Her får du en lækker opskrift på mørbrad med mozzarella og parmaskinke. Det er himmelsk gode mørbradbøffer, der er behørigt pakket ind.
Mørbrad med mozzarella er en lækker måde at tilberede svinemørbrad på, og retten kan sagtens gå som god gæstemad.
Eller nyd den som en fantastisk hverdagsmad, hvor opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på mørbrad med mozzarella
Ingredienser
- 2 svinemørbrad afpudset og skåret i 2-2½ cm. tykke skiver
- 1 rød peberfrugt i tynde strimler
- sennep gerne en dijon
- 1 potte basilikum helst store blade, en til hver bøf
- parmaskinke en skiver til hver bøf
- mozzarella i skiver
- smør og olivenolie til stegning
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Varm smør og olivenolie op på en pande, brun mørbradbøfferne godt på alle sider og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Hvis de skal i ovnen med det samme bagefter (altså laves helt færdig), behøves mørbradbøfferne ikke at stege helt færdige, men hvis de skal stå i køleskab indtil de skal gratineres, så steg dem til de er som ønsket.
- Skal de i køleskab så lad dem køle godt af, hvis ikke, så lad dem køle så lang tid, at de er til at røre ved!
- Smør hver mørbradbøf med et lag sennep, kom noget rød peberfrugt på og læg et basilikumblad øverst.
- Pak dine mørbradbøffer ind i en skive parmaskinke og læg en skive mozzarella øverst.
- Sæt din mørbrad med mozzarella i en 200 grader varm ovn, til osten er smeltet og gylden. Det går rimelig hurtigt.
Næringsindhold
Note
Mørbrad med mozzarella og parmaskinke serveres straks.
Mange slags tilbehør passer godt de lækre mørbradpakker, og du kan blandt andet servere en speltsalat med bagte gulerødder til.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments