• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Brød

Mysliboller med rosiner og mandler

Mysliboller
Mysliboller har sit navn fra ingredienserne, der minder om mysli, blandt andet mandler, havregryn og rosiner. Foto: Rakel Seneca, Madensverden.dk.

Opdateret:  4. september 2022 - Udgivet:  6. september 2022

Del gerne:
21
SHARES
FacebookMessenger21PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Mysliboller med rosiner og mandler er de lækreste morgenboller med mysli, som både smager skønt og mætter dejligt. Også velegnet til brunch.
  2. Opskrift på mysliboller med rosiner og mandler
  3. Mysliboller med rosiner og mandler
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tip
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift

Mysliboller med rosiner og mandler er de lækreste morgenboller med mysli, som både smager skønt og mætter dejligt. Også velegnet til brunch.

Mysliboller med rosiner og mandler er nemme at lave, og så smager de skønt. Jeg har blandet yoghurt i dejen for at gøre den ekstra saftig, og så giver det en god smag sammen med myslien.

Du kan selv bestemme, hvilken mysli du bruger, men jeg synes, de bedste er dem, der består af havregryn, tørret frugt og nødder. Jeg har også tilføjet ekstra rosiner og mandler, men det behøves ikke.

Du kan vælge at koldhæve dejen henover natten, så du kan have friskbagte boller om morgenen. Hvis du vælger at koldhæve, skal du kun tilføje 15 gram gær i stedet for 25 gram.

Opskrift på mysliboller med rosiner og mandler

Mysliboller

Mysliboller med rosiner og mandler

Mysliboller med rosiner og mandler er de lækreste morgenboller med mysli, som både smager skønt og mætter dejligt. Også velegnet til brunch.
Bedømmelse
4.8 fra 5 stemmer
RetBrød
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 2 timer timer 10 minutter minutter
Antal 10 stk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Rakel Seneca

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 1 dl yoghurt
  • 2 spsk olie
  • 125 g mysli
  • 20 g rosiner
  • 20 g mandler
  • 1,5 tsk salt
  • 250 g hvedemel
  • 100 g fuldkornsmel

Fremgangsmåde

  • Start med at varme vandet til lillefingervarme, smuldre derefter gæren deri og tilføj sukker. Rør det sammen. Tilføj yoghurt, olie og mysli, rør det godt sammen.
  • Hak mandlerne groft og tilføj dem til dejen, tilføj også rosiner og salt. Tilføj fuldkornsmel og hvedemel, i mens du ælter dejen sammen.
  • Konsistensen skal minde lidt om en tyk grød. Dæk nu dejen til med et viskestykke og lad den hæve i en time.
  • Gør en bageplade klar og fordel dejen ud i 10 boller. Brug gerne spiseskeer til at fordele dejen, da dejen ikke kan rulles til boller men i stedet bare være som rustikker klatter.
  • Lad bollerne efterhæve i 30 minutter og bag dem derefter i 20 minutter ved forvarmet ovn på 200 grader.
  • Lad mysliboller med rosiner køle lidt ned og server derefter med smør og ost eller marmelade.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
1
mg
0
%
Natrium
 
356
mg
15
%
Kalium
 
98
mg
3
%
Kulhydrater
 
30
g
10
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
10
IU
0
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
31
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Du kan selv prøve at justere, om du vil tilføje mere fuldkornsmel fremfor hvedemel.

Det er op til den enkelte, om du ønsker, at dine mysliboller med rosiner skal være lidt ekstra sunde eller ej.

Se også andre opskrifter på boller her:

Koldhævede boller med spelt

Boller med havregryn - dejlige, nemme morgenboller

Spinatboller - saftige og sunde boller

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Annalise

    februar 23, 2023 at 11:48 am

    Der står ikke hvor længe de skal bages .????

    Svar
    • Karen Seneca

      februar 23, 2023 at 11:52 am

      Hej Annalise.
      Bagetiden står i opskriften: 20 minutter ved 200 grader 🙂
      Bedste hilsner og pøj pøj med bagningen.

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required