• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift

billederesultat for lasagne med kylling og spinat
En lækker lasagne med kylling og spinat. Lasagnen er både nem at lave, men også meget let i smagen, modsat den noget tungere oksekødslasagne. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  2. november 2024 - Udgivet:  6. august 2023

Del gerne:
360
SHARES
FacebookMessenger360PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Her får du en opskrift på lasagne med kylling og spinat. Lasagnen er både nem at lave og let i konsistensen. Den bedste kyllingelasagne.
  2. Opskrift med lasagne og kylling
  3. Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.9 fra 29 stemmer
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lasagne med kylling og spinat. Lasagnen er både nem at lave og let i konsistensen. Den bedste kyllingelasagne.

Lasagne med kylling og spinat er en lækker udgave af den klassiske lasagne.

Den traditionelle italienske lasagne laves med hakket oksekød, og den er da også glimrende.

Men denne opskrift er noget mere let i smag og konsistens, og så er det jo sundt med masser af spinat.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Nem vegetar lasagne - den sunde grøntsagslasagne

Rodfrugtlasagne

Lasagnette

Opskrift med lasagne og kylling

billederesultat for lasagne med kylling og spinat

Lasagne med kylling og spinat - den bedste opskrift

Her får du en opskrift på lasagne med kylling og spinat. Lasagnen er både nem at lave og let i konsistensen. Den bedste kyllingelasagne.
Bedømmelse
4.9 fra 29 stemmer
RetPasta
Arbejdstid: 30 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 løg - finthakket
  • 3 fed hvidløg - finthakket
  • 400 g hakket kylling
  • 3 stængler bladselleri - snittet i små tern
  • 0,5 squash - i små tern
  • 2 tsk oregano
  • 400 g spinat - frisk og skyllet
  • 500 g pastaplader - friske eller tørrede

Bechamelsauce

  • 3 spsk smør
  • 3 spsk hvedemel
  • 6 dl mælk
  • Lidt muskatnød - reven
  • 1 tsk sukker
  • Lidt citronsaft - friskpresset
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  • Kom smør til bechamelsauce i en gryde og lad det smelte. Pisk derefter hvedemel i. Du skal bruge tre spiseskefulde af hver.
  • Pisk derefter gradvist mælken i, og du skal bruge ca. seks deciliter. Tilsæt mælk indtil du har en passende konsistens på din bechamelsauce. Smag den til med reven muskatnød, lidt sukker, citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  • Lad den hvide sauce simre mens du laver resten. Tænd også ovnen på 200 grader varmluft.
  • På en varm pande kommes lidt olivenolie, hvorefter løg og hvidløg sauteres uden at tage farve.
  • Kom derefter det hakkede kyllingekød ved, og steg det godt igennem. Del det hakkede kød grundigt ud.
  • Kom så bladselleri ved sammen med squash og oregano, og lad det stege ca. fem minutter. Det er fyldet til din lasagne med kylling.
  • I en gryde koges en smule vand op, hvorefter den friske spinat tilsættes. Lad lige netop spinat falde sammen og tag den til side.
  • Find et lasagnefad frem. Størrelse er ca. 20 gange 25 centimeter. Smør med lidt olivenolie.
  • Du skal bygge din lasagne med kylling og spinat op med fire lag pasta, hvor du fordeles fyld, spinat og bechamelsauce ligeligt. Start med et lag fyld, lidt spinat og bechamel. Derefter et lag pastaplader, og så fortsætter du ellers med fyld, spinat, bechamelsauce, pastaplader og så videre. Husk at slutte af med pastaplader og bechamelsauce!
  • Bag nu din kyllingelasagne med spinat i ca. 30 minutter ved 200 grader varmluft.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
741
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
218
mg
73
%
Natrium
 
905
mg
39
%
Kalium
 
1741
mg
50
%
Kulhydrater
 
90
g
30
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
41
g
82
%
Vitamin A
 
10143
IU
203
%
Vitamin C
 
36
mg
44
%
Calcium
 
354
mg
35
%
Jern
 
9
mg
50
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige lasagne med kylling og spinat er nu klar til servering.

Du kan med fordel lade den stå og hvile i 10 minutter inden den skæres ud i passende stykker.

Rester gemmes på køl til dagen efter, hvor den lækre kyllingelasagne næsten smager endnu bedre.

Nyd lasagnen med en lækker tomatsalat til, som du laver af blandet salat med tomatskiver, balsamico, olivenolie og ristede pinjekerner.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jonas

    februar 20, 2025 at 4:10 pm

    Hej, når der står Pr. Portion, hvor meget er det så? Portioner er vel subjektivt, så er lidt lost. Håber i lige kan regne den ud for mig, tusinde tak. 😀

    Vh Jonas

    Svar
  2. Pernille Pedersen

    juli 05, 2022 at 9:39 pm

    Hej
    Til kyllingelasagnen, kan man erstatte bladselleri med noget andet

    Svar
    • Jolanda

      oktober 11, 2022 at 12:31 pm

      Jeg bruger peberfrugt for jeg bryder mig heller ikke om bladselleri.

      Svar
    • Vibeke Stegelmann

      januar 07, 2024 at 11:07 am

      Jeg brugte alm. selleri i små tern - fordi jeg havde et stk. på lager.
      Og så brugte jeg kyllingbryst i stedet for fars - det blev virkelig lækkert!

      Svar
      • Holger Rørby Madsen

        januar 09, 2024 at 8:04 am

        Hej Vibeke
        Rigtig god ide med de små selleritern - de giver altid god smag. Hvis man kan lide selleri - og jeg elsker det.
        Alt det bedste
        Holger

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required