Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Nemme kartofler med persillepesto og pinjekerner

Nemme kartofler med persillepesto og pinjekerner

billederesultat for nemme kartofler med persillepesto
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
23
SHARES
FacebookMessenger23PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på nemme kartofler med persillepesto, og de kan bruges som tilbehør til de fleste retter.

Pestokartoflerne er gode til eks. grillet kød, men prøv dem også til en stegt kylling.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Se også disse opskrifter:

  • Kold kartoffelsalat med creme fraiche
  • Kartoffelsalat med karry
  • Græske kartofler

Opskrift

Kartofler med persillepesto og pinjekerner

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 25 minutter min
En god opskrift på lækre og nemme kartofler med persillepesto og ristede pinjekerner. Pestokartoflerne serveres som tilbehør til stort set alle slags kød.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kartofler gerne de nemme og små kartofler
Persillepesto
  • 60 g olivenolie
  • 30 g persille
  • 2 fed hvidløg
  • 20 g pinjekerner ristet på en pande, rist 40 gram så du har til pynt
  • 1 citron saften af en halv citron
  • salt og friskkværnet peber
Desuden
  • 20 g pinjekerner ristet på en pande

Fremgangsmåde

  1. De små og nemme kartofler kommes i en gryde, og du skal ikke skrælle kartofler.
  2. Dækkes med koldt vand og der tilsættes to teskefulde salt.
  3. Kog kartoflerne møre - det tager ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle en smule af.
  4. Vej ingredienser til din persillepesto af og blend pestoen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Vend persillepesto og kartofler let sammen, og anret i et fad. Pynt med ristede pinjekerner.

Næringsindhold

Kalorier328kcalKulhydrater31gProtein5gFedt22gMættet fedt3gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt13gNatrium596mgKalium776mgKostfibre5gSukker2gVitamin A644IUVitamin C54mgCalcium40mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

De lækre og nemme kartofler med persillepesto serveres straks.

Du kan også serveres kartofler og persillepesto hver for sig, og så lade hver enkel selv komme pestoen på kartoflerne.

Du kan i øvrigt også komme lidt revet parmesan i persillepestoen, men det er ikke nødvendigt.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required