Her er en fantastisk opskrift på muffins med hindbær og hvid chokolade. Kagerne er nemme at lave, og de smager altså himmelsk godt. Giver 12 stk.
Muffins med hindbær og hvid chokolade. Allerede nu begynder tænderne at løbe i vand, og du kan da også roligt glæde dig til at sætte tænderne i dem.
Du får 12 fantastiske muffins ud af opskriften, og dem bliver du vild med.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på muffins med hindbær
Muffins med hindbær
Ingredienser
- 260 g hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 170 g rørsukker - lyst
- 1 æg
- 1 vaniljestang - korn fra ½ stang vanilje eller vaniljesukker
- 200 ml sødmælk - eller anden. mælk
- 90 g smør - smeltet
- 1 knsp. salt
- 110 g hindbær - frosne
- 90 g hvid chokolade - hakkes
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader almindelig over- og undervarme.
- Smelt smørret og lad det køle lidt af. Bland smør med salt, vanilie, rørsukker, æg og mælk, pisk det godt sammen.
- Bland mel med bagepulver og tilsæt det herefter til sukker-/smørblandingen uden dog at rør alt for meget.
- Vend forsigtigt hindbær og hvid chokolade i, og kom derefter dejen i 12 muffinsforme.
- De lækre muffins med hindbær og hvid chokolade bages midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Muffins med hindbær og hvid chokolade køles lidt, og derefter kan du roligt glæde dig til en himmelsk mundfuld.
Hindbær kan i øvrigt skiftes med andre bær, hvis du hellere vil det.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Jan Danneris skriver
Hejsa
Jeg arbejder som kokke vikar i kantiner rundt omkring og haft og har stadig enorm glæde af opskrifterne, både som inpiration og frokost/varme retter
Kunne dog godt bruge at hver gang der står en mængde i opskriften følger de med op også ved opgradering af mængde til flere end 4 personer..jeg faldt I starten af brugen i fælder et par gange hvis jeg ikke lige bladrede op på side et i opskriften..
Håber i vil overveje det..
Ved det er et stort arbejde..
men når først det er implementeret i programmet er det jo nemt fremadrettet at bruge det. Mange hjemme husmødre og amatør kokke vil sikkert også få stor glæde af det lisom mig
De bedste hilsner
Jan Danneris
Holger Rørby Madsen skriver
Hej Jan
Tak for de pæne ord, og det er da en god idé.
Som udgangspunkt har jeg faktisk indført det i systemet, så det burde virke overalt. Altså ved at bruge knapperne under Ingredienser på hver opskrift.
Men jeg ved godt der ligger nogle ældre opskrifter, der ikke er opdateret til det nye system. Så send gerne konkret eksempler til mig på hej@madensverden.dk - så skal jeg straks få dem opdateret.
Og atter en gang tak for indspark - det sætter jeg stor pris på.
Alt det bedste
Holger