• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Shop
  • PLUS
Du er her: Forside › Kager › Napoleonskager - nem opskrift på kager med butterdej

Napoleonskager - nem opskrift på kager med butterdej

billederesultat for napoleonskager
4.9 fra 8 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
387
SHARES
FacebookMessenger387PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 20. juni 2023 - Udgivet: 21. august 2020

Her er en nem opskrift på de populære napoleonskager. Det er kager med butterdej, flødecreme, marmelade og glasur på toppen.

Napoleonskager er klassiske bager- og konditorkager, som smager forrygende godt.

Der findes et utal af forskellige opskrifter på napoleonskagerne, men fælles for dem er, at de laves med bunde og låg af butterdej, og derimellem er der et tykt lag flødecreme/flødeskum.

Bundene smøres med marmelade, og her kan både en hindbær og sveskemarmelade bruges.

Dette er min version af de klassiske kager, og de er meget nemme at lave.

Kagerne er med frossen butterdej, hvor pladerne nemt skæres ud og anvendes.

Opskriften giver 6 skønne og nemme kager.

Opskrift på napoleonskager

billederesultat for napoleonskager
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Napoleonskager - nem opskrift på kager med butterdej

4.88 fra 8 stemmer
Her er en nem opskrift på de populære napoleonskager. Det er kager med butterdej, flødecreme, marmelade og glasur på toppen.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Antal: 6
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Kalorier: 400
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 4 plader butterdej - fra frost
  • 400 g kagecreme - gerne en hjemmelavet creme
  • 200 g piskefløde
  • 6 tsk marmelade - gerne hindbær eller sveskemarmelade
  • flormelis
  • 40 g mørk chokolade - kan udelades

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. De frosne butterdejsplader deles hver i tre stykker, så du har ialt 12 rektangulære stykker butterdej.
  3. Vend pladerne i flormelis på begge sider, og læg dem på bageplade med bagepapir.
  4. Bages 7 minutter så butterdejspladerne hæver op.
  5. Derefter lægges et stykke bagepapir over de bagte butterdejsplader, og en bageplade lægges forsigtigt oven på denne, så butterdejen ganske let trykkes ned af sig selv. Du skal ikke presse. Bages i yderligere 15 minutter, hvorefter butterdejspladerne køles helt af på en rist.
  6. Lav 400 gram kagecreme - enten som anvist i linket på den hjemmelavede udgave - eller brug en købecreme.
  7. Pisk fløden til flødeskum, og vend forsigtigt creme og fløde sammen. Kom flødecremen i en sprøjtepose med stjernetyl.
  8. Smør 6 bunde butterdej med marmelade - både hindbær og sveskemarmelade er godt til napoleonskager.
  9. Rør flormelis sammen med lidt kogende vand til en glasur, og smelt chokoladen ved lav varme.
  10. Sprøjt så flødecreme på bundene, og læg glasur på de øvrige seks butterdejsplader, der skal fungere som låg. Træk også lidt smeltet over som flot mønster (kan udelades).
  11. Sprøjt flødecreme på bundene med marmelade, og læg forsigtigt lågene på uden at trykke dem ned.
  12. Stil dine napoleonskager på køl, hvor de gerne må stå 3-4 timer inden servering.

Næringsindhold

Kalorier: 400kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Du kan sagtens spise de nylavede napoleonskager med det samme, men de er altså bedre efter nogle timer på køl, hvor kagerne har nået at sætte sig godt.

Se også disse opskrifter:

Mini othello lagkage med konditorcreme og marcipan

4.9 fra 17 stemmer
Mini othello lagkage. Alene ordet får munden til at løbe i vand, og her er opskriften på den klassiske kage. Her lavet i mindre størrelse med en til hver.
Gå til opskrift
billederesultat for mini othello lagkage

Butterdejsstang

4.6 fra 26 stemmer
En klassisk opskrift på butterdejsstang, der er fyldt med broccoli, skinke og champignon. Butterdejsstangen er god til såvel aftensmad som frokost.
Gå til opskrift
butterdejsstang

Butterdej - hjemmelavet og nem opskrift

4.8 fra 39 stemmer
Butterdej lyder svært at lave, men det er faktisk ret nemt. Du skal blot folde og rulle nogle gange, og så har du en hjemmelavet butterdej.
Gå til opskrift
hjemmelavet butterdej
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Laila Nielsen

    november 01, 2024 at 1:08 am

    Dine opskrifter er super lækre,overskuelige,og smager dejlige,er ikke den store bager, men med din gode vejledning klarer jeg det alligevel.mvh.laila💞🍰🧁🎂☕

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af blommemuffins
    Blommemuffins (lækre muffins med blommer)
  • Billede af bananchokoladekage.
    Bananchokoladekage med modne bananer
  • Billede med mørk chokoladekage.
    Mørk chokoladekage
  • billede til italiensk chokoladekage
    Italiensk chokoladekage med rigtig chokolade

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blommemuffins

Blommemuffins (lækre muffins med blommer)

Billede med havregrynsbrød.

Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)

Billede med auberginefad.

Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)

Ugens vine, uge 35, 2025

Ugens vine, uge 35, 2025: Frankrig dominerer med 9 topkøb

Billede af millionsalsiccia.

Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)

Ugens madplan uge 35

Ugens madplan uge 35 - her er lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Billede med auberginefad.
Auberginefad (med aubergine, squash og tomatsauce)→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad (nemme og lækre retter)→ Se opskriften
billede til kylling Gong Bao
Kylling Gong Bao - lækker kinesisk mad→ Se opskriften
laks med porrer i fad
Laks med porrer og spidskål - en populære fiskeret→ Se opskriften
syltede citroner saltcitroner
Syltede citroner - nem opskrift på saltcitroner→ Se opskriften
Billede af millionsalsiccia.
Millionsalsiccia (med pasta, grøntsager og tomatsauce)→ Se opskriften
indisk karryret med kylling
Indisk karryret med kylling, kikærter og spinat→ Se opskriften
billede med chokoladekage
Alletiders mumse chokoladekage (nem opskrift)→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
billede med blomkålspure
Blomkålspure: Cremet og lækker pure med blomkål→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required