• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Airfryer › Laks i airfryer: En nem og sund måde at tilberede laksen på

Laks i airfryer: En nem og sund måde at tilberede laksen på

laks i airfryer
En lækker og nem laks i Airfryer, som giver et stykke laks, der er saftig indeni, men sprød udenpå. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  18. november 2024 - Udgivet:  15. januar 2020

Del gerne:
672
SHARES
FacebookMessenger672PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Se, hvordan du nemt laver lækker laks i airfryer. Laksen skal ikke have så lang tid, og den bliver både sprød og lækker. Opskrift med tid.
  2. Opskrift på laks i airfryer
  3. Laks i airfryer - nem opskrift
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tip
  8. Laks i actifry
Gå til opskrift

Se, hvordan du nemt laver lækker laks i airfryer. Laksen skal ikke have så lang tid, og den bliver både sprød og lækker. Opskrift med tid.

Laks i airfryer (eller Actifry) er en både nem og sund måde at tilberede laksen på.

Som altid skal du bede fiskehandleren om at få et stykke laks fra den tykke ende - og ikke halestykket. Og gerne med skind, hvilket også er normalt.

Opskriften er beregnet til fire personer som hovedret, hvor jeg har beregnet 150 gram laks pr. person.

Se også disse opskrifter:

  • Honningmarineret laks
  • Laks med lynstegte grøntsager
  • Laks med porrer og spidskål
  • Guide til airfryer

Opskrift på laks i airfryer

laks i airfryer

Laks i airfryer - nem opskrift

Se, hvordan du nemt laver lækker laks i Airfryer. Laksen skal ikke have så lang tid, og den bliver både sprød og lækker. Opskrift med tid.
Bedømmelse
4.7 fra 17 stemmer
RetAirfryer
Arbejdstid: 8 minutter minutter
Tilberedning: 12 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 600 g laks
  • 1 stk citron
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk olie

Fremgangsmåde

  • Tjek, at laksestykket er uden ben, og fjern nemt eventuelle fiskeben med en pincet.
  • Læg et stykke bagepapir ned i kurven til din Airfryer.
  • Læg derefter laksen ned, og spray den med olie. Har du ikke sprayolie, kan laksen blot pensles med olie.
  • Krydr med salt og friskkværnet peber. Her har jeg anvendt en peberblanding med fem forskellige slags peber i.
  • Start din Airfryer, og laks i Airfryer skal have 12 minutter ved 180 grader med start fra kold. Så er laksen helt perfekt tilberedt.
  • Tag laksen op og pres frisk citronsaft over fisken, så er den klar til servering.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
244
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
83
mg
28
%
Natrium
 
647
mg
28
%
Kalium
 
735
mg
21
%
Kulhydrater
 
0.03
g
0
%
Kostfibre
 
0.01
g
0
%
Sukker
 
0.003
g
0
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
60
IU
1
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
18
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tip

Laksen kan blandt andet serveres med spidskål, som du også hurtigt kan tilberede i din Airfryer.

Laks i actifry

Du kan også nemt lave laks i actifry.

Her skærer du laksestykket ud i fire lige store stykker, som lægges i din actifry. Du skal tilberede uden rørearm.

Stegetiden er cirka 15 minutter.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Omme

    august 25, 2024 at 10:54 am

    Undre mig over, at den matte side skal vende udefter ?
    Har brugt det til Hamburg !
    I airfryer det bliver supert lækkert 👏 hilsen omme Dragør

    Svar
  2. Tine Rasksen

    marts 19, 2024 at 5:02 am

    12 min var for lang tid at give laksen - næste gang vil jeg max give den 9-10 min.

    Svar
  3. Marianne

    januar 03, 2023 at 10:10 am

    Hvor mange grader skal laksen have?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required