Her får du min opskrift på nemme kartofler med persillepesto, og de kan bruges som tilbehør til de fleste retter.
Pestokartoflerne er gode til eks. grillet kød, men prøv dem også til en stegt kylling.
Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.
Se også disse opskrifter:
Opskrift

Kartofler med persillepesto og pinjekerner
Ingredienser
- 600 g kartofler - gerne de nemme og små kartofler
- 60 g olivenolie
- 30 g persille
- 2 fed hvidløg
- 20 g pinjekerner - ristet på en pande, rist 40 gram så du har til pynt
- 1 citron - saften af en halv citron
- salt og friskkværnet peber
- 20 g pinjekerner - ristet på en pande
Fremgangsmåde
- De små og nemme kartofler kommes i en gryde, og du skal ikke skrælle kartofler.
- Dækkes med koldt vand og der tilsættes to teskefulde salt.
- Kog kartoflerne møre - det tager ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle en smule af.
- Vej ingredienser til din persillepesto af og blend pestoen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Vend persillepesto og kartofler let sammen, og anret i et fad. Pynt med ristede pinjekerner.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Tips
De lækre og nemme kartofler med persillepesto serveres straks.
Du kan også serveres kartofler og persillepesto hver for sig, og så lade hver enkel selv komme pestoen på kartoflerne.
Du kan i øvrigt også komme lidt revet parmesan i persillepestoen, men det er ikke nødvendigt.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Comments
No Comments