• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Marinade til lammekølle og andre udskæringer af lam

Marinade til lammekølle og andre udskæringer af lam

billede til marinade til lammekølle
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 29. januar 2023 - Udgivet: 10. april 2020

Her er opskriften på marinade til lammekølle, og den stammer fra Newyorker By Heart. Marinaden kan naturligvis også anvendes til andre stykker lam.

Denne opskrift på marinade til lammekølle laves blandt andet med hvidløg, timian og brun farin, og marinaden er naturligvis også velegnet til andre udskæringer på lammet.

Lammekøllen smøres godt ind i marinaden, hvorefter den lægges på køl i tre døgn.

Undervejs må du gerne vende kødet, så smagen fordeles godt i kødet.

Her er opskriften på marinade til lammekølle fra bloggen Newyorker By Heart.

Se også disse opskrifter:

Lammeculotte

Lammekrone med rosmarin og hvidløg

Grillet lammekrone med præcis stegetid (nem opskrift)

Opskrift på marinade til lammekølle

billede til marinade til lammekølle
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Marinade til lammekølle og andre udskæringer af lam

5 fra 5 stemmer
Her er opskriften på marinade til lammekølle, og den stammer fra Newyorker By Heart. Marinaden kan naturligvis også anvendes til andre stykker lam.
Samlet tid 10 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Marinade
Køkken: Dansk
Kalorier: 172
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 12 fed hvidløg - pillede
  • 1 spsk timian - tørret
  • 1 spsk rosmarin - blade
  • 2 spsk flagesalt
  • 3 spsk brun farin
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde
 

  1. Først blendes alle de "tørre" ingredienser sammen. Altså hvidløgsfed, timian, rosmarin, salt og brun farin.
  2. Tilsæt citronsaft og olivenolie og blend igen.
  3. Hæld marinaden i en pose og læg lammekøllen ned i. Massér gerne marinaden ind i lammekødet.
  4. Kom endnu en plastikpose udenpå - den modsatte vej - sørg for at begge poser er godt lukket og lad den marinere i 3 døgn.
  5. Vend af og til din marinade til lammekølle når køleskabet åbnes.

Næringsindhold

Kalorier: 172kcalKulhydrater: 18gProtein: 1gFedt: 12gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 8gNatrium: 2868mgKalium: 106mgKostfibre: 2gSukker: 11gVitamin A: 293IUVitamin C: 15mgCalcium: 81mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Noter

Marinade til lammekølle bruges selvfølgelig først og fremmest til netop lammekøllen - men kan også anvendes til andre udskæringer.

Se i øvrigt her hvordan du tilbereder en lammekølle.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kjeld Thomsen

    juni 01, 2022 at 9:22 pm

    Hej , der står i opskriften til marinaden 1 helt hvidløg , er det eet fed eller et helt hvidløg med alle fed.
    Hilsen Kjeld Thomsen

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Forsiden lige nu

Billede af nakkesteg på spyd.
Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)→ Se opskriften
grillede grøntsager spyd
Grøntsager på grill - inspiration og konkrete tips→ Se opskriften
hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber
Hjemmelavede fuglereder med jordbær og rabarber→ Se opskriften
billederesultat for crispy chicken
Crispy chicken→ Se opskriften
Det er meget nemt at fremstille hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis, og endda uden at flødeisen krystalliserer. Foto: Madensverden.dk.
Hjemmelavede ispinde med jordbær flødeis→ Se opskriften
billede til m
Mørbradspyd med squash - nemme grillspyd med mørbrad→ Se opskriften
billede med Holgers kartoffelsalat
Holgers kartoffelsalat med rucola og rødløg→ Se opskriften
Billed resultat for grillpølse
Sådan undgår du at en grillpølse sprækker→ Se opskriften
Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.
Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte→ Se opskriften
hvid chokoladekage med blåbær
Muffins med hvid chokolade→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required