• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

billederesultat for nem kylling
4.9 fra 15 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
201
SHARES
FacebookMessenger201PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  22. april 2024 - Udgivet:  15. juli 2023

Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.

Min opskrift på nem kylling, som du kan lave på ca. 20 minutter.

Det er kyllingebryst, som halveres og brunes i lidt smør, inden det steges i ovnen sammen med små tomater og den lækre marinade.

Marianden anvendes så som en let stegesky over kødet ved servering - det smager virkelig godt!

Opskriften er beregnet til fire personer med et kyllingebryst til hver.

Opskrift på nem kylling

billederesultat for nem kylling
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nem kylling med tomater og marinade på 20 minutter

4.94 fra 15 stemmer
Her får du en opskrift på nem kylling, som du kan lave på 20 minutter. Det er kyllingefilet med små tomater og en lækker marinade.
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 226
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 kyllingebryst - halveret på langs
  • 1 spsk smør - til bruning
  • 250 g tomater - små
Marinade
  • 4 spsk soja
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk æbleeddike - eller anden lys eddike
  • 2 spsk citronsaft - friskpresset
  • 1 tsk oregano - tørret
  • 1 tsk paprika

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Kyllingebrystfileterne halveres på den lange led, og brunes derefter af i lidt smør på en meget varm pande. Krydres med salt og friskkværnet peber.
  3. Læg de brunede stykker kylling i en lille bradepande eller ildfast fad.
  4. Fordel de små tomater rundt på kyllingestykkerne.
  5. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen, og hæld den over kyllingekødet.
  6. Stil fadet med nem kylling og tomater ind i ovnen, hvor det skal have ca. 15 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 226kcalKulhydrater: 13gProtein: 29gFedt: 6gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.1gKolesterol: 88mgNatrium: 1177mgKalium: 674mgKostfibre: 1gSukker: 11gVitamin A: 693IUVitamin C: 15mgCalcium: 26mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Nem kylling serveres straks, og blandt andet en pasta med krydderurter passer perfekt til.

Ved anretningen kan kyllingestykkerne evt. pyntes med lidt frisk timian.

Se også mine populære opskrifter på:

Kylling tikka masala - opskrift på lækker indisk ret

Kylling med tilbehør fra det italienske køkken

Kylling i fad med ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Erling Sørensen

    juli 21, 2024 at 1:37 pm

    Har brugt opskriften ved besøg af både danske og norske gæster. De var begejstret for denne ret!

    Svar
  2. Heidi Christiansen

    juli 02, 2024 at 1:36 pm

    Lækker opskrift

    Svar
  3. Bitten Nielsen

    januar 24, 2024 at 6:30 pm

    Kan man jævne sovsen (marinaden?) lidt den er meget tynd?
    Tak for mange gode opskrifter ☺️
    Kh. Bitten

    Svar
  4. Jan Ohlsen

    august 17, 2022 at 3:46 pm

    Der ikke noget om at kyllingerne skal i marinade og hvor lang tid

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required