Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Brød › Mysliboller med rosiner og mandler

Mysliboller med rosiner og mandler

Mysliboller
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
Facebook22PinterestSMSEmailMessenger
22
DELINGER

Mysliboller med rosiner og mandler er de lækreste morgenboller med mysli, som både smager skønt og mætter dejligt. Også velegnet til brunch.

Mysliboller med rosiner og mandler er nemme at lave, og så smager de skønt. Jeg har blandet yoghurt i dejen for at gøre den ekstra saftig, og så giver det en god smag sammen med myslien.

Du kan selv bestemme, hvilken mysli du bruger, men jeg synes, de bedste er dem, der består af havregryn, tørret frugt og nødder. Jeg har også tilføjet ekstra rosiner og mandler, men det behøves ikke.

Du kan vælge at koldhæve dejen henover natten, så du kan have friskbagte boller om morgenen. Hvis du vælger at koldhæve, skal du kun tilføje 15 gram gær i stedet for 25 gram.

Opskrift på mysliboller med rosiner og mandler

Mysliboller med rosiner og mandler

Rakel Seneca
4.8 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
hævning: 1 time t 30 minutter min
Samlet tid: 2 timer t 10 minutter min
Mysliboller med rosiner og mandler er de lækreste morgenboller med mysli, som både smager skønt og mætter dejligt. Også velegnet til brunch.
Antal: 10 stk
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 dl vand
  • 25 g gær
  • 1 spsk sukker
  • 1 dl yoghurt
  • 2 spsk olie
  • 125 g mysli
  • 20 g rosiner
  • 20 g mandler
  • 1,5 tsk salt
  • 250 g hvedemel
  • 100 g fuldkornsmel

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Start med at varme vandet til lillefingervarme, smuldre derefter gæren deri og tilføj sukker. Rør det sammen. Tilføj yoghurt, olie og mysli, rør det godt sammen.
  2. Hak mandlerne groft og tilføj dem til dejen, tilføj også rosiner og salt. Tilføj fuldkornsmel og hvedemel, i mens du ælter dejen sammen.
  3. Konsistensen skal minde lidt om en tyk grød. Dæk nu dejen til med et viskestykke og lad den hæve i en time.
  4. Gør en bageplade klar og fordel dejen ud i 10 boller. Brug gerne spiseskeer til at fordele dejen, da dejen ikke kan rulles til boller men i stedet bare være som rustikker klatter.
  5. Lad bollerne efterhæve i 30 minutter og bag dem derefter i 20 minutter ved forvarmet ovn på 200 grader.
  6. Lad mysliboller med rosiner køle lidt ned og server derefter med smør og ost eller marmelade.

Næringsindhold

Kalorier180kcalKulhydrater30gProtein5gFedt5gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt3gTransfedt0.01gKolesterol1mgNatrium356mgKalium98mgKostfibre2gSukker3gVitamin A10IUVitamin C0.1mgCalcium31mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tip

Du kan selv prøve at justere, om du vil tilføje mere fuldkornsmel fremfor hvedemel.

Det er op til den enkelte, om du ønsker, at dine mysliboller med rosiner skal være lidt ekstra sunde eller ej.

Se også andre opskrifter på boller her:

Koldhævede boller med spelt

Boller med havregryn - dejlige, nemme morgenboller

Spinatboller - saftige og sunde boller

Om Rakel
Rakel Seneca

Rakel har boet i Indien de sidste tre år. Derfor er mange af hendes opskrifter inspireret af de varme himmelstrøg. Derudover har hun levet som vegetar i ni år, og deler lækre vegetar- og bageopskrifter, som alle kan nyde.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Annalise skriver

    februar 23, 2023 at 11:48 am

    Der står ikke hvor længe de skal bages .????

    Svar
    • Karen Seneca skriver

      februar 23, 2023 at 11:52 am

      Hej Annalise.
      Bagetiden står i opskriften: 20 minutter ved 200 grader 🙂
      Bedste hilsner og pøj pøj med bagningen.

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af koldthævet brød i gryde med surdej.
    Koldhævet brød i gryde med surdej (brød uden gær)
  • Billede med havregrynsbrød.
    Havregrynsbrød (nemt brød med havregryn og havreklid)
  • billede med pølsehorn bagt med fuldkornsmel
    Verdens bedste pølsehorn med fuldkorn
  • Billede af sandwichboller.
    Sandwichboller (lækre og nemme brød til sandwich)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Glædelig jul - giv dig selv en gave og bliv PLUS-medlem nu

madens verden logo opskrifter på god mad

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul. Men har du overvejet, at give dig selv en gave og blive PLUS-medlem af Madens Verden? Det bliver både du og vi glade for.

Bliv PLUS-medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required