Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Nachos med bønner

Nachos med bønner

Nachos med bønner
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
6
SHARES
FacebookMessenger6PinterestEmailSMS

Nachos med bønner er den ultimative treat, når man har lyst til at smovse i smeltet ost, tortillachips og et krydret, lækkert fyld.

Nachos med bønner, tacosauce og masser af smeltet cheddar er en af de snacks, hvor man altid er sikker på succes.

Det er let at lave, og når osten smelter ned over chipsene og bønnefyldet, ja, så er det en fornøjelse at spise.

Man kan sagtens lave dem på den helt enkle facon ved blot at bruge tortillachips og ost, men det giver mere smag og konsistens at blande en god, stærk tacosauce med sorte bønner i.

Opskriften er vegetarisk, men du kan komme kyllingetern i saucen, hvis du ønsker kød.

Opskrift på nachos med bønner

Nachos med bønner - vegetarisk og super lækker

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Nachos med bønner er den ultimative treat, når man har lyst til at smovse i smeltet ost, tortillachips og et krydret, lækkert fyld.
Antal: 4 personer
Ret: Snack, Vegetar
Køkken: Mexikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 pose tortillachips
  • olivenolie
  • 1 rødløg hakket
  • 1 fed hvidløg presset
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk chili
  • 1 dåse sorte bønner
  • 2-300 g cheddar ost
  • 1 dåse tomatpure
  • jalepenos
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og pres hvidløg.
  2. Varm olien i en lille stegegryde, steg løg i et par minutter. Tilføj hvidløg og resten af krydderierne, steg til løgene er bløde.
  3. Hæld tomatpure i gryden og steg et minut, tilsæt de sorte bønner og eventuelt vand. Rør rundt og tilføj salt og peber. Lad det simre i 15 minutter.
  4. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  5. Læg en tredjedel af chipsene i et ovnfast fad, drys revet ost på, fordel noget af bønnemassen på osten, kom nu flere chips, mere ost og mere bønnesauce på og gentag en tredje gang.
  6. Der skal være revet ost på toppen og så kan du drysse med jalapenos, før du sætter fadet i ovnen og bager i 10 minutter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Disse nachos med bønner passer rigtig godt sammen med en god tomatsalsa og en hjemmelavet guacamole.

Du kan også lave en ananassalsa, for frugten går godt i spænd med de sprøde chips og de bløde bønner.

Se også nogle af vores andre opskrifter:

  • Mexicansk fad med knuste tortillachips
  • Nachos med kylling og masser af cheddar
  • Restemad med kylling - 5 opskrifter
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Magnus skriver

    januar 17, 2024 at 6:05 pm

    Hej, hvilken størrelse tompatpuré er der tale om?

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required