• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter

Nem pastaret med fløde og bacon på bare 20 minutter

nem pastaret
5 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.1k
SHARES
FacebookMessenger1.1kPinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  4. oktober 2024 - Udgivet:  2. november 2023

Indhold

  1. Min bedste opskrift på en nem pastaret med fløde og bacon. En god pastaret behøver ikke tage lang tid, og denne lækre omgang pasta kan laves på 20 min.
  2. Opskrift på nem pastaret
  3. Nem pastaret
  4. Servering

Min bedste opskrift på en nem pastaret med fløde og bacon. En god pastaret behøver ikke tage lang tid, og denne lækre omgang pasta kan laves på 20 min.

Har du ikke en opskrift på en meget nem pastaret, som smager super godt? Netop spørgsmål om hurtige og nemme pastaretter er noget af det, som I oftest spørger mig om på mailen. Og tak for det.

En nem pastaret er nemlig god, fordi den dels ikke kræver det vilde indkøb, den er hurtig at lave og så er det noget alle kan lide.

Netop derfor har jeg udviklet denne nemme opskrift på pasta med fløde og bacon, og den kan altså laves på ca. 20 minutter.

Du skal nemlig frisk pasta, som kun koges 1-2 minutter. Køb også et stykke bacon og skær selv nogle grove tern ud - det er bedre end de små bacontern, som ellers køber. Opskriften er beregnet som en let hovedret til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på:

  • Pastaret uden kød
  • Cacio e pepe
  • Pasta med kødsovs
  • Spaghetti Carbonara

Opskrift på nem pastaret

nem pastaret
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem pastaret

5 fra 7 stemmer
Min bedste opskrift på en nem pastaret med fløde og bacon. En god pastaret behøver ikke tage lang tid, og denne lækre omgang pasta kan laves på 20 min.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Pasta
Køkken: Italiensk
Kalorier: 650
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g pasta
  • 200 g bacon - gerne tørsaltet
  • 1 rødløg
  • 2,5 dl fløde
  • 50 g rucola
  • 3 spsk kyllingefond - koncentreret
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Pasta koges i saltet vand, og dryppes derefter af. Gem lidt af kogevandet fra pastaen.
  2. Den tørsaltede bacon skæres ud i tern. Ikke for små. Skær eventuelt også sværen fra, for så smager en nem pastaret endnu bedre.
  3. Varm en gryde op ved middel varme, og steg baconstykkerne næsten sprøde. Det tager 3-4 minutter.
  4. Rødløg pilles, halveres og snittes i skiver, som derefter svitses med baconstykkerne i et minuts tid.
  5. Tilsæt fløde og et par spiseskefulde kyllingefond, lad det creme en smule ind og kom også rucola ved. Rucolaen falder hurtigt sammen, og når den har gjort det, kommes pastaen tilbage i gryden.
  6. Vend det rundt og smag til med salt og friskkværnet peber. Vupti, så er du klar med en nem pastaret.

Næringsindhold

Kalorier: 650kcalKulhydrater: 74gProtein: 27gFedt: 28gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 6gKolesterol: 162mgNatrium: 1651mgKalium: 381mgKostfibre: 1gSukker: 3gVitamin A: 1275IUVitamin C: 4mgCalcium: 87mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Servering

Anret pastaretten på lune tallerkner, pynt med lidt rucola og server et stykke godt, italiensk brød til.

Jeg vil anbefale dig mit hjemmebagte og meget nemme ciabattabrød eller det klassiske focacciabrød. Det er da en nem pastaret! Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Andreas

    oktober 04, 2024 at 9:59 am

    Du skriver "Gem lidt af kogevandet fra pastaen". Hvorfor?
    Jeg troede først, at det skulle bruges senere, men det bliver aldrig nævnt igen.

    Svar
    • Tina

      januar 18, 2025 at 12:00 pm

      Det er for at man evt. kan tilsætte det til retten, når man har vendt sovsen i - hvis den virker for “tør”.

      Svar
  2. Sanne

    august 08, 2024 at 6:36 pm

    Virkelig nem og lækker!

    Svar
  3. Allan Vittrup

    september 27, 2023 at 12:24 pm

    Jeg laver den selv, hver gang jeg har fløde tilovers. Der skal ikke nogen former for tomat i disse lyse fløderetter, men jeg krydrer dog altid med paprika, ligesom frisk basilikum gør også retten godt.

    Svar
  4. Frida

    juli 20, 2023 at 12:34 pm

    Super lækker pastaret😋 tænkte om i ike kunne lave en app det kunne være godt😊

    Svar
  5. Trine

    maj 05, 2021 at 10:46 pm

    Rigtig god og let opskrift. Dog ville jeg bruge noget mindre pasta 🙂

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required