Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Marinade til lammekølle og andre udskæringer af lam

Marinade til lammekølle og andre udskæringer af lam

billede til marinade til lammekølle
5 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
22
SHARES
FacebookMessenger22PinterestEmailSMS

Her er opskriften på marinade til lammekølle, og den stammer fra Newyorker By Heart. Marinaden kan naturligvis også anvendes til andre stykker lam.

Denne opskrift på marinade til lammekølle laves blandt andet med hvidløg, timian og brun farin, og marinaden er naturligvis også velegnet til andre udskæringer på lammet.

Lammekøllen smøres godt ind i marinaden, hvorefter den lægges på køl i tre døgn.

Undervejs må du gerne vende kødet, så smagen fordeles godt i kødet.

Her er opskriften på marinade til lammekølle fra bloggen Newyorker By Heart.

Se også disse opskrifter:

Lammeculotte

Lammekrone med rosmarin og hvidløg

Grillet lammekrone med præcis stegetid (nem opskrift)

Opskrift på marinade til lammekølle

Marinade til lammekølle og andre udskæringer af lam

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 5 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Samlet tid: 10 minutter min
Her er opskriften på marinade til lammekølle, og den stammer fra Newyorker By Heart. Marinaden kan naturligvis også anvendes til andre stykker lam.
Antal: 4 personer
Ret: Marinade
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 fed hvidløg pillede
  • 1 spsk timian tørret
  • 1 spsk rosmarin blade
  • 2 spsk flagesalt
  • 3 spsk brun farin
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Først blendes alle de "tørre" ingredienser sammen. Altså hvidløgsfed, timian, rosmarin, salt og brun farin.
  2. Tilsæt citronsaft og olivenolie og blend igen.
  3. Hæld marinaden i en pose og læg lammekøllen ned i. Massér gerne marinaden ind i lammekødet.
  4. Kom endnu en plastikpose udenpå - den modsatte vej - sørg for at begge poser er godt lukket og lad den marinere i 3 døgn.
  5. Vend af og til din marinade til lammekølle når køleskabet åbnes.

Næringsindhold

Kalorier172kcalKulhydrater18gProtein1gFedt12gMættet fedt2gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt8gNatrium2868mgKalium106mgKostfibre2gSukker11gVitamin A293IUVitamin C15mgCalcium81mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Noter

Marinade til lammekølle bruges selvfølgelig først og fremmest til netop lammekøllen - men kan også anvendes til andre udskæringer.

Se i øvrigt her hvordan du tilbereder en lammekølle.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Kjeld Thomsen skriver

    juni 01, 2022 at 9:22 pm

    Hej , der står i opskriften til marinaden 1 helt hvidløg , er det eet fed eller et helt hvidløg med alle fed.
    Hilsen Kjeld Thomsen

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required