• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Kager › Luftige horn med creme bagt af bløddej

Luftige horn med creme bagt af bløddej

billederesultat for horn med creme
Skønne horn med creme, der bages en let og luftig bløddej, som derefter fyldes med creme. Cremehorn er hurtigt bagværk, som sagtens kan fryses ned. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  20. juni 2023 - Udgivet:  19. marts 2021

Del gerne:
3.1k
SHARES
FacebookMessenger3.1kPinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Horn med creme er skønne kager, der er nemme at bage. De laves af bløddej, og rulles sammen om kagecreme, inden de bages luftige i ovnen.
  2. Opskrift på horn med creme
  3. Luftige horn med creme bagt af bløddej
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Cremelinser - nemme og hjemmebagte
  9. Napoleonskager - nem opskrift på kager med butterdej
  10. Kærnemælkshorn - nem opskrift
Gå til opskrift

Horn med creme er skønne kager, der er nemme at bage. De laves af bløddej, og rulles sammen om kagecreme, inden de bages luftige i ovnen.

Horn med creme er en nogle af mine yndlingskager, fordi de er så simple, og alligevel bare smager fatastisk godt.

Hornene bliver virkelig lette og luftige, og de lægges sammen med en hjemmelavet kagecreme.

Snyd ikke dig selv for disse lækre kager, som i øvrigt sagtens kan fryses ned.

Opskriften giver 12 store og luftige cremehorn.

Opskrift på horn med creme

billederesultat for horn med creme

Luftige horn med creme bagt af bløddej

Horn med creme er skønne kager, der er nemme at bage. De laves af bløddej, og rulles sammen om kagecreme, inden de bages luftige i ovnen.
Bedømmelse
4.9 fra 27 stemmer
RetKager
Arbejdstid: 20 minutter minutter
Tilberedning: 12 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 22 minutter minutter
Antal 12 stk.
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 3,5 dl vand - lunkent
  • 40 g gær
  • 1 æg
  • 600 g hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 50 g sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 100 g smør - meget blødt
  • 1 portion kagecreme - her er opskriften på creme - du skal bruge ca. halvdelen

Til pynt

  • 1 æg
  • Lidt mælk
  • perlesukker
  • hasselnøddeflager

Fremgangsmåde

  • Vand kommes i skålen til røremaskinen, og gæren smuldres i. Gæren røres ud.
  • Rør derefter ægget i.
  • Bland hvedemel sammen med salt, sukker og kardemomme, og rør det i dejen sammen med blødt smør.
  • Ælt dejen igennem i 10 minutter ved middel hastighed, og tag den derefter ud på bordet. Træk den lidt lang, fold sammen og læg dejen i en skål. Lad dejen hæve i 20 minutter, hvor skålen er overdækket med husholdningsfilm for at holde på fugten.
  • Tag igen dejen ud på bordet, og del den i to lige store stykker. Spænd dejen op og rul den ud til en cirkel på cirka 30 centimeter i diameter.
  • Del i seks lige store trekanter og læg en spiseskefuld creme på i den brede ende af hvert stykke. Fold det brede stykke ind mod midten så cremen lukkes ind, og fold snippen ind over og ned under hornet.
  • Buk dem let sammen som et horn og stil på en bageplade med bagepapir. Fortsæt på samme måde med de øvrige horn.
  • Dæk dem med husholdningsfilm, og lad dem hæve i 30 minutter.
  • Pisk æg sammen med lidt mælk og et nip salt, og pensl creme hornene med æggeblandingen. Drys med perlesukker og hasselnøddeflager.
  • Bag hornene i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 12 minutter. Men hold øje med dem, så de ikke bliver for mørke.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Lad de færdigbagte horn med creme køle lidt af på en rist.

Se også mine opskrifter på:

Cremelinser - nemme og hjemmebagte

4.7 fra 27 stemmer
Cremelinser er en klassisk kage bagt af mørdej, og her har jeg fyldt dem med den lækreste, hjemmelavede vaniljecreme. Og med ægte vanilje.
Gå til opskrift
hjemmebagte cremelinser

Napoleonskager - nem opskrift på kager med butterdej

4.9 fra 8 stemmer
Her er en nem opskrift på de populære napoleonskager. Det er kager med butterdej, flødecreme, marmelade og glasur på toppen.
Gå til opskrift
billederesultat for napoleonskager

Kærnemælkshorn - nem opskrift

4.7 fra 68 stemmer
Min opskrift på kærnemælkshorn med hindbær. Nemme og lækre horn, der er de traditionelle med fyld af en skøn hindbærremonce.
Gå til opskrift
billederesultat for kærnemælkshorn
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Inger Margrethe Lindstrøm

    januar 12, 2021 at 7:27 am

    Jeg er vild med dine opskrifter og bruger rigtig mange af dem, jeg har endnu ikke prøvet at bage dine horn, men det vil snart ske 😊 jeg ville dog ønske at opskriften var tilpasset 50 g gær i stedet for 40 g, jeg synes det er ærgerligt at smide de sidste 10 g væk hver gang, for hvis ikke man bager igen ret hurtigt efter er de 10 g ikke brugbare, og i disse “undgå madspild” tider er det jo en skam. Jeg kan selvfølgelig godt selv omregne det hele så det passer til 50 g men det er jo noget nemmere at gå til en opskrift der er klar til brug.
    Bare et lille pip herfra 😊
    God dag.

    Mvh Inger-Margrethe Lindstrøm

    Svar
  2. Jette Sørensen

    juni 26, 2019 at 4:34 pm

    hold nu da op hvor er de bløddejshorn da bare lækre, min ovn skulle så bare være på 150 gr. så passede det med 12 min.
    tak for dejlige opskrifter jeg bruger dem tit
    hilsen Jette

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      juni 29, 2019 at 8:30 am

      Hej Jette

      Mange tak - jeg er meget glad for du kan li' opskriften. Jeg er også selv ret vild med disse cremehorn 🙂

      De bedste hilsner

      Holger

      Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required