Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

billederesultat for nem kylling
4.9 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
213
SHARES
FacebookMessenger213PinterestEmailSMS

Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.

Min opskrift på nem kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter.

Det er kyllingebryst, som halveres og brunes i lidt smør, inden det steges i ovnen sammen med små tomater og den lækre marinade.

Marianden anvendes så som en let stegesky over kødet ved servering - det smager virkelig godt!

Opskriften er beregnet til fire personer med et kyllingebryst til hver.

Indhold
  • Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
  • Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter
  • Tips
  • Kommentarer

Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.9 fra 15 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 20 minutter min
Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst halveret på langs
  • 1 spsk smør til bruning
  • 250 g tomater små
Marinade
  • 4 spsk soja
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk æbleeddike eller anden lys eddike
  • 2 spsk citronsaft friskpresset
  • 1 tsk oregano tørret
  • 1 tsk paprika

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kyllingebrystfileterne halveres på den lange led, og brunes derefter af i lidt smør på en meget varm pande. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  3. Læg de brunede stykker kylling i en lille bradepande eller ildfast fad.
  4. Fordel de små tomater rundt på kyllingestykkerne.
  5. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over kyllingekødet.
  6. Stil fadet med nem kylling og tomater ind i ovnen, hvor det skal have ca. 15 minutter.

Næringsindhold

Kalorier226kcalKulhydrater13gProtein29gFedt6gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt2gTransfedt0.1gKolesterol88mgNatrium1177mgKalium674mgKostfibre1gSukker11gVitamin A693IUVitamin C15mgCalcium26mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Nem kylling serveres straks, og blandt andet en pasta med krydderurter passer perfekt til.

Ved anretningen kan kyllingestykkerne evt. pyntes med lidt frisk timian.

Se også mine populære opskrifter på:

Kylling tikka masala - opskrift på lækker indisk ret

Kylling med tilbehør fra det italienske køkken

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Tandoori kylling - hel indisk kylling

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Heidi Toft-LaursenToft-Laursen skriver

    juli 10, 2025 at 5:12 pm

    Jeg er ny medlem
    Men kan ikke finde ud af at printe eller åbne for opskriften uden at der masser af reklame med???? Skulle det ikke være meningen med medlemskabet?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      juli 11, 2025 at 4:31 pm

      Hej Heidi
      Tak for det - og du skal bare logge på, så kan du det hele 🙂
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Erling Sørensen skriver

    juli 21, 2024 at 1:37 pm

    Har brugt opskriften ved besøg af både danske og norske gæster. De var begejstret for denne ret!

    Svar
  3. Heidi Christiansen skriver

    juli 02, 2024 at 1:36 pm

    Lækker opskrift

    Svar
  4. Bitten Nielsen skriver

    januar 24, 2024 at 6:30 pm

    Kan man jævne sovsen (marinaden?) lidt den er meget tynd?
    Tak for mange gode opskrifter ☺️
    Kh. Bitten

    Svar
  5. Jan Ohlsen skriver

    august 17, 2022 at 3:46 pm

    Der ikke noget om at kyllingerne skal i marinade og hvor lang tid

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce
  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required