• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Nuggets i Airfryer eller Actifry (nem opskrift)

Nuggets i Airfryer eller Actifry (nem opskrift)

nuggets i airfryer
4.9 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
358
SHARES
FacebookMessenger358PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  18. november 2024 - Udgivet:  25. januar 2020

Indhold

  1. Her er opskriften på sprøde nuggets i Airfryer eller Actifry. De populære kyllingenuggets laves af kyllingebryst, paneres og steges færdige.
  2. Opskrift på nuggets i Airfryer
  3. Nuggets i Airfryer eller Actifry
  4. Tip

Her er opskriften på sprøde nuggets i Airfryer eller Actifry. De populære kyllingenuggets laves af kyllingebryst, paneres og steges færdige.

Nuggets i Airfryer eller Actifry er altid et sikkert hit, når du gerne vil servere fastfood.

Og netop her er en varmluftsfriture genial til kyllingenuggets, der jo er panerede kyllingestykker, der skal steges sprøde.

Det er lige hvad både Airfryer og Actifry kan, og med denne opskrift er du sikker på det perfekte resultat.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på nuggets i Airfryer

nuggets i airfryer
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nuggets i Airfryer eller Actifry

4.85 fra 13 stemmer
Her er opskriften på sprøde nuggets i Airfryer eller Actifry. De populære kyllingenuggets laves af kyllingebryst, paneres og steges færdige.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Airfryer
Køkken: Amerikansk
Kalorier: 260
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g kyllingebryst
  • 2 spsk hvedemel - evt. mere
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver - kan undlades
  • 2 stk æg
  • 3 spsk fløde
  • 1 dl rasp
  • salt og friskkværnet peber
  • oliespray

Fremgangsmåde
 

  1. Kyllingebrystfileterne soigneres og skæres i mundrette stykker. Ikke for store, ikke for små.
  2. Hæld hvedemel i en dyb tallerken, og vend det rundt med paprika og evt. lidt hvidløgspulver.
  3. Slå æggene ud i en anden dyb tallerken, og pisk æggene sammen med en smule fløde.
  4. Hæld rasp i en tredie tallerken.
  5. Vend nu kyllingestykkerne i hvedemel, derefter i æg og til sidst i rasp, så de bliver godt paneret. Lægges til side efterhånden, og du fortsætter på samme måde med alle dine kyllingenuggets. Krydr med salt og peber.
  6. Læg et stykke bagepapir ned i risten i din kurv, og fordel de panerede kyllingestykker på bagepapiret. I en Airfryer XXL kan du have nuggets, der svarer til ca. 500 gram. De må gerne lægges tæt.
  7. Spray med lidt olie.
  8. Giv nu dine nuggets i Airfryer 12 minutter ved 180 grader, for så er de lækre og sprøde udenpå, uden at være tørre indeni.

Næringsindhold

Kalorier: 260kcalKulhydrater: 21gProtein: 30gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 83mgNatrium: 911mgKalium: 525mgKostfibre: 1gSukker: 2gVitamin A: 128IUVitamin C: 5mgCalcium: 54mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan også meget nemt lave nuggets i Actifry, og her sker det uden anvendelse af armen.

Spray bunden af din Actifry med lidt olie, og læg derefter dine kyllingenuggets i.

Nu skal de have cirka fem minutter på hver side, efter fem minutter vendes de om.

TIP: I stedet for rasp, kan du også panere dine nuggets i cornflakes. Her knuses cornflakes i en pose, hvorefter de er klar til paneringen, hvor de anvendes i stedet for rasp.

Se også mine opskrifter på:

Kyllingenuggets i ovn

Hel kylling i Airfryer

Kyllingebryst i Airfryer eller Actifry

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. TINE FRIIS JENSEN

    april 10, 2021 at 11:37 am

    Hej Susanne. Køb en neutral olie, raps, majs, solsikke, og investér i en sprayflaske, det er det nemmeste.😊

    Svar
  2. Susanne Claudi

    september 11, 2020 at 9:55 am

    hej...
    mere et spørgsmål, nemlig hvor køber man en god oliespray henne og af hvilken mærke.. Meget glad for alle de opskrifter der er.
    hilsen Susanne

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required