
  4. Hæld så æggeblandingen på panden og bred den ud.
  5. Læg låg på, og lad nu din skinkeomelet stå i ca. 3-4 minutter. Skrue evt. en smule ned for varmen.
  6. Løft låget af og kig om din omelet er klar. Ellers giver du den et minut mere.
  7. Fold forsigtigt den ene halvdel af omeletten op over den anden halvdel.
  8. Anret din omelet med skinke og spinat på et par stykker ristet rugbrød. Pynt med lidt skinke, tomat og purløg.

Næringsindhold

Kalorier: 181kcalKulhydrater: 6gProtein: 15gFedt: 11gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.03gKolesterol: 261mgNatrium: 1571mgKalium: 542mgKostfibre: 2gSukker: 4gVitamin A: 2801IUVitamin C: 21mgCalcium: 67mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Omelet med skinke, spinat og tomat serveres straks. En kold øl passer fortrinlig til, og omeletten kan som sagt serveres til frokost eller som aftensmad, da den er meget mættende.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required