Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Tilbehør › Middelhavssalat med halloumi, oliven og kapers

Middelhavssalat med halloumi, oliven og kapers

Middelhavssalat
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMS
Opdateret: 28. november 2021 - Udgivet: 6. januar 2021

Middelhavssalat indeholder naturligvis alt det gode, man kan tænke sig fra sommerferien. Her får du en opskrift, som minder om sol og sommer.

Middelhavssalat er en smuk salat med sprælske farver. Derudover smager den godt med de søde tomater og de salte kapersbær.

Denne opskrift indeholder nemlig gode elementer fra flere sydeuropæiske lande i en og samme salat. Og er altså meget mere end en græsk salat.

Er syn for guderne, som bugner af sundhed og velsmag. Kan du ikke finde - eller lide - kapersbær, skal du bare springe dem over. Alternativt kan du købe små kapers på glas.

Der er hverken angivet mål på oliven og kapers, og det skyldes, at det er individuelt, hvor meget eller hvor lidt folk ønsker. Nogle kommer en masse i, andre bruger dem blot til pynt.

Opskriften er lavet af Salatfabrikken ved aut. klinisk diætist Rebecca Østergaard, og vi siger tak for, at vi må dele den med jer. 

Opskrift på en kulørt middelhavssalat

Karen SenecaKaren Seneca

Middelhavssalat med halloumi, kapers og oliven

5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Græsk
Kalorier: 600
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 5 skiver halloumi - stegt
  • 1 stk agurk
  • 2 håndfuld cherrytomater
  • 1 bundt bredbladet persille
  • kapersbær
  • oliven
  • 2 spsk olivenolie
  • citronsaft - efter behov
  • salt og friskkværnet peber
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Skær skiver af halloumi-osten og grill skiverne på en grillpande med lidt olivenolie. Når skiverne er gyldne, tages de af grillpanden og lægges på en tallerken med køkkenrulle. Når de er afkølede, skæres de i tern.
  2. Halver agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær herefter agurken i skiver.
  3. Del cherrytomaterne i kvarte.
  4. Bland agurkeskiver, cherrytomater, halloumi, plukket persille, kapersbær og oliven i en skål.
  5. Bland dressingen og vend den forsigtigt med salaten. Salaten falder ikke sammen, når du kommer dressingen på, så du kan godt gøre det lidt i forvejen.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Serving: 4gKalorier: 600kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Du kan eventuelt servere salaten sammen med en eller flere af disse retter:

Falafler

4.6 fra 13 stemmer
Falafler er lækre og sprøde udenpå. De er både nemme og velsmagende, og så er denne opskrift på falafel autentisk og direkte fra Mellemøsten.
Gå til opskrift
Billede af falafler.

Peinirli - opskrift på græsk pizza brød

5 fra 5 stemmer
Her får du opskriften på peinirli, der mest af alt er en græsk udgave af den italienske pizza. Fyldet kan nemt varieres i det uendelige.
Gå til opskrift
billederesultat for græsk peinirli

Græsk farsbrød

4.7 fra 42 stemmer
Græsk farsbrød er en nem ret til aftensmad med inspiration fra Grækenland. Farsbrødet er bla. med grøntsager og feta, Her lavet i fad med kartofler.
Gå til opskrift
billederesultat for græsk farsbrød
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required